Şimdi Ara

Kocaeli'den Tüyap'a nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum Tüyap'ta Kitap fuarı var ve kaçırmak istemiyorum . Sorum şu : Kocaeli'den Tüyap'a nasıl gidilir ve nasıl geri dönülür? (Toplu taşıma araçlarıyla) Ve ne kadar tutar?

• up
  • up
  • Up
  • Bende bilsem iyi olur güzele benziyor bu seneki Tüyap.
  • Lise 1 öğrencisiyim hocam... Off bilen yok mu .. Okuldaki hoca izin alamamış Milli Eğitim'den , neymiş 1 hafta evvel izin almaları gerekiyormuş... Bir işleri de hızlı olsa şaşarım
  • yanlıs anlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado_O -- 4 Kasım 2009; 22:36:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rezillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado_O -- 4 Kasım 2009; 22:36:37 >
  • Hocam Tüyap Beylikdüzü'nde (İstanbul) İntertex nerede onu bile bilmiyorum... Şimdi buradan İzmit Seyahat'e binsem , Yanımda Navigasyon da olsa kaybolurum ben.. Tecrübeli biri de çıkmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 4 Kasım 2009; 22:34:40 >
  • Valla hacı Edirne otobüsü varsa ona bin

Şaka bir yana şehir merkezinden baya uzak.Toplu taşımayla bir şekilde Cevizlibağa kadaar gelirsen.Ordan metrobüse bin(kadıköyden falanda binebilirsin.)Yenibosna durağında in ordan geçen otobüslerden TÜYAP dan geçenler var sorarsın solerler hangisine bineceğini.İlk durak olduğu için oturursun.gerek yok diyosan avcılara kadar git metrobüsle ordanda otobüs geçiyo ama oturamazsın.(Baya uzak olduğu için oturmanı tavsiye ediyorum.)Dönüşte hemen TÜYAP ın yanında durak var Avcılar otobüsüne biner aynı şekilde dönersin.Erken çıkarsan iyi edersin
  • bende izmitte sandım 2006 tıymıs
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 5 Kasım 2009; 22:37:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaelisporLu

Sanayi arabasına biniyorsun sanırım gölcük yolu üzerinde sanayi taraflarında olması lazım karşısında olur genelde kütap fuarı oraya git gez sonra tekrar karşı taraftan aynı otobüs geçer ona bin git bu kadar. İzmit kadar rahat taşımacılık başka bir ilde yok... bu işi yapıyoruz ona göree

izmitte değilmiş ya izmitte olsa outlet arabasına binsin intertexde incem desin orda hayvan kadar bir yer zaten İstanbuldaymıs galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Valla hacı Edirne otobüsü varsa ona bin

Şaka bir yana şehir merkezinden baya uzak.Toplu taşımayla bir şekilde Cevizlibağa kadaar gelirsen.Ordan metrobüse bin(kadıköyden falanda binebilirsin.)Yenibosna durağında in ordan geçen otobüslerden TÜYAP dan geçenler var sorarsın solerler hangisine bineceğini.İlk durak olduğu için oturursun.gerek yok diyosan avcılara kadar git metrobüsle ordanda otobüs geçiyo ama oturamazsın.(Baya uzak olduğu için oturmanı tavsiye ediyorum.)Dönüşte hemen TÜYAP ın yanında durak var Avcılar otobüsüne biner aynı şekilde dönersin.Erken çıkarsan iyi edersin

Otobüs - Metrobüs - Otobüs - Fuar Ya bu Tüyap 'ın belirli Terminallerden falan otobüsü yok mu acaba? Yoksa yatacak fuar..

• quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu

Lise 1 öğrencisiyim hocam... Off bilen yok mu .. Okuldaki hoca izin alamamış Milli Eğitim'den , neymiş 1 hafta evvel izin almaları gerekiyormuş... Bir işleri de hızlı olsa şaşarım

Hangi okul?
  • Yarın gezi varmış
  • Valla kardeşim ben İstanbulda olduğum halde 1 saate yakın sürdü yol hatta daha fazla.Sen Kocaelinden gelicem diyorsun.Baya zor olur.

Ama kitaplarla aram çok iyidir kaçırmamam lazım diyosan geldiğine değer.Fuarda her çeşit kitap var ve fiyatları süper indirimli satılıyo hepsi öğrenci giriş ücretsiz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp M.

quote:

Lise 1 öğrencisiyim hocam... Off bilen yok mu .. Okuldaki hoca izin alamamış Milli Eğitim'den , neymiş 1 hafta evvel izin almaları gerekiyormuş... Bir işleri de hızlı olsa şaşarım

Hangi okul?

Körfez Fen Lisesi..

Geçen sene gitmiştim ne güzeldi ya uf Cebite de aynısı oldu Şu Fuarları daha merkezi bir yere taşısalar artık..!
  • Hocam anlatıyorum dikkatle dinle, başkası bu şekilde anlatmamış ben anlatayım

İzmit seyahatle Esenler Otogarına geliyorsun.
    Otogarın içinde metro var, hayvan kadar tabelalar var. Yinede bulamam diyorsan, sora sora metroyu buluyorsun.
    Metroya binip Yenibosna'da iniyorsun.
    Hemen indiğin yer ufak bir otobüs garajı.
    Oradakilere sorarak "Beylikdüzü Tüyap'a gitmek istiyorum, hangi araca binmeyilim." diyorsun.
    Seni yönlendiriyorlar.
    Tüyap'a geldiğinde muavin sana yardımcı oluyor, "Burası birader inebilirsin" diyor.

Şimdi ortalama bir hesap yaparsak
    Galiba İzmit seyahat 17 liraydı.
    Metro en son bindiğimde 1,35 di.
    Otobüste galiba 2 civar birşey alır.
    Yol için 50 lira ayır sen

Para önemli değil, en basit ve en hızlı nasıl giderim diyorsan;
    Koceli Arslanbey'e kadar 120 liraya gelirim, seni Tüyap'a götürürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 4 Kasım 2009; 22:47:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alp M.

quote:

Hangi okul?

Körfez Fen Lisesi..

Geçen sene gitmiştim ne güzeldi ya uf Cebite de aynısı oldu Şu Fuarları daha merkezi bir yere taşısalar artık..!

Fazla ağır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.