Şimdi Ara

Kocaeli'de denize girecek yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şimdi Karamürsel'e mavi bayrak verilmiş, kefken, kerpe falan varda siz nereyi önerirsiniz böyle temiz, giden kişiler düzgün falan. Hiç gitmezdim bizim buralarda denize ama bu sene mecbur

• Mavi bayrak olmadan öncede karamürselde giderdim. Bence orayı bir dene pişman olacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafsancani

Mavi bayrak olmadan öncede karamürselde giderdim. Bence orayı bir dene pişman olacağını sanmam.

Aynen
  • Ne Karamürsel'i ya.İstediği kadar temizlesinler,benim gözümde hala b.k kokulu körfez.

Düzgün insanlar arıyorsan,Cebeci,Seyrek falan git ama en ideal denize girilebilecek yer Kerpe.Kayalardan atlamadığın sürece,ölüm tehliken sıfırın altında.
  • Bugün Karamürsel girişindeki Altın Kemer plajına gittim fena değildi güzel yapmışlar
  • yalova çınarcığa git özel araban varsa 1 saat bilemedin 1.5 saat sürer.
  • Kerpe ve Kefken'e bir kere gittim o da bu mayısta yolumuz düştü. Kerpeydi galiba iş makinaları falan yıkıyordu sahildeki binaları. Kefken'in plajı daha büyük deniz daha temizdi sanki.

Altın kemer nasıl çok kalabalık oluyor mu ?

Arabam yok ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 6 Temmuz 2012; 0:05:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • la izmitte 4.5 sene oturdum bikere denize gitmek nasip olmadı orda
  • Deniz için Karadeniz sahillerini tercih ediniz. Karamürsel'e mavi bayrak verildi fakat bence hala tırt.
  • kerpe kefken cebeci üçgeninde yazlarımı geçirdim çocukluğumdan beri.(sakaryalıyım)

benim yorumum değerli dikkate al: cebeciye git. ve dolmuştan indikten sonra denizi karşına alıp sağa doğru 500 metre yürü.havlunu at ve keyfine bak.
    hemen yanında iskele var ordan da atlayanları göreceksin.ordan atlamak da oldukça zevkli.tehlikesi de yok.

neden orayı söylüyorsun dersen o civardaki bütün sahilleri biliyorum en tehlikesiz yer orası.kumu da güzel.
  • Körfez'de yüzülürmü Allah yazdıysa bozsun o kokuyu hatırladıkça...
  • ereğlide giriyomuş millet güzel diyolla
  • Boğulma olarak tehlikeden mi bahsediyorsunuz siz ? Ben valla hep güneyde yüzdüm yani iyi yüzerim de karadeniz tarafı farklı diyorlar. Salondan bir abi var dedim abi ben iyi yüzerim ben diyor 4 yıl yüzücülük yaptım ben bile çok dikkat ediyorum o taraflarda dedi.

Cebeciye gideyim bari kesin eski kız arkadaşımla karşılaşırım
  • Geçen 60 evlerde biri öldü , boğulmuş denizde yüzerken. Bırakın denizi haftasonu Yalova'ya gidiyorum havuza
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToLGa41

Körfez'de yüzülürmü Allah yazdıysa bozsun o kokuyu hatırladıkça...

körfez mavi bayrak aldı hatırlatırım

yiyosa gel gir tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Boğulma olarak tehlikeden mi bahsediyorsunuz siz ? Ben valla hep güneyde yüzdüm yani iyi yüzerim de karadeniz tarafı farklı diyorlar. Salondan bir abi var dedim abi ben iyi yüzerim ben diyor 4 yıl yüzücülük yaptım ben bile çok dikkat ediyorum o taraflarda dedi.

şakaya gelmez kardeş.daha yeni eski bi lise arkadaşımın kardeşi boğuldu
    bilmeyen insanlar günübirlik flan gelip rastgele yerlerde girince bu tip sonuçlar olabiliyor

• ne çok karamürselli varmış ya
  • Dikkat et üstünden ATV geçebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 6 Temmuz 2012; 0:39:59 >
  • Karamürsel'de yüzmeyeceksen saralkentte yüz dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Boğulma olarak tehlikeden mi bahsediyorsunuz siz ? Ben valla hep güneyde yüzdüm yani iyi yüzerim de karadeniz tarafı farklı diyorlar. Salondan bir abi var dedim abi ben iyi yüzerim ben diyor 4 yıl yüzücülük yaptım ben bile çok dikkat ediyorum o taraflarda dedi.

şakaya gelmez kardeş.daha yeni eski bi lise arkadaşımın kardeşi boğuldu
    bilmeyen insanlar günübirlik flan gelip rastgele yerlerde girince bu tip sonuçlar olabiliyor

Yok yok ben boğulmam iyi yüzerim de benim bir arkadaş bilmiyor ona öğretcektim, en iyisi ben vazgeçeyim o işten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.