< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkeyyo -- 25 Ağustos 2024; 20:17:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Koç vs Bilkent vs Sabancı
Koç vs Bilkent vs Sabancı
(En Son Oy Tarihi: 28.8.2024)
-
-
Bilkent tabii ki. Sormak bile absürt.
-
bunlardan birinde okumayan adamın görüşünü ne yapacaksın?
-
Hangisine gittin kral
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıp istiyordum ve bunların arasında tıpı olan tek koç var. Koç tıpa gittim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun.hocam bu arada seçeneğinin sınırsız olması nasıo bir duygu anlatsana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lememo -- 25 Ağustos 2024; 20:1:49 >
Teşekkürler. Aslında hangisi en iyi çok da önemli değil de meraktan açtım anketi
Sorun temelden yanlış, bölüm bazında sorman lazım bu soruyu. Bilkent-Sabancı'da tıp yok, nesini kıyaslayabilirsin?
Bölüm bazlı sormak daha mantıklı geliyor, veya daha spesifik sorular.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 25 Ağustos 2024; 20:9:42 > -
Zaten genel olarak mühendislikler için soruyorum yani hepsinde ortak bulunan bölümleri
Bilgisayar mühendisliklerini tutturabilseydim bilkent derdim
Hukuk alanında ikisi de aynı seviyede deniliyor ama Koç'taki lisans araştırmacısı olma olanağı/genel olarak hocaların öğrencilere yakınlığı/ÇAP imkanı baya çekici benim için. Ha Üniversite olarak Bilkent çok daha cömert.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 25 Ağustos 2024; 20:39:37 >
Aga her alanda ne olursa olsun Bilkent bana çok çok daha iyi geliyor. Belki de önyargı ama adamlar gerçekten akademik anlamda kaliteli bir imaj veriyor. Akademik kalite iyiyse eğitim de iyidir. Bilkent deyince aklıma ne zengin bebeleri geliyor, ne parayla okuma geliyor, ne karı kız işleriyle kafayı bozanlar geliyor. Bilkent deyince aklıma bilim geliyor, eğitim geliyor. Zaten bilkentin yarı bursluların veya ücretlilerin sıralar bile yüksekken koçta falan kötü sıralama yapsan bile parayla giriyorsun sabancı öyle mi bilmiyorum.
-
Peki koç tıp sizce nasıldır?
Aga tıpı hiç bilmiyorum diğer alanlarda son sıraya bile yazılmayacak olan üniler tıpta çok iyi olabiliyor o yüzden tıpta bir şey söyleyemem.
-
Bilkent (hem eğitim ücreti hem yurtları vs) ve Ankara'nın ucuzluğu sebebiyle sanırsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 25 Ağustos 2024; 20:45:39 >
Sanmam hocam bilkente 500k veren adam için ucuzluk mesele değildir. Bilkentin ya uyguladığı bir prosedür vardır uyguladığı bir prosedür yoksa da kalitesindendir bilmiyorum. Belki bir sınırlama falan getirmiştir.
-
Koç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 2000 üniversite taban puanları ve sıralamaları
- mert yiğit yıldız
- apotemi zor mu
- vip fizik pdf indir
- sınavsız ikinci üniversite obp düşer mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X