Şimdi Ara

Eğitim koçu vb. Tutanlar memnun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalan 2 ay için kendimi programlamakta bir tık zorlanıyorum. Kimisi çok faydalı olur diyor kimisi bu saatten sonra basıp çalışman gerek vs. bakınca da belirli başlı şeyler yapıyorlar sanırsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 18 Nisan 2023; 10:13:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlığı "Koç Üniversitesini Tutturanlar Memnun mu" olarak anladım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Hemen değiştirelim. Bu soruyu sorduktan sonra afro emojisi atmaya utanıyorum, gerçek afrolar bu soruyo sormaz sanırsam. :/ 

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

valla ben de

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Hocam ne düşünüyorsunuz.

• Sehoka kullanıcısına yanıt

ben şahsen dershaneye gitmedim ve koçla brraber calistim tavsiye ederim

Hocam aynı programlamayı kendiniz de yapar miydiniz? Ne diyorsunuz. Veya öğrencinin kendi başına yapması çok mu zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

kesinlikle yapamazdım.koç dediğim kişi de çok profesyonel biri değildi.okuldaki biyo hocası ders programı hazırlıyordu ama yine de o programı hazırlayamazdım

İki arada bir derede kaldım. Ya birisine başvuracağım ya da klasik gideceğim hocam.

hocam koçun kim olduğu da önemli

Yav bu paralılardan bir tane tutmak istiyorum. 2 ay kaldı zaten. Konular da bitti sayılır. Oturup çalışmak kaldı aslında ama planlar vs. altında eziliyorum gibi hissediyorum.

• benim koçum var da cidden iş sende bitiyor hocam, adamın yanına gidiyorum kendi ödevim kendim veriyorum resmen. bedava olmasa hiç bulaşmam

• Hocam aslında yaptıkları olay çok klasik sanırım. Bakıyorum: eksiklere yönelik çalışma programı deneme analizi, kişiye uygun çalışma programı vs. denemeye göre eksikleri dönüş vs. vs.

Ama dediğim gibi planlar vs altında boğuluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 18 Nisan 2023; 11:0:18 >

Hazirlayamam demenizi sebebi karakterinizden kaynaklı vb. mı hocam?

knk konular bitince işler basit, çok kasmadan her gün deneme çözcen bütün denemelerin ortalamasında en çok yanlış çıkan konularının sorularını çözüp, yine denemelere devam edecen. piyasadaki bütün kaynakları çözmek zorunda değil, paran boşa gider BENCE. deli dehşet fiyatlardan bahsediliyor, en ucuzu 600 lira olsa bile 1200 lirayı malın birine vermeye ne gerek var git o parayla deneme al

• Hocam çok mantıklı konuşuyorsunuz ama hani STEM siniz ya insan bir şüphe duyuyor. :D

Hocam sınava girip başarılı olanları koçluk ve koçları ile ilgili görüşlerini okudun bir de sınava girmeyen birinden okudun bence yol gösterici olmuştur :Dd

• 343code kullanıcısına yanıt

Kesin koç tutarsam başarılı olurum diye bir şey yok hocam. Tutmayan da başarılı oluyor, burada ki esas mesele benim plan yapayım derken boğulmam. Özele bir gelirseniz. :D

Her planlı öğrenci başarılı olamaz ama başarılı olan her öğrencinin iyi bi planı vardır hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.