Limit bitti, Türeve yavaştan geçiyorum. 3 haftalık tatilde biter mi? Önce Bilgi Sarmal, sonra 345 sonra da Orijinalden devam ediyorum. Dün Trigo Apotemi fasikülü aldım, ilerleyen zamanlarda LTİ icin de alacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türev-İntegral ne kadar sürede biter
-
-
3 soru bankası + konu 3 haftada bitmez gibi sadece mat calismiyorsan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TM'ciyim şuan sadece matematik çalısıyorum. Marttan sonra sos-1 baslayacağım
hepsi toplam 10 gün max
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 sb + 1 fasikül ne aga delirirsin. 1 sb + apotemi yeterde artar, çok içinde kaldıysa en son ikinci bir sb tararsın
-
31 dakikada integral
Akli dengem yerinde değil
Up 29unda türeve baslayip subat sonuna kadar integralde alan harici biter mi? 3 4 haftalik konular mi bunlar
sandığınız kadar zor değil integral hariç, konu faslı 2-3-4 gün sürdü sırayla. soru çözmeyi de sen ayarla artık
-
hocam alakasız profilinizi az çok gezdim olduğumuz net aralığı şu an olduğumuz konu hedef falan hep aynı senle (çap denemesi benim de aniden o tarz düşmüştü birde)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-949BFDF3E -- 13 Ocak 2024; 15:6:24 >
Çap denemesi çozmemeye yemin ettim ben
türev integral kalkmadı mı
-
Bu kadar sb fasikül bitmeyebilir, ama konu çalışıp üstüne 1 SB 1 fasikül kesin biter ve yeter de zaten uzmanlaşırsın, sonra ya deneme ya 2. Sb
20-25 günde biter ama bu kadar fazla sb çözmek yerine 345+orijinal yapsan daha mantıklı olabilir
çap, ulti, apotemi momentum deneme görüyorsan kaç!? Bu arada yeni görmüşüm şu an nasıl gidiyor?
BES ve Çap denemelerini ben seviyorum.
Kazanımları sorgulamaya yönelik sorular oluyor içinde genelde.
inan bana kolay konular, integral biraz sıkıcı ama onun da bir "zorluğu" yok. en çok türev ve integral abartılır ama asıl sorunlu olan limittir, limitteki yorumlu soruları çalıştın mı o 3 konudan soru kaçmaz. ders çalış
-
Hocam o denemelere şuana kadar hiç girmedim (sadece çap tyt girdim o da batırdı beni). Fakat AYT Mat 20+ civarında, geometriden çok eksiğim var. Onları kapatmaya calisiyorum. Haftaya integral baslayacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kyk dolap kilidi
- altuğ güneş ayt fizik
- ortadoğulular dershanesi yorumlar
- tus dershanesi fiyat 2024
- myp ile yatay geçişte 1. sınıftan mı başlanır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X