Şimdi Ara

Eğitim koçu vb. Tutanlar memnun mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam valla tecrübeli olduğum konularda sevdiğim forumdaşlarıma yardım etmeyi de severim  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt

öğrenci olarak profesyonel desteğe ihtiyacımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 18 Nisan 2023; 17:20:21 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eğitim koçu dediğiniz kişi kesinlikle rehber öğretmeni olmalı. Buda yeterli değil profesyonel olarak bu işi meslek olarak yapıyor olmalı yani ek iş olarak yapanlar vs sıkıntı. Eğitim koçu merve gülerce ile çalışanlar oldu çevremizde potansiyeli düşük öğrencilerin iyi yerlere gittiklerine şahit oldum.

Öğrenciye düzenli ders çalışma alışkanlığı kazandırması ve yanlış teknik ve yöntemlerden uzaklaştırıp doğrularına yönlendirmesi çok kıymetli. Birde veliler dahil kimse ciddi anlamda her gün sınav öğrencisini takip edip adım adım ilerlemesini bir düzen içinde destekleyemez bu yüzden eğitim koçu çok önemli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meto1903bjk -- 17 Eylül 2025; 16:28:32 >

• Ben dahil iyi sıralama yapmış (say ilk 5k) hiçbir tanıdığım koçluk gibi saçmalıklar almadı. Çok saçma. Bu işi yapan tanıdıklar var, onlar bile boş iş memlekette enayi çok diyo😂

Orijinalden alıntı: meto1903bjk

Eğitim koçu dediğiniz kişi kesinlikle rehber öğretmeni olmalı. Buda yeterli değil profesyonel olarak bu işi meslek olarak yapıyor olmalı yani ek iş olarak yapanlar vs sıkıntı. Eğitim koçu merve gülerce ile çalışanlar oldu çevremizde potansiyeli düşük öğrencilerin iyi yerlere gittiklerine şahit oldum.

Öğrenciye düzenli ders çalışma alışkanlığı kazandırması ve yanlış teknik ve yöntemlerden uzaklaştırıp doğrularına yönlendirmesi çok kıymetli. Birde veliler dahil kimse ciddi anlamda her gün sınav öğrencisini takip edip adım adım ilerlemesini bir düzen içinde destekleyemez bu yüzden eğitim koçu çok önemli bence.

iyi reklam👍

• Kanalın

Software Engineer
    METU CENG '25
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.