< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
konudan bağımsız çeto hocam sizde calısıyormusunuz? cocugunuz var diye hatırlıyorum. yani net bu maas sanırsam yetiyormu peki? |
hayır. kendi işim için almanca öğrenmem şart yada berlin münchen gibi büyük şehirlere taşınamam lazım eğer ingilizcem ile iş arıyorsam. bu da bana uymuyor. o yüzden 13 kasımda b2 sınavı için yer açılmasını bekliyorum. hindu ve araplardan yer yok. |
|
IT daha önce Level 3 olarak çalışıyordum. Almanya'ya gelince ingilizce sunulan başka işte çalıştım. o yüzden bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. |
edit: yukarıdaki mesajdan gördüm hocam. umarım istediginiz isi bulabilirsiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonbalıklı -- 13 Eylül 2025; 16:48:28 > |
işim zaten olacak ama almancam olduğunda. sistemler pek değişmedi. he server tarafında hybrid yapılar geldi ama onları da aşmak sorun olmayacak. sadece cloud tarafında arayüzlere kasmak gerekecek. aslında yazılım tarafına geçmek istiyordum ama hem AI tarafının güçlenip amale işleri yazılımcıdan alması yani yazılımcıya binen yükün artması hem de Almanca olarak C1 seviyesinden başlamasından dolayı yazılım tarafından vazgeçtim. o kadar da uğraşmıştım, edindiğim bilgiler de bir işe yaramayacak oldu. o yüzden almanya'yı sevmiyorum. ama eşim yüzünden mecbur bir iki sene daha burada sonra kısmet olursa isviçre veya avusturya inşAllah! |
Akıl almaz boyutlarda bir skandal: Organize suç örgütleri sistematik olarak sahte dil belgeleri ve vatandaşlık belgeleri ticareti yapıyor. Yetkililer "kontrol kaybından" bahsederken, aşırı yüklenmiş göçmenlik yetkilileri gerçek ve sahte belgeleri ayırt etmekte zorlanıyor. Sahte belge ticareti, dolandırıcıların Alman pasaportu almasına kapı açıyor. Almanya genelindeki polis teyit ediyor: Mevcut sistem suçlular için bir geçit haline geldi. Yetersiz eğitimli çalışanlar artık başvuru selini doğru düzgün inceleyemiyor. Aynı zamanda, içişleri bakanlıkları, ortaya çıkarılan sahtecilik nedeniyle kaç vatandaşlığın iptal edildiğini gizliyor. Bu şeffaflık eksikliği, anayasal devletimize olan güveni temelden zedeliyor. AfD, tüm vatandaşlık başvurularının derhal durdurulmasını ve son yıllardaki vatandaşlık verme uygulamalarının kapsamlı bir şekilde gözden geçirilmesini talep ediyor. Sahte belge durumlarında, vatandaşlık başvuruları derhal iptal edilmelidir. Refah devletimizin daha fazla zayıflamasını ve anayasal devletimizin bir saçmalığa dönüşmesini önlemenin tek yolu budur. ======================================================================================================================= Benim Türkiye'de TSK eğitimi almış afgan arkadaş anlattı. Zamanıdna araplar Bonn'da bir gurup olarak sınavlara alınıp, odalarda boş bırakılarak kopya çekmelerine izin verilip , konuşma textlerini önceden ellerine veriyorlarmış. bu olay 2018 yılında yaşanmış. Almanlar o kadar saf ki şu olayı ancak yeni yeni çözebilmişler! |
|
rusyaya gitsene hocam, bak yine batı ülkelerine gidiyorsun |
evet birazdan yola çıkacaz. önce çiftlik ziyareti yapıcaz sonra oy kullanmak için adrese gidicez. AfD'ye benden ve eşimden 2 oy gidecek. babam birader falan giderlerse onlar da afd atacak. kayın peder ile kayın valide onlar da bizi dinleyip afd'ye atacaklar. kökünü kurutmasa da dalını kırsın bu bize yeter. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 14 Eylül 2025; 11:29:0 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ne solu yav ben Türkçü ve kobanispor düşmanıyım. |
![]() |
kovsun. zaten bu kafa ile kandahar'dan delhi'den farkı kalmayacak :D gelip yaşarsın işte. |
|
Almanya vatandaşı değilsiniz ab vatandaşısınız nasıl oy kullanabiliyorsunzu seçimde onu anlamadım |