Şimdi Ara

Koç Üniversitesi'ni düşünenlere yardımcı olabilirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
6
Favori
27.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sürçme

quote:

Orijinalden alıntı: Rauge

Bilgisayar + Matematik çapı beni çok zorlar mı?

Yoo zorlamaz bu sizin kapasitenize bağlı tabiki ama matematikten PC zorlayabilir yani kabul almanız bakımından , pcden matematik daha kolay yapabilirsiniz

Yok bilgisayardan matematiği sormak istemiştim zaten.

Matematikten bilgisayar ÇAP'ı olduğunu da bilmiyordum açıkçası.

Herhangi bir temel bilimi ÇAP okuyanlara TUBİTAK'ın bir bursu var, bakmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neinname kullanıcısına yanıt
    Eğer lisede özel bir diploman varsa IB gibi geçiş imkanın var

Koç Üniversitesi'ni düşünenlere yardımcı olabilirim

• HapifiPufidiCU H kullanıcısına yanıt
    bir fıkra;

"amerikalı ile isviçreli arkadaş olmuşlar. her ikisi de kendi ülkesini öve öve bitiremiyormuş. amerikalı teknolojik üstünlüklerinden, gelişmişliklerinden, bütçelerinden, uzay çalışmalarından söz edip durmuş. öyle bir noktaya gelmiş ki, isviçreli de bir şeyler söylemek, ülkesinin bir şeylerini öne çıkarmak zorunda kalmış ve atmış;

-bizim isviçre'de, bir yıl içinde, toplam tren istasyonlarındaki rötar 10 saniyeyi bulmaz!

amerikalı çok şaşırmış buna. şaşırmış ama, aklı da almamış pek ve isviçreliye;

-memleketine gidelim, bunu kanıtla. demiş.

gitmişler isviçre'ye ve tren istasyonlarının birini gözlemeye başlamışlar. ilk tren 3 saniye rötarlı gelmiş. ikinci tren 2, üçüncü tren 5 derken, isviçrelinin verdiği süre çoktan geçilmiş. amerikalı isviçreliye dönerek, alaycı bir biçimde;

"ne oldu? demiş. çok bozulan isviçrelinin yanıtı ise;

"ne yapalım, siz de kızılderilileri öldürdünüz" olmuş... "

Olay komple bu, çekememezlik, kendini üstün görme ve özeleştiri yoksunu olmak birleşince madem insanlardan üste çıkamıyorsunuz o zaman onları aşağı çekmeniz gerekiyor sonuç; Aşağılık kompleksine bağıl narsisistik kişilik bozukluğu

Ve yine haklısın muhtemelen unutur

• HapifiPufidiCU H kullanıcısına yanıt
    Alıntı doğru fakat konu hakkında bilgi eksikliğinizden böyle söylemeniz normal. Orman Genel Müd. açılan "izinsiz açma ve yerleşme" davasını kazanıp şuan ordaki araziden kira almaktadır. Konuyu açan arkadaşın bilgisini öğrenmek için soruyu sormuştum.Şimdi tekrar okursan saçma değil mantıklı olduğunu göreceksin.

Soru iğneleyici bir soruydu ve eğitimle alakası yok. Lakin üniversite hakkında.

Aşağılama mevzusuna gelirsek eğer bişey diyemem. Senin özgür fikrin. Mesajlardan bunu çıkartabiliyorsundur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magdur12 M kullanıcısına yanıt
    İngilendiğin bir alan değilse bulaşmamalısın, first major diploması almak zorunda kalabilirsin çünkü

• YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt
    Burada yaklaşım senin amacına yönelik o halde soralım sana hangi üniversite okuyalım, Yök kurallarını hiçe sayıp adam kayırmada, asistan-öğrenci "ilişkilerinin" tavan yaptığı Boğaziçi mi, Odtü mü? Yoksa battı batacak Bilkent mi? Yoksa vergi kaçırmk için kurulmuş E-5 üniversiteleri mi? Yoksa hocaların ceplerini doldurmak için tüm yönetmelikleri çiğnedikleri devlet üniversiteleri mi? Yoksa devlet arasizi devredilen Şehir Üniversitesi mi?

Olay bu, insanlar bu konuya üniversite hakkında bilgi almaya geliyor verdiğin bilginin işe yararlılığo var mı? -Yok

O halde havamı atmak amacın? -Hayır kesinlikle eminim sen çok coolsundur, buna ihtiyacın yoktur, insanlar gerizekalıdır bla bla..

• Hocam moleküler biyoloji ve genetik nasıl

• Anladım şansım yokmuş demek :(

• divergent99 D kullanıcısına yanıt
    İyi böyle molekülü bol az pişmiş, yağsız

Neyi nasıl oğlum?

• Konuyu çok saçma yerlere çekiyorsunuz. Koç veya herhangi bir üniversitede okumayın demedim. Soru sorma biçimimden bunu anladıysanız hata bendedir. Ki okuyacaksanız en iyi imkanlara sahip okullardan biridir koç. Fazla uzatıp konu saptırmayalım lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam first majoru açarmısınız anlamdım tam olarak zormu yani felsefeden çap

• Psikolojiden ekonomiye gecis zor olur mu? Sartlar nelerdir

• Koc hemsirelik tam burslu 70k yazılır mı sonra direk koç'un hastanelerinde calısılmalık

• Magdur12 M kullanıcısına yanıt
    Üniversiteye kaysoşduğun alan first major çift anadal yaptığın alan second major yandaşlarda minor (-degree-)

• CEOland C kullanıcısına yanıt
    Bölim değişikliği için şartlar ortak derslerde başarı ve yüksek ortalama, eve geçebilirsin ama sanki geçemezsen psikoloji okuyabilecek misin?

• Zor olur benim icin. Okul kolaylik saglamiyor mu gecislerde

• hocam endüstri için sence itümü koçmu sabancımı tercih etmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEOland

Zor olur benim icin. Okul kolaylik saglamiyor mu gecislerde

Geçişler sanıldığı kadar kolay değil. Geçeceğin bölümden 2-3 dersi yüksek notla geçiş genel ortalamanın da yüksek olması lazım. Bunları sağlasan bile dekanlık izin vermeyebiliyor, sıkıntılı iş. Benim arkadaşım uluslardan işletmeye 3.5 gpa ile geçemedi izin vermediler mesela.

• Hocam felsefenin dersleri kolay diye duymuştum ondan çap kolaymı onu sorcaktım mesela diğer arkadaş tarih zor dedi ondan felsefeyi merak ettim

• sence hemşirelik kocta okunur mu? yoksa devlette ist. veya marmarada okumak mı daha mantıklı. + ları - leri neler fikriniz var mıı hocam
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.