Şimdi Ara

Koç Üniversitesi'ni düşünenlere yardımcı olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
6
Favori
27.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar neyi merak ediyorsanız sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sürçme -- 11 Temmuz 2017; 18:4:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu Koç'ta okuyup kendini Koç ailesinden zanneden tipleri de görünce gülme alıyor beni

Bilkent ve Koç arasında kıyaslama yapmıyorum, ama göze çarpan bariz farklar var.

İstanbul-Ankara faktörü ve Koç 7-8 tam burslu alırken Bilkent 50 kişi tam burslu alıyorsa ve aradaki sıralama farkı yok denecek kadar azsa kimse kusura bakmasın Koçlu arkadaşlarım Bilkent veya herhangi bir okula laf söyleyemezsiniz . Bakın Boğaziçi'ni katmadım bile.

Ayrıca Bilkent'in 32 milyarını evine 5.500 - 6.000 TL giren bir aile karşılayabiliyorken Koç'un 63 milyar olduğunu bilip de burslu burssuz ayrımı yok demek kadar da komik birşey hayatımda görmedim açıkcası. Aynen memur çocuğu giriyor zaten 0-25 burslara

Okulu kötülemek amaçlı konuşmuyorum ki şahsımca gayet kaliteli hocalara sahip ve yerinde güzel bir kampüsü var. Sosyal imkanları geniş, öğrencilerine güzel bir eğitim ortamı sunuyor fakat Türkiye milyarderlerinin çocukları Koç'ta okurken ve okulun ücreti 60 milyarlarda gezerken bana burslu-burssuz ayrımı yok demeyin gerçekten eğreti duruyor. Aynı veya benzer ortamları, eğitim kalitesi aynı seviyede başka üniversitelerde de bulabilirsiniz.

Edit:İmla.
  • sence uluslararası iliskiler kocta okunur mu? onun yerıne baska unıde hukuk mu mantıklı
  • Hangi bölümdesin

• Shadowboss1905 kullanıcısına yanıt
    Sana şöyle söyleyeyim yeterince hırslı ve çalışkan biriysen koç uluslararası yazman hayatındaki en doğru karar olacaktır.

Koç çift anadalda çok bonkör bir üniversite ve uliden arkadaşlarımdan hukukla çap yapanlar var

• nedimmm6678 N kullanıcısına yanıt
    Bölümümü söylemiyorum ama her bölümden tanıdıklarım oldukça fazla çünkü butik bir üniversite gibiyiz herkes birbirini tanır neredeyse

• Sürçme kullanıcısına yanıt
    Niye söylemiyorsun

• Tıp ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ege tıptaki arkadaş değil miydin yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?

Okuldaki her bölümün kadrosu son derece güçlü ve iddialıdır rektörümüz akademik olarak çok hassas bir isim ve çok kıymetli hocalara sahibiz bence

• puglife P kullanıcısına yanıt
    2015 MF3 te ilk 80 e giren koç tıplı (ygs birincisi dahil) tüm kişilerle bazılarıyla yakın bazılarıyla normal bi ilişkim var sanırım bunu da cevaplayabilirim, tam olarak neyi merak ediyorsun daha iyi açıklarım

Eğitim zorluk yurt dışı imkanları memnuniyet genel bilgi

• Ege tıp daha iyi bence boşver pişman olacak bir şey yok için rahat olsun

• oksijen mi kullanıyorsunuz başka bir şey varmı
  • makine muhendisliginin ogrenci profili nasil?
    kudeb burslari asagi yukari nasil belirliyor bir bilgin var mi
    okulla ilgili sevmedigin ne var bir de yemek fiyatlarindan cok sikayet edildigini duymustum
    cok sey sordum ama kusura bakma flgkldska
    Okulca ufak bir kavak yelleri dizisi çekiyorsunuz zaten, Ömeri zaten çöp götürüyor, tuvaletlerin durumu ortada Kümülatif troll dolu, Koç İzdivaç kapandı, otopark sıkıntısı yüksek , yemekler pahalı geriye ne kaldı ki zaten?

• puglife P kullanıcısına yanıt
    Eğitim olarak çok üst bir seviyede. Aldıkları eğitimi anlatamam ancak yaşanır..

Bu okulun bütçesinin en büyük payı tıp bölümüne aittir gerçekten okul için tıp çok özel bir bölüm ve yatırımları acayip fazla. Her şeyin en iyisi en yenisi kullanılıyor. Bir cihaz milyonlarca lira mesela ama o getiriliyor lazımsa. Kadavra açısından da sorun yok. İlk 3 sene ana kampüste okuyorsun, son 3 senen Koç Üniversitesi Hastanesi'nde geçiyor ve inanılmaz muhteşem bir ayrıcalık bu keşke ben de koçta tıp okusaydim bazen imrenmiyor değilim :)

Koç tıpta sadece tıp dersleri almıyorsun ilk senende Core denen çekirdek dersler var , her bölümden az buçuk bir şeyler öğreniyorsun ve seni çok yönlü, muazzam bir şekilde yetiştiriyorlar. Çift anadal yapabilirsin gerek yok çok zorlar ama tıpta işletmeyle çap yapan 2 arkadaşım var :)

Zorluk bakımından her tıp gibi elbet çok emek istiyor ama dersleri çok eğlenceli ve güzel , sınavları da hoş.. öyle önüne 40 bin sayfa yığıp ezberle bunları ve geç anlayışı yok. Koç tıpta tamamen özelsin ve bunu sana hissettiriyorlar.

Yurtdışı için diyeceğim şey.. Arkadaşlarımın bazılarının girdikleri günden beri tek amacı yurt dışı , Amerika özellikle ve koç buna uygun bir eğitim veriyor. Yurt dışı sınavında başarılı olan mezunlarımız çok fazla bunda verilen yabancı dil eğitiminin kalitesi de tartışılmaz. Koç üniversitesi tıp fakültesinin global bir fakülte olduğunu düşünüyorum kısacası gelirsen çok iyi olur adına

• İkisini de tanıyorum ama dilanı daha fazla :) İzmir fendelerdi sanırım Dilan YGS 2.si olmuştu '15 te.. zaten 1.olan Mehmet Enes de çok yakın arkadaşım ahahah

Dilanla aynı yurt binasında tanıştık çok mütevazı bir kız ve selamını iletirim tabiki :)

• Koç matematik bölümü hakkında bilgin var mı?Cevaplarsan sevinirim.
  • Endüstri olarak Boğaziçi mi koç mu

• Koç tıp %50 okumaya değer mi? Gerçi çok pahalı ger kalanı da ama bir yerden bonkör bir burs bulsak falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamline®

Okulca ufak bir kavak yelleri dizisi çekiyorsunuz zaten, Ömeri zaten çöp götürüyor, tuvaletlerin durumu ortada Kümülatif troll dolu, Koç İzdivaç kapandı, otopark sıkıntısı yüksek , yemekler pahalı geriye ne kaldı ki zaten?

Koçlu olduğunu hissettim nedense

Haklısın ama arabam olmadığı için otopark sorunu beni etkilemiyor :)

Okulda dönen kavak yelleri her okulda mevcut napsınlar kardeş kardeş okusunlar mı? Yemekhane pahali evet ama ben mutfakta yemek yapıyorum exchange oda arkadaşım var onla ve onun arkadaşlarıyla fakir fakir takılıyoruz missss gibi kültür kaynaşması bee

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.