< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sürçme -- 11 Temmuz 2017; 18:4:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sürçme -- 11 Temmuz 2017; 18:4:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu Koç'ta okuyup kendini Koç ailesinden zanneden tipleri de görünce gülme alıyor beni
![]() Bilkent ve Koç arasında kıyaslama yapmıyorum, ama göze çarpan bariz farklar var. İstanbul-Ankara faktörü ve Koç 7-8 tam burslu alırken Bilkent 50 kişi tam burslu alıyorsa ve aradaki sıralama farkı yok denecek kadar azsa kimse kusura bakmasın Koçlu arkadaşlarım Bilkent veya herhangi bir okula laf söyleyemezsiniz . Bakın Boğaziçi'ni katmadım bile. Ayrıca Bilkent'in 32 milyarını evine 5.500 - 6.000 TL giren bir aile karşılayabiliyorken Koç'un 63 milyar olduğunu bilip de burslu burssuz ayrımı yok demek kadar da komik birşey hayatımda görmedim açıkcası. Aynen memur çocuğu giriyor zaten 0-25 burslara ![]() Okulu kötülemek amaçlı konuşmuyorum ki şahsımca gayet kaliteli hocalara sahip ve yerinde güzel bir kampüsü var. Sosyal imkanları geniş, öğrencilerine güzel bir eğitim ortamı sunuyor fakat Türkiye milyarderlerinin çocukları Koç'ta okurken ve okulun ücreti 60 milyarlarda gezerken bana burslu-burssuz ayrımı yok demeyin gerçekten eğreti duruyor. Aynı veya benzer ortamları, eğitim kalitesi aynı seviyede başka üniversitelerde de bulabilirsiniz. Edit:İmla. |
Endüstri olarak Boğaziçi mi koç mu
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |