Şimdi Ara

Koç Üniversitesi'ni düşünenlere yardımcı olabilirim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
6
Favori
27.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/acil-koc-u-normal-kazanmak-mi-anadolu-bursiyeriyle-kazanmak-mi--127586794

Bu konuya bakabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 12 Temmuz 2017; 11:4:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl geldi sonucunuz
    Hocam şimdi baktım konuya kusura bakmayın hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilim123 -- 12 Temmuz 2017; 11:20:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40BA8EBB1 -- 2 Eylül 2017; 17:37:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Koç üniversitesi rüşvetle ormanın içine kurduğu fakültenin hakkını ödüyor mu?

Kaçak saraya sorsana onu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sürçme

quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Koç üniversitesi rüşvetle ormanın içine kurduğu fakültenin hakkını ödüyor mu?

Kaçak saraya sorsana onu?

Konuyu açma amacınız;

-Evet arkadaşlar neyi merak ediyorsanız sorabilirsiniz

Verdiğiniz cevap;

-Kaçak saraya sor

Bana verebileceğiniz cevap bu kadar mı?

• YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlar eğitim ve kampüs hakkında bilgi vermek için açtı konuyu sorunun cevabını çok merak ediyorsan aç Ali Koç'a sor bu adamlar ne bilsin bunun cevabını

Sorduğun ukalaca sorunun seviyesine göre cevap verdim istemiyorsan çıkabilirsin :)

• koc tiptakiler asosyal mi yoksa bos zamanlari oluyor mu

pisman olan falan var mi, derslerde zorlandigini soyleyenler var mi

bi de tip icin amerikada uzmanlik ya da lisans denkligi icin destek var mi

sagol simdiden

• hocam kudeb başvuran herkese geliyormu birde ingilizce hazırlık eğitimi kalitelimi diye soracaktım toefl zorunluluğunuz var diye duydum ama doğrumu
  • 2. Mezun yılına kalan biri 200k sıralamadan Koç'a gelebilir mi ? Mühendisliğe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürçme

Sorduğun ukalaca sorunun seviyesine göre cevap verdim istemiyorsan çıkabilirsin :)

Çok komiksizin. Bu kadar küçük düşüp, soruya soru ile cevap vermenizi, lafı "ukalaca soru" ya getirmenizi beklemezdim. Bilmiyorsanız "BİLMİYORUM.BENİM İŞİM DEĞİL" dersiniz olur biterdi.

• Magdur12 M kullanıcısına yanıt
    TOEFL zorunluluğu yok olur mu öyle şey ya

Okulun kendi sınavı var hazırlık atlama için, KUEPE deniyor.

Ama TOEFL belgen varsa bunu hazırlık atlamada tabiki kullanabilirsin istersen de saçma bence Kuepe toefldan 100 kat daha kolay

• Magdur12 M kullanıcısına yanıt
    Kudeb başvuran çoğu kişiye geliyor evett

• quote:

Orijinalden alıntı: murat08e

koc tiptakiler asosyal mi yoksa bos zamanlari oluyor mu

pisman olan falan var mi, derslerde zorlandigini soyleyenler var mi

bi de tip icin amerikada uzmanlik ya da lisans denkligi icin destek var mi

sagol simdiden

Koç tıptakiler kadar sosyal ve hareketli grubu sadece koç endüstride gördüm yemin ediyorum sana.. görsen okumuyo bunlar dersin ..

Partiler danslar tango gecelerii festivaller tatilleer her şey yapıyorlar valla

Pişman olan tabiki yok.. amerika için destek var bu yüzden koç tıp zaten sevgiler

• Bilgisayar + Matematik çapı beni çok zorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rauge

Bilgisayar + Matematik çapı beni çok zorlar mı?

Yoo zorlamaz bu sizin kapasitenize bağlı tabiki ama matematikten PC zorlayabilir yani kabul almanız bakımından , pcden matematik daha kolay yapabilirsiniz

• Hocam benim felsefe bölümü tutuyor felsefede çap yapmak kolaymı diye soracaktım işletme çapı düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be dönen paraları (65bin) sıralamaları (1. 50.) görünce konu beni otomatik dışarı attı

• Koç sosyoloji hakkındaki fikriniz nedir ?
    Sosyolojiden girip psikoloji ile çift anadal yapmak gibi bir plan var aklımda. Sitesinden çift anadal yapanlara baktım bir hayli fazla ki bu da okulun çift anadal yapmaya yatkın bir okul olduğunu gösteriyor. Kısacası Koç Üniversitesinde sosyoloji ve psikoloji okunur mu ? Okuyanların fikirleri neler arkadaşınız varsa aralarında ? Çünkü aklımda boğaziçi sosyoloji de var. Yardımcı olursan çok memnun olurum, kaldı ki okula da gelmeyi düşünüyorum 1 haftaya daha detaylı bilgi almak için ama ön bir fikrim olsun istedim.
    ''Koç üniversitesi rüşvetle ormanın içine kurduğu fakültenin hakkını ödüyor mu?''

Arkadaşa yönelttiğiniz soruyu birebir alıntıladım.
    Bu soruyu sorarken, gerçek anlamda karşınızdakinden ''evet ödüyor, şöyle ödüyor.'' cevap beklentisi miydi ?
    Evetse, algıda
    Değilse, insan ilişkileri konusunda
    mesajlarınızın niteliğine baktığımda aşağılık kompleksi probleminiz var.

Yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum, fakat bu şekilde yaşamak kolay değildir diye düşünüyorum.
    Bu yazdığımı 1 saat sonra unutacaksınız belki, unutmazsanız eğer bu konuda yardım almalısınız.
    Aşın artık siyaseti ota boka, insanlara yardımcı olmak isteyenlerin bile tadını çıkarmaktaki üslubunuzu.
    Bu kadar siyaset meraklısıysanız gidin kahveye veya ne bileyim cidden meraklıysanız okula gidin sorun.
    Topluca ülke problemli yemin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.