Şimdi Ara

Koç Üniversitesi'ni düşünenlere yardımcı olabilirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
6
Favori
27.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreamline®

24 saate gelde o ikisi olmaz söyleyeyim min 7 yıl sürer

Çap demiyor yandal diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çap zaten yok diye biliyorum moleküler biyolojide

• Sürçme kullanıcısına yanıt
    hukuk overload ek ders alamayacak, yandal dersleri için core'a ihtiyacı var bu da min 2 yıl ekstra demek

• halilim123 kullanıcısına yanıt
    Her şeyin çapı var ama Hukuk'un sayısala geçmesine sıcak bakılmıyor

Ya normalde böyle olmazsa ben baya heyecanlandim bu 24 saat için tavsiyen falan var mi

Teşekkürler

Tadını çıkar

Tamamdır, aklımda o zaman. Bu sene 12 oldum ben. Yani 2018 tayfadanım. Seneye düşünüceğim için iyi oldu. Yardımınız için teşekkürler

• Yani her türlü 7 yıl olsun be hocam yapmak bi şey yok hazırlığında 2 senede gecsem çünkü dilim almanca 10 8 senede raaaad

Hazırlığı bir yılda geçersin ama öyle bir yandal olmaz ama söyleyeyim

• koç çok iyi imkanlara sahip bir okul ama bazı arkadaşlar bilkenti küçümsemiş afedersiniz ama bilkent bu ülkenin en iyilerindendir. eğer bilkentte koç gibi sadece 10 tane tam burslu kontenjan açsaydı en kötü ilk 500 den almaya başlardı
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Bu Bilkent'i küçümsemek değil daha çok "Bilkent varken Koç yazılır mı diyenlere idi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

koç çok iyi imkanlara sahip bir okul ama bazı arkadaşlar bilkenti küçümsemiş afedersiniz ama bilkent bu ülkenin en iyilerindendir. eğer bilkentte koç gibi sadece 10 tane tam burslu kontenjan açsaydı en kötü ilk 500 den almaya başlardı

Ya işin esprisi biraz bence o dimi Koç Bilkent ve Sabancı'yı ligdeki üç büyükler olarak düşün mesela hepsi arasında bir rekabet yaratılmalı ve olmalı ki hepsi birbirinden daha iyi olmak için çalışsın böylelikle eğitim kalitesi yükselsin

• Ankara'da olduğumu nereden çıkardın
    Aynen hocam zaten 3'ünden mezun olduktan sonra türkiyede okuduğun mesleklerle ılgili yerlerde giremeyeceğim yer yok farkederse yurtdışında farkeder ondada çok büyük bir fark olacağını zannetmiyorum

• "La" dan

• Hayır imzanızda La yazıyor Los Angeles'a atıf mı diye sordum.
  • O Las Ardahan'a atıf

• 64.000 liraymis bu sene gercekten ederi bu kadar fazla mi? Yurttu yemekti kitabiydi ulasimdi 75-80 bin TL arasi cok fazla degil mi yuzde 25 tutsa bile

Edineceğin arkadaşları kaybetmemeye çalış aradaki bağını koparma ve uykum geldi ben uyuyayım deme çünkü 24 saatin asıl eğlencesi gece oluyor :D çok troll muhabbetler döner baya eğlenirsin ve istediğin her tür muhabbeti yaparlar. Kısacası 24 saatin her dakikasını dolu dolu geçirmeye bak ben çok pişmanım sabah 5te yatıp 7de kalktım pek bir şey olmaz diye ama neler neler olmuş 2 saat içinde anlattıklarında keşke uyumasaydım dedim :D

İstediğin bölümün hocalarıyla bol bol konuşmaya çalış çünkü gelen çoğu kişi bunu yapmaz üniversitenin havasına kendisini kaptırır şurada fotoğraf çekineyim burada fotoğraf çekineyim diye diye zamanlarını öldürürler :D Ben öyle yapmadım çok mutluyum. Yapılan her etkinliğe katılmaya çalış :D

Eğer dersler çakışmazsa tıp fakültesinin dersine de gir mutlaka, dehşet bir anatomi labı var görmeye değer. Barış vardı mentorumdu kadavra da göstermişti sağolsun tavsiyelerim şimdilik bu kadar

• Hocam %100 burslu Koç Mühendislik fakültesini Boğaziçine göre neden tercih etmeliyiz ya da etmeli miyiz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.