bu şirketin öğretmenlere %10 indirimi varmış. ama şikayetvar'da şirketin durumu berbat. sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar?
aracımı aldığımda ilk kaskomu koç allianz dan yaptırdım.ancak benim şöyle bi avantajım vardı.dayım sigortacı.allianz da çalışan arkadaşına yaptırmıştı.iki sene o sigorta şirketini kullandım.allaha şükür kazam olmadı ki muhattap olayım kendileriyle.daha sonra genel sigortaya döndüm.bana göre fiyatı daha uygundu.marka modele göre firmaların kasko tutarı farklı olabiliyor.
hernyse.forumda bikaç tane koç allianz çalışanı gördüm.en iyi ve detaylı bilgiyi onlardan alabilirsiniz.isimleri hatıralayamadım ki yazayıp da özel msj atasınız :)
saygılar...
Pahalıdır ama imkanı çoktur, imkan ne dersen ekstrası daha çoktur.
Para konusunda sıkıntı yaşamazsın yani ödeme konusunda ek hizmetleri var çekici autoking vs.
forumda chino nickli arkadasimiz sinan var o acentesi koc allianzin ondan bilgi alabilirsin
sinan arkadaşımızdan ziyade müşteri memnuniyeti önemli benim için. sinan aradaşımız kötü demez ki kendi şirketini. ayrıca en uygun fiyatlı diyenlerden koç allianz.
Ben yedi yıldır koc allianz'a kasko yaptiririm. 4-5 defa hasarim oldu. Hiçbir sorun yaşamadım. Sigortada tanıdığım falan da yok. Neyi imzaladığınızı, sigortanızın neleri kapsadığını bildikten sonra sorun olmaz.
diğer sigortalardan da mutlaka fiyat al.sigorta şirketleri araç modellerine göre farklı kasko fiyatları veriyolar... koc allianz öğretmene %10 indirim yapar ama yine de bi başka sigortadan pahalı olabilir.misal verdim.sataşmayın :)
araştır sigorta şartlarını iyi dinle, küçük hasarlarda ne yapıyolar, hizmetleri neler iyice bi öğren.ince ele sık doku.para sokaktan toplanmıyo :)
ben de öyle yapıyorum. koç all. iyi bilirdim, şikayetvardaki durumunu görünce fikrim değişti... bu yüzden buraya başlık açtım..
quote:
Orjinalden alıntı: extremeenvy
diğer sigortalardan da mutlaka fiyat al.sigorta şirketleri araç modellerine göre farklı kasko fiyatları veriyolar... koc allianz öğretmene %10 indirim yapar ama yine de bi başka sigortadan pahalı olabilir.misal verdim.sataşmayın :)
araştır sigorta şartlarını iyi dinle, küçük hasarlarda ne yapıyolar, hizmetleri neler iyice bi öğren.ince ele sık doku.para sokaktan toplanmıyo :)
dayımın koç allianz da çok samimi iki arkadaşı var.ilk kaskom onlardan yapıldı, sonra genel sigortaya döndük.araç 2004 307 technoplus.araçla kaza vs yaşamadığım için yararlanmadım hiç kaskodan.ancak çok samimi iki arkadaşı ordayken farklı bi sigorta şirketinden yaptırması kaskoyu insanın aklına soru işaretleri getiriyo...
ancak dediğim gibi belki de koç allianz benim aracım için daha yüksek kasko bedeli istiyordu bu yüzden farklı sigorta şirketinden yaptırıldı.bi fikrim yok...
ben 3 yıldır memnunum keşke daha önce geçseydim diyorum avivadan geçtim fiyatlarıda avivaya göre uygun ben sorun yaşamadım şimdilik iyi tavsiye ederim
Nedense hep koçallianz kasko yaptıranlar tanıdık vasıtasıyla bu sigortaya geçmişler, buda ayrı bir düşünce açısı , ben zira kötü yanından bakıyorum.
iyidir
koc allianz iyidir ancak çoğu araca yüksek fiyatlar verir araştırmadan karar vermeyin,ford marka araclarda bile yüksek cıkıyor,kalite olarak ise çekinmeyin oldukca iyilerdir,şikayet varda şikayet edilmeyen bir sirket yok zaten o sebeple şikayetvarı cok dikkate almayın her şirket hakkında her zaman memnuniyetsiz müşteriler olur
koc allianz gercekden verdigin paranin hakkini sonuna kadar veren bi sirkettir.
bu sirketle calismam olmadi. ama yakinen biliyorumki kaza aninda oncesinde ve sonrasinda super hizmetleri war
bizimki eskiden koç tu.... lastiği yardık bi kere tam da tesadüf arkadaşta o ara lastiği yarmıştı.... bizim lastiği aldılar incelediler...vermediler para...ama arkadaş direk gidip almıştı... bizde başak sigortaya geçtik....güzel özellikleri var...auto king fln var 1 sene içinde 4 keremi ne böle sürtmelerde hatta yırtılma fln bile olsa ücretsiz hallediyolar...hasarsızlık bozulmuyo hiç...
Fiaytına bak gerisi hep aynı sigortacı değilmi!! En ucuz full(muhafiyetsiz) olanını kim yapıyorsa ondan yaptır. Fiyat olarak en iyileri genelde BAŞAK ve ŞEKER sigorta bence.
genelde senin dediğin gibi olmuyor. biraz araştırma yaptığında ne demek istediğimi anlarsın.
quote:
Orjinalden alıntı: haluksengul
Fiaytına bak gerisi hep aynı sigortacı değilmi!! En ucuz full(muhafiyetsiz) olanını kim yapıyorsa ondan yaptır. Fiyat olarak en iyileri genelde BAŞAK ve ŞEKER sigorta bence.
hı hı tabi.....
quote:
Orjinalden alıntı: haluksengul
peki garanti bankasının olan eureka sigorta var bir de. onunla ilgili kötü anısı olan birisi var mı çünkü gayet uygun görünüyor fiyatları. Diğer şirketleri 850-1100 YTL verdiği kaskoya 560 YTL fiyat çekmişler.