|
Allianz tarafından kasko yaptırdığım 34 MSU 901 plakalı aracımla 12.02.2025 tarihinde kaza yaptık ve 07.03.2025 tarihinde pert kararı verilen aracımı daha önce şikayetini açtığım Zirvem Otomotiv isimli firmaya ihale usulü sattılar. Bu firmaya plakaları, ruhsatı, yedek anahtarı, vekaleti gibi tüm evrakları 10.03.2025 Pazartesi günü kargoladım ve 11.03.2025 tarihinde firmaya eksiksiz ulaştığının teyidini aldım. Satış gerçekleştikten sonra ödemenin Allianz'a en geç 27.03.2025 tarihinde yapılacağını söylediler. Allianz da bunlardan ödeme geldikten sonra bize aracın ödemesini yapacaklarmış. Bu firma ödemeyi aracın satışını yapmasına rağmen yapmamakta ve işi sürüncemede bırakmaktadır. Allianz ise konuyla ilgilenmeyip biz mağdurları bu firmadan ödeme almanın peşine sürüklemektedir. Konuyu kendilerine CAS-6809392-R0V4Z8 numarası ile talep açarak iletmeme rağmen hala bir ilerleme kaydedilmemiştir. Allianz kasko sonrası pert ödemesinde beni mağdur etmiştir. Ben bu konuyu açarken kazanın üzerinden 2 ay geçmiş durumdadır. Bunlardan ödememi alana kadar tüm sosyal mecralarda konuyu paylaşacağım. Destekleriniz için teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler