o güncellemeden isterseniz kurtulabilirsiniz hocam otomatik güncellemeyi kapatarak, istediğinizde koboyu kendiniz günceller, sonra yalnızca bilgisayardan "kfmon"u kopyalayıp yapıştırırsınız. Ayrıca sonunda bulabildim stardict uzantılı bir Türkçe sözlük:https://github.com/mustafa-001/TDK-GTS-Stardict < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kobo Kullanıcıları (90. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de aura one varken (ve çok memnunken) kobo forma edinmiştim bir süre ama hem kareye yakın tasarımının taşımamı zorlaştırması hem de fiziki tuşlara alışamamaktan dolayı (kısmen forma daha performanslı olsa da) formayı satıp aura one'la devam ettim. aura one dan sonra forma deneyiminiz nasıl gidiyor çok farklı olduğunu düşünüyor musunuz merak ettim.
-
Benim formayı tercih etme sebebim fiziksel tuşlar, ergonomisi ve iç ekranın plastik oluşuydu (aura one da cam, düşme VS durumlarında sıkıntı olabilir). Açıkçası çok büyük bir fark yok iki cihaz arasında, forma daha seri ve dokunmatiği daha hassas, tuş olması benim için iyi bir özellik. Aura One ın dokunmatiği biraz basmatik tarzı, algılamadığı çok oluyordu kitap okurken. Fakat aura one için de kötü diyemem, kaç yıllık olmasına rağmen hala daha en iyi cihazlardan biri benim için. Aura one açıkçası daha premium hissiyatı veren nazik bir cihaz. Forma aynısının daha plastiğimsi ama dayanıklı versiyonu.
quote:
Orijinalden alıntı: Ginga EiyuuAliexpress'den aldım clara için daha 2 gün önce geldi benimki de şarjı yutuyor keşke önceden aklıma gelseydi mıknatısın zarar verebileceği.
Yeniden merhaba, uzun süre sonunda elime yeniden alabildim cihazı. Pil durumuna güncelleme eklemek ve fikrinizi almak isterim tekrardan. Sanırım benim pilim uzun zaman evvel bozulmuş. Çünkü ürünü Aliexpress üzerinden sıfırlanmış olarak aldım. Kılıfsız kullanmama rağmen cihazın şarjı 43'e kadar müthiş bir hızla boşalıyor. 43 ten sonra normal iniyor. Pili değiştirmeyi düşünüyorum lakin kılıfı tekrar kullanmak konusunda kararsızım.Mıknatıslar gerçekten etliyor mu pil durumunu, siz sağlam bir pil üzerinde deneyimlediniz mi?
-
Kobo libra için orjinal kılıf kullanıyorum. Pil üzerinde bir etkisini gözlemlemedim.
-
7 yıldır farklı modelleri mıknatıslı kılıfla kullandım bir zararını görmedim
Yanıtlarınız için teşekkür ederim(@ Bob Kelso ,@ ysahin2000 ) 305060 900mah bir pil alacağım. Maalesef pil ölçüleri açısından sadece bu uyuyor. 405060 bir pil tam uyardı ama maalesef bulamadım varsada. Değişimden sonra tecrübelerimi iletirim yine foruma ilerde vebzer sorunları yaşayan arkadaşlara yardımcı olur.
-
Etkilemiyormuş ya yanılmışım (çin malı kılıf kullanıyorum ben de)
-
Sağolun hocam. Pil değişiminden sonra kılıfa devam ozaman.
-
Auro one aramaktayım çok acil elinde olan varsa talibim
-
Çinden hangi kılıfı aldınız? Bi de kaç lira vergi bindi? -
2 ay önce almıştm, o zamanki kurla 75 lira kendisi, 25 lira da gümrük vergisi tutmuştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 27 Aralık 2020; 22:14:47 >
-
kobo clara hd arıyorum, satmak isteyen varsa veya uygun bir fırsat bilen varsa paylaşabilir mi?
Edit: D&R’dan yılbaşı kampanyasında 900TLye alındı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seberhan1907 -- 3 Ocak 2021; 14:0:5 > -
Selamlar arkadaşlar, birkaç ay önce ingiltere amazon dan Kobo Libra H2O aldım. Ürünü Türkçe'ye çevirdim ancak ürün kendini ingiltere'de zannettiği için ingiltere store'u açılıyor. Kitap önerileri vs. hiç Türkiyeyle alakası yok. Forumları da epey karıştırdım ancak bir yandan ebook reader ların da son derece cahili olduğumuz için bulamadım. Bu ayarı güncellemek konusunda destek olabilir misiniz?
-
Ben de libra h20 aldım idefixten indirimle 1699'a bugün kargolanmış -
Merhaba, kobo e-okuyucuların içine pdf, epub vs atılıp okunabiliyor mu? Okunabiliyorsa zahmetli bir şey mi yoksa telefona kopyalar gibi direkt içine mi atıyoruz?
-
Calibre programı ile atabilirsiniz. Pdf duruma göre zahmetli olabiliyor. Programın özelliği çok, araştırmanız lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Google amcadan araştırırsanız direk android telefonla da ePub ve pdf atabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X