Şimdi Ara

Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
23
Favori
70.792
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Hayır karşı tarafa yazılı olarak tebliğ edildiği tarihten itibaren hocam. Onu öğrenmeniz gerek hakem heyetinden.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Davayı kaybetmisim giderleri nereye nasıl oduyoruz bide icra bilmem ne ugrasmayalım odeyip kurtulayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt
    Hakem heyetinin sizi haklı bulduğu ve karşı tarafın açtığı davayı mı kaybettiniz? Savunma yazdınız mı hocam? Yazdıysanız nasıl bir içerikle savunma yaptınız davaya?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt
    Bir adet mi almıştınız? Abi nasıl kaybediliyor aklım almıyor. Şu davaya itiraz edip kazanabiliyorlarsa thh nin anlamı yok tüm firmalar itiraz etsin madem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dosya Durumu Karara Çıkmış diyor ama bir sonuç vs göremiyorum. Nereden ulaşacağız ona?

  • Ridianod kullanıcısına yanıt

    bir kaç güne çıkar.


    benim davaya itiraz gelmdi 15 gün, almaya çalışıyorum kimse dönüş yapmıyor. şaka gibi resmen.

  • dOmi D kullanıcısına yanıt

    bizim savcı bir tanıdık vardı. bunu kazan abi icra biraz daha sancılı falan demişti. bunlar %99 yokuşa sürerek işi geciktirecek bir şeyler yapacaklar. dur bakalım.

  • dOmi D kullanıcısına yanıt

    Aynen actıkları davayı kaybetmisim. Yazdıkları savunmayı görünce güldüm gectim cevap da vermedim. Aslında verilecek cok guzel cevap var ama ugrasmaya zaman harcamaya degmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt

    Üst mahkemeye taşıma hakkınız yok mu?

  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki yok. Tüketici mahkemesinin verdiği karar kesin oluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben de araştırdım. İstinaf Mahkemesi yolu kapalıymış Tüketici Mahkemesi için. Başvuru yaparken dikkatli olmak lazım; hangi maddeye istinaden ne talep edilecekse.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demin idefixten bir kadın aradı, süteçle ilgili bilgilendirme diye, beyfendi itiraz davası var konuyla alakalı devam eden başvurulmuş dedi.

    Ben portaldan görmem lazım değil mi hiçbir yerde itiraz davasını göremiyorum normal mi bu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yaranıza tuz basmak istemem ama geçen günlerde Resmi Gazetede yayımlanan kanun yararına bozma (Yargıtay) kararında, fiyat hatası nedeniyle satıcının sözleşmeyle bağlı olmayacağına dair bir karar paylaşılmıştı. Kararı okudum, Macbook satın alınmıştı tabi fiyat oldukça indirimliydi :) Kararı tekrar bulamadım, dileyen baksın Resmi Gazeteye son aylarda gelen bir karar.


    İşiniz zor.

  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt

    Benimde avukat vekalet ucreti ve yargılama gideri cıkmıs. Avukata ulasıp mı odeme yapmamız lazım. Karar 7. Ayfa cıkmıs icra vs ugrasmayalım birde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt
    Evet avukata ulaşıp ödemeniz gerekiyor vekalet ücretini.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben kazanmışım davayı sanırım. Bizim aldığımız zamanlardaki fiyattan bile yüksek bir fiyattaki ürünü aldığımızı iddaa etmişlerdi davada biliyorsunuz. Ben de öyle değildi diyerek diğer sitelerdeki fiyatlardan eklemiştim. O zamana göre enflasyon farkından bile şu an çok daha ucuza satıyorlar falan demiştim. Hakim de o tarihteki 3-5 siteye fiyat bilgisi isteminde bulundu 2021 sonuna doğru. Ayrıca 11.11 günlerinin uçuyoruz, kaçıyoruz resmen bedavaya satıyoruz günleri olarak geçtiğini de özellikle belirttim. Beni kötü niyetli olarak nitelendiren davacıyı da öyle olsam 1 taneden fazla alırdım diyerek bu ithamda bulunurken de ispat etmeleri gerektiğini de yazmıştım. Aynen yazdıklarımı onaylamışlar.


    Dosya kapsamında alınan emsal fiyat araştırmasında,Kobo Clara HD e-kitap Okuma Cihazı'nın %70 - %75 indirimlerin uygulandığı "efsane cuma", "kara cuma", "indirim günleri" dışında normal zamanda satış fiyatının çeşitli e-ticaret sitelerinde 1.399,00 TL ila 1.549,00 TL arasında değiştiği görülmüş olup, davalı tüketicinin ürünü satın alım tarihi "efsane cuma", "kara cuma", "indirim günleri" olarak adlandırılan döneme denk gelmektedir. 


    Hal böyle iken, 6502 Sayılı Kanun'un 6. maddesi de dikkate alınarak, davalı adına düzenlenmiş 11/11/2020 tarihli faturanın davacı firmanın satışı onaylaması kapsamında gerçekleştiği, söz konusu satışın efsane günler olarak geçen ve tüketicinin indirim beklentisi içinde olduğu dönemde yapıldığı, dava konusu ürünün indirimsiz olarak olay tarihinde ortalama 1.399,00 TL civarında olduğu ,davalı tüketicinin ürünü 356,10 TL'eye satın aldığı, efsane indirim günlerinde % 70-75 oranında yapılan indirimin tüketici tarafından makul sayılabileceği, öte yandan üründen tek sipariş veren davalı tüketicinin kötü niyetinden de söz edilemeyeceği anlaşılmakla, davanın reddine karar verilmiştir.


    Kobo Clara HD 6" 8 GB // N11 // -- 289TL --



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 18 Ocak 2022; 17:22:29 >




  • Ridianod kullanıcısına yanıt

    hocam kimle iletişime geçiyorsunuz?


    bana da biz itiraz ettik dediler, hiçbir yerde uyap edevlet vs itiraz davasını göremedim, yıldırma politikası yapıyorlar icrayla uğraşırım gerekirse ulaştığınız biri var mı firmadan?

  • dOmi D kullanıcısına yanıt

    hocam ben kimseyle iletişime geçmedim şirket olarak. bana kağıt geldi. hemen savcı tanıdığımı aradım ankaradaki hakem heyeti binasını tarih etti. bir şeyler yazdım, ekran görüntüleri ekledim. dedim cevap dilekçesi vermeye geldim. kimliğimi aldılar. yazdıklarımı tarayıp yüklediler. uyapta dosyalarda hukuk kısmında görünüyordu. oradan takip ettim. şimdi sınavdan geldim de öyle bir bakayım dedim. karar dün çıkmış görünüyor. haftasonuna doğru savcı tanıdığım ile avukat arkadaşlarımı arayacağım ne yol izlemeliyim diye daha erken ararsam sizi bilgilendireceğim FAKAT savcı olan abi davayı kazan sonrasında icra işlemleri başlayacak diye net bir şekilde demişti. sanırım muhattap şirketten önce bir de icra micra işlerine uğraşmak gerekecek. bakalım ne gerekecek.

  • Ridianod kullanıcısına yanıt

    işte icrayı başlatmadan bu karar gereğini yapabiliyorlar.


    icraya başvurursak başvuru, avukat bir sürü de bedeli onlar ödüyor. bunu ödememek onlara da fayda ama dönüş yok bende.


    siz de bir mail falan atın dr müşteri hizmetlerine bakalım ne olacak.


    bu arada bana özelden savunmaya koyduğunuz görsellerden atabilir misiniz?

  • Mail atmakla hğç uğraşmayın direkt takip başlatın, ben mail atıp bir şeyler yapmalarını bekledim dönüş bile yapmıyorlar, hukuk birimine ilettik diye tekrarlıyorlar sürekli, en son konuştuğumda da icraya vereceğim ekstra masrafınız çıkacak dedim, istediğinizi yapabilirsiniz dediler, yüzlerine kapatıp geçtim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.