Şimdi Ara

Kobe> LeBron[ Tanri sahidim ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drexler22

yaw bu lakers'lılar iddia konusu "nba'in en uzunu" olsa direk gasol der, ama iş kobe'yi yüceltmek olunca gasol'ü itin şeyine sokarlar..

Bu cümleye sonuna kadar katılmakla birlikte daha önce daha önce söylediğim birşeyi tekrarlamak istiyorum. İyi bir uzun olmadan hiçbir takım şampiyon olamaz ki Gasol, 2000lerin başındaki Shaq kadar olmasa da iyi bir uzundan çok daha fazlası. Kobe kadar katkısı var şampiyonluklarda bence. Ancak söz konusu Kobe'nin şöhreti olunca başka birşeyin önemi kalmıyor.

Kobe'nin potansiyelini aşıp bu noktalara gelmesini takdir etmişimdir hep. Bana göre NBA'in en çalışkan oyuncularından biridir her zaman ve sadece bu nedenden dolayı bile ona saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. Ancak şanslı da olduğunu kabul etmek gerekir. Geldiğinden beri Lakers gibi süper bir takımda ve çok büyük bir şehir için oynuyor olması, gelişme yıllarında ligin en iyi oyuncusu Shaq ile oynamış olması onun çok büyük bir şansıdır. Yaşlı Shaq bile yetti Wade'in şampiyon olması için.

Kobe Charlotte'ta başlasaydı kariyerine gene çalışkanlığı sayesinde süperstar seviyesine gelebilirdi ama takım olarak nereye kadar giderdi? Charlotte onun etrafında ne kadar iyi bir takım kurabilecekti? Lebronlu Cleveland'dan iyi olma ihtimali bile düşünülemezdi bence. Lebron'un etrafında takım kurmaya çalıştılar ancak gene de Cleveland'daki takım arkadaşları vasattı. Zaten harika bir oyuncu olduğu için o takımı finale kadar getirdi. Bunu başka bir oyuncunun yapabileceğini sanmıyorum açıkçası. Neyse burası uzar daha...

Sonuç olarak şampiyonluk takım işidir. Aynı seviyedeki takımlar için oynamış iki büyük oyuncunun yüzük sayısı karşılaştırılabilir ancak büyük bir takımda oynama şansı elde edememiş bir oyuncuya bu konuda birşey söylemek pek doğru değildir bence. Bu yüzden Kobe ve Lebron'a genel olarak bireysel bakıyorum ve rahat bir şekilde Lebron daha iyi oyuncudur diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 21 Ocak 2011; 17:50:25 >

• Gasol şuan bence ligin en komple en iyi uzunu. 3 yıl öncesinin ya da sonrasının değil, şuan. Ki son 2-3 senedir de çok iyi.

Yan parça falan değil yani, Kobe'nin yarım adım gerisinde önem olarak bence en fazla.
  • quote:

vandosa

yazdıklarını okurken gülümsettin bazı yerlerde.. genelde böyle 2 oyuncunun kıyaslamalarının yapıldığı konulara pek yazmamaya çalışıyorum, hele de fanboy'lar işin cılkını çıkardıysa.. bu konuya da birşey yazmayacaktım ama bi arkadaş "lebron bundan sonra gereken saygıyı göremeyecek" dedi, ben de buna cevap yazdım bi baktım ki kobe-lebron kavgasının ortasında kalmışım

walla kardeş kobe'yi daha ne kadar öveyim ki, şu anda dünyanın en iyi 2. basketbolcusu ve dünyanın en iyi hücum gücü diyorum.. bundan daha büyük övgü ne olabilir? lebron'u komple düşününce kobe'den daha iyi olduğunu düşünüyorum ama aradaki fark da çok az yani lebron'a 100 üzerinden 95 verirsem kobe 94'tür :) ama birine diğerinden daha az iyi diyince sanki o adamın düşmanıymış gibi görüyor bazı arkadaşlar.. halbuki ne alakası var.. kobe'yi kabul ediyorum kişilik olarak hiç sevmem (ki bu da bir suç kobe fanlarınca) ama oyunculuğuna inanılmaz saygım var.. kobe gasol olmasa şampiyon olamazdı, jordan bile olamadı diyorum, kobe düşmanı ilan ediliyorum shaq döneminde şampiyonluklarda ana parça shaq'ti, ama sonrasındaki 2 şampiyonluğun baş mimarı tereddütsüz kobe'dir.. yani şimdi bunları söylemenin neresinde hata var.. en kötü benim düşüncem böyle, başkasınınki farklı olabilir

Üstad bi önceki mesajımda söyledim seninle birlikte az sayıdaki arkadaşın basketbol bilgisine gerçekten saygı duyuyorum ve her söylediğinizin altına imzamı atarım, Lebron'a vasat diyen bi fanboy olmadığımı söyledim kaç kez buna rağmen lakers taraftarlarının hepsinin klasik bir fanboy sınıfına sokulmasını anlayamıyorum, neyse demek istediğimi anladı zaten herkes

• @vandosa

Yukardaki arkadaşlardan tarafsız bir şekilde kobeyi değerlendirmeyi bekleyemezsin, çünkü yapamazlar.

2004 sezonuydu sanırsam, sezonun son maçı portland vs lakers. Portland için playofflara gitmek bu maçı kazanmaktan geçiyor, lakers içinse gazozuna bir maç.. Maç bitimine 1 sn kala kobe 3 lüğü yolluyor ve uzatmalara gidiyor. Uzatmalarda portland gene 2 sayı önde ve kobe gene 3 lüğü atıp maçı bitiriyor ve blazers playofflara giremiyor. Sadece bu maçı bilen bi portlandlı bile kobe'yi övemez, insanlık doğasına aykırı bir olay kobeyi övüp tapması. Ayrıca bahsettiğimiz arkadaş Hidoyu portlanda gelmedi, eşini dinledi diye imzasına "shedo" diye ekleyen birisinden bahsediyoruz.. O maçın son saniyeleri aşağıdaki linkte..

http://www.youtube.com/watch?v=CfB3d1FjhCc&feature=related

quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21
    Soru finallerde o takım yapısı ile Spurs'ten maç alabilirler miydi? Bıraktım şampiyonluğu...

Politik cevap verme demiştin bende sana o zaman 2001 playofflarını hatırlatayım.. Kobenin twin towersla dalga geçtiği, bir maçta 9 smaç vurduğu playofflar. O seride 33+, 7+, 7+ yapıp o seriyi domine etmiştir. Ayrıca şunuda söyliyeyim, kobe 2006 daki spursu eleyemezdi ama, 4-0 da kaybetmezdi. Herhangi bir maçta çıkar 50+ artıp en azından bir maçı alırdı, bundan bu kadar eminim.

http://www.youtube.com/watch?v=PCdhA41wgms&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=jyfR2pDOt3k&feature=related

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity703

@vandosa

Yukardaki arkadaşlardan tarafsız bir şekilde kobeyi değerlendirmeyi bekleyemezsin, çünkü yapamazlar.

2004 sezonuydu sanırsam, sezonun son maçı portland vs lakers. Portland için playofflara gitmek bu maçı kazanmaktan geçiyor, lakers içinse gazozuna bir maç.. Maç bitimine 1 sn kala kobe 3 lüğü yolluyor ve uzatmalara gidiyor. Uzatmalarda portland gene 2 sayı önde ve kobe gene 3 lüğü atıp maçı bitiriyor ve blazers playofflara giremiyor. Sadece bu maçı bilen bi portlandlı bile kobe'yi övemez, insanlık doğasına aykırı bir olay kobeyi övüp tapması. Ayrıca bahsettiğimiz arkadaş Hidoyu portlanda gelmedi, eşini dinledi diye imzasına "shedo" diye ekleyen birisinden bahsediyoruz.. O maçın son saniyeleri aşağıdaki linkte..

Seni adam niyetine koyup cevap bile yazmamak gerek aslında. Baştan söyleyeyim de. Sadece Spurs fanı tarafıma denk getirdiğinden boş geçmek istemedim;

quote:

quote:

Soru finallerde o takım yapısı ile Spurs'ten maç alabilirler miydi? Bıraktım şampiyonluğu...

Politik cevap verme demiştin bende sana o zaman 2001 playofflarını hatırlatayım.. Kobenin twin towersla dalga geçtiği, bir maçta 9 smaç vurduğu playofflar. O seride 33+, 7+, 7+ yapıp o seriyi domine etmiştir. Ayrıca şunuda söyliyeyim, kobe 2006 daki spursu eleyemezdi ama, 4-0 da kaybetmezdi. Herhangi bir maçta çıkar 50+ artıp en azından bir maçı alırdı, bundan bu kadar eminim.

http://www.youtube.com/watch?v=PCdhA41wgms&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=jyfR2pDOt3k&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=rR6AgYWdoBQ

Eee? Amiral'in 23 dakika sahada kalıp 7pts 5reb 2stl 1blk ürettiği maç. İkiz Kule denilecekse diye peşinen hani.

Twin Towers'la "dalga geçtiği" şeklinde yorumlarsan daha da çıkarıtırım cephanelikten. Önce tuttuğumuz takımlara ve adamlara saygı göstermeyi öğren.

http://www.basketball-reference.com/boxscores/200105250LAL.html

Şuradan bakabilirsin karşısındaki isimlere ve "yaşlarına". O seride Spurs'ü sürklase eden Kobe olmuştu, yalan değil. Ama bir oyuncuyu istatistiklerinden öveceksen, karşısında direnç olsun mümkünse ki anlamı olsun. Geçen sene Suns serisinde herkes Kobe aaaooo diyordu, en büyük oyununu finallerde oynadı ama statlar yakınından bile geçemez. İstatistikleri anlamlı kılan karşılarındaki dirençtir.

Bu kadar Spurs lafı yeterli.

(Ben az biraz seni tanıdıysam bu notu düşmeseydim, Kobe'yi yine küçümsüyor derdin de bir daha oku. Kobe'yi küçümsemediğimi, sadece stat verip geçilerek mantıklı olunmayacağını özümseyene kadar oku.) [evet, forumun en büyük istatistik manyağıyım ama biraz benim verdiğim statlara ve ardından getirdiğim yorumlara da bir göz at]

-----

2007'ye dönelim şimdi;

http://www.basketball-reference.com/teams/LAL/2007.html

Buradan LeBron'un Cavs'i de laf mı adam Kwame'yle oynuyordu dediğiniz kadroyu hatırlatalım önce. Kobe'den başka bir tehdidi olmayan bir kadro. Finalde o atmosferde, Spurs savunmasın 50 sallayabileceğini söylemek bence iyimserlikten öteye gitmez. Spurs o finalleri LeBron'a yeri gelddiğinde 4lü sıkıştırmalar yaparak süpürdü. Seriye 2li sıkıştırmayla başladık. 2. maçın ortasından seri sonuna kadar paso 3lü sıkıştırma yaptık. Kobe bile o şartlarda 50 atamaz. O kadar emin olma. Maç alabilir miydi kısmı için görüşüm belli zaten benim.

• @Odinn#21

Senin beni adam yerine koymana ihtiyacım yok zaten, ayrıca sen neye alındın anlamışta değilim.. Niyetim bu değildi..

İkincisi Amiral o maçta 30 dakka oyunda kalıp 14 sayı 11 reb 3blok yapmıştır, maçları karıştırdın galiba.

Herhangi bi shooting guardın twin towers lakaplı bi takıma karşı bir maçta 9 smaç yapması alay konusu olmazda ne olur onu merak ettim. Laf duncan ve spurse geldimi söz ettirmiyorsun maşallah..

İstatistik manyağısan kobenin 2003-2007 yıllarına bi bak derim. Her türlü savunmaya karşı 50+ atabilcek bir potansiyeldeydi o yıllar. En azından bir maçı kendi sürükleyip alırdı spurse karşı. Lebronun hücüm gücüyle kobenin 2003-2007 yılları arasındaki hücüm gücü arasında dağlar kadar fark var aksini iddaa eden yoktur sanırsam.
  • quote:

İkincisi Amiral o maçta 30 dakka oyunda kalıp 14 sayı 11 reb 3blok yapmıştır, maçları karıştırdın galiba.

Herhangi bi shooting guardın twin towers lakaplı bi takıma karşı bir maçta 9 smaç yapması alay konusu olmazda ne olur onu merak ettim. Laf duncan ve spurse geldimi söz ettirmiyorsun maşallah..

İstatistik manyağısan kobenin 2003-2007 yıllarına bi bak derim. Her türlü savunmaya karşı 50+ atabilcek bir potansiyeldeydi o yıllar. En azından bir maçı kendi sürükleyip alırdı spurse karşı. Lebronun hücüm gücüyle kobenin 2003-2007 yılları arasındaki hücüm gücü arasında dağlar kadar fark var aksini iddaa eden yoktur sanırsam.

Amiral'in o istatistikleri benim videosunu koyduğum maça ait. Spurs'ün Duncan, Lakers'ın da Shaq veya Kobe sayesinde karşılıklı olarak sürklase ettiği maçlar mevcut. Alay konusu aramak sadece küçük görmeye hevesli olanlara aittir.

Son olarak ısrarla kalıplaşmış sözleri söylemeden de güzel. Kobe'nin o dönemki hücum gücü tarihin gördüğü en büyük, sayılı hücum güçlerinden biri. İnkâr eden kim. Ama bahsettiğim şartları okuyup muhtemelen ciddiye almadığından, ben 3lü sıkıştırmadan bahsederken hangi savunma olursa olsun 50yi yazar diyorsun. Savunucusu Ginobili veya Bowen olacak, bunun üzerine 2 kişi daha gelecek (muhtemelen biri Duncan olacak) ve yine de 50 atar, 1 maçı da götürür iddiası dediğim gibi iyimserlikten öte değil. (kendisinin o hale getirdiğini de görmezden gelip) LeBron'la kıyaslarken Kwame vardı takımında kaç sene aga, demesini biliniyorken Spurs'ten "o takım ve yapıyla" maç alabileceğini iddia etmen... Kobe'ye duyduğun inanca (kinayesiz bir şekilde) gerçekten saygı duydum...

• quote:

@vandosa

Ahahaha güldürdü.Drexler hasta bi' psikopat zaten gözlerini portland aşkı büyümüş bi' fanatik sadece bu yüzden kaba etiyle oturduğu yerden kobe'ye hido'ya sallıyor.

• quote:

@vandosa

sana cevap yazacağım ama döt olduktan sonra foruma uğramamazlık etmek yok ok mi? en başta anlaşalım ona göre yazayım, yorma beni yoksa..

linkini verdiğin maç evet 2004 senesinin normal sezonda son maçı, ama bilgi eksik.. o maçla playoff'u kaçırmadık, bari bişey sallıyorsun ortaya, az araştır da öyle salla.. elinin altında internet var, zor birşey değil.. kaldı ki ben oyuncuları tuttuğum takımları hezimeti uğratmasına göre değerlendirmem.. böyle olsaydı majestelerinden nefret etmem lazımdı dimi? yada bad boys takımından.. halbuki çoğu oyuncusunu severim, başta zeke ve dumars.. o maçın önemi portland ile lakers arasında uzuuun yıllardır süren esaslı bi çekişme vardır, sen bilmezsin.. "beat LA" sloganının çıkış yeri portland'dır.. en kötü sezonlarında bile portland lakers'a kök söktürmüş, playofflarda canını yakmıştır.. bu da öyle bi maçtı, hem lakers olduğu için, hem lakers o sezon efsane kadro kurduğu için hem de sezona galibiyetle veda etme açısından önemli bir maç..

2. bir nokta, benim kobe'yi övmemem söz konuus olamaz.. birkaç üstteki mesajda olayı açıkladım ama sende bunu anlayacak kapasite yoksa yapacak birşey yok bebeyim.. bu arada ne kadar hayranlık duysam da bi oyuncuya tapmam, salak mıyım bi insana tapınayım..

son olarak hido konusu.. bunu da çok kez dillendirdim ama olaya fransız kalınca olaya ortadan dalınca anca bu kadar yorum yapılabiliyor.. senin için tekrar açıklamayacağım, çok merak ettiysen arar bulursun konuyu..

vay arkadaş ne dert olmuşuz adama yaw

edit:
    @ Çünkü Fenerbahçeliyiz.
    öyle deme abi portland yenilince kendimi kaybediyorum, sinir krizleri geçiriyorum, internette kobe gibi adamlar hakkında propaganda yapıyorum ulen bjk için bile futbol bölümüne baksan hep eleştirel mesajlar atarım, Allahın oregon'undaki takım için mi psikopata bağlıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 24 Ocak 2011; 21:10:24 >

• Her sene böyle bir konu açılır. Bıktık artık anasını satıyım. Zaten sinirlerim tepemde.
  • En büyük Şemsettin Baş.

Hadi dağılın

• quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Her sene böyle bir konu açılır. Bıktık artık anasını satıyım. Zaten sinirlerim tepemde.

Neden sinirlendin müdür?
  • quote:

quote:

Her sene böyle bir konu açılır. Bıktık artık anasını satıyım. Zaten sinirlerim tepemde.

Neden sinirlendin müdür?

Yengeniz yüzünden.
  • Bitmez.
  • quote:

quote:

quote:

Neden sinirlendin müdür?

Yengeniz yüzünden.

Ne ara yengemiz oldu? Celtics'li sunucudan mı bahsediyorsun yoksa?

• quote:

sana cevap yazacağım ama döt olduktan sonra foruma uğramamazlık etmek yok ok mi? en başta anlaşalım ona göre yazayım, yorma beni yoksa..

linkini verdiğin maç evet 2004 senesinin normal sezonda son maçı, ama bilgi eksik.. o maçla playoff'u kaçırmadık, bari bişey sallıyorsun ortaya, az araştır da öyle salla.. elinin altında internet var, zor birşey değil.. kaldı ki ben oyuncuları tuttuğum takımları hezimeti uğratmasına göre değerlendirmem.. böyle olsaydı majestelerinden nefret etmem lazımdı dimi? yada bad boys takımından.. halbuki çoğu oyuncusunu severim, başta zeke ve dumars.. o maçın önemi portland ile lakers arasında uzuuun yıllardır süren esaslı bi çekişme vardır, sen bilmezsin.. "beat LA" sloganının çıkış yeri portland'dır.. en kötü sezonlarında bile portland lakers'a kök söktürmüş, playofflarda canını yakmıştır.. bu da öyle bi maçtı, hem lakers olduğu için, hem lakers o sezon efsane kadro kurduğu için hem de sezona galibiyetle veda etme açısından önemli bir maç..

2. bir nokta, benim kobe'yi övmemem söz konuus olamaz.. birkaç üstteki mesajda olayı açıkladım ama sende bunu anlayacak kapasite yoksa yapacak birşey yok bebeyim.. bu arada ne kadar hayranlık duysam da bi oyuncuya tapmam, salak mıyım bi insana tapınayım..

son olarak hido konusu.. bunu da çok kez dillendirdim ama olaya fransız kalınca olaya ortadan dalınca anca bu kadar yorum yapılabiliyor.. senin için tekrar açıklamayacağım, çok merak ettiysen arar bulursun konuyu..

vay arkadaş ne dert olmuşuz adama yaw

edit:
    @ Çünkü Fenerbahçeliyiz.
    öyle deme abi portland yenilince kendimi kaybediyorum, sinir krizleri geçiriyorum, internette kobe gibi adamlar hakkında propaganda yapıyorum ulen bjk için bile futbol bölümüne baksan hep eleştirel mesajlar atarım, Allahın oregon'undaki takım için mi psikopata bağlıyım

İlk önce "adam gibi" seviyeli konuşmayı öğren bence..

Hido meselesinde, birçok postunu hatırlıyorum, karısı torontoyu istiyor, eşinin sözünü dinliyor diye etmediğin laf kalmamıştı. Oysa hido portlanda gelse takımızın sistemine acayip uyar vs diye mesajlarını dahi hatırlıyorum. Ama hido gelmedi diye kaka hido kötü hido oldu birden demi.. Portlanda gelse öyle bi imzan olmazdı herhalde, ayrıca senin postunu aramaya falanda niyetim yok..

İkincisi blazers playofflarda lakersın nasıl canını yakmış anlayamadım.. lakersa karşı 1980 den sonra playofflarda üstünlük kurduklarını hatırlamıyorum hiç, genelde lakers portlandı süpürmüş yada 3-1 ile geçmişiz. Sadece 2000 yılında biraz zorlamışalr ondada lakers 4-3 mağlup etmiş. Zaten o seridende kobenin sabonise son saniye bloğu ve sabonisin bloktan sonra ağlamasını hatırlıyorum.

2004 senesindeki maçta ise, portlandın lakers maçını kazanıp, diğer playoffu zorlayan takımın maç kaybetmesini beklediklerini hatırlıyorum. Bi yanlışım varsa affola.. Çünkü portlandlı oyuncuların hepsi o 3 lükten sonra öyle yıkıldıki, sıradan lakers portland maçından fazlası diye aklımda kalmış..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden sinirlendin müdür?

Yengeniz yüzünden.

O daha yengeniz olmadı. Ama olacak. Bekleyin. Size yedirmem onu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden sinirlendin müdür?

Yengeniz yüzünden.

O daha yengeniz olmadı. Ama olacak. Bekleyin. Size yedirmem onu.

Benim aşık olduğum ünlüyü arkadaş listemde olup da basket kısmında takılanlar bilmiyor. Rahatım ben.

• quote:

İlk önce "adam gibi" seviyeli konuşmayı öğren bence..

Hido meselesinde, birçok postunu hatırlıyorum, karısı torontoyu istiyor, eşinin sözünü dinliyor diye etmediğin laf kalmamıştı. Oysa hido portlanda gelse takımızın sistemine acayip uyar vs diye mesajlarını dahi hatırlıyorum. Ama hido gelmedi diye kaka hido kötü hido oldu birden demi.. Portlanda gelse öyle bi imzan olmazdı herhalde, ayrıca senin postunu aramaya falanda niyetim yok..

İkincisi blazers playofflarda lakersın nasıl canını yakmış anlayamadım.. lakersa karşı 1980 den sonra playofflarda üstünlük kurduklarını hatırlamıyorum hiç, genelde lakers portlandı süpürmüş yada 3-1 ile geçmişiz. Sadece 2000 yılında biraz zorlamışalr ondada lakers 4-3 mağlup etmiş. Zaten o seridende kobenin sabonise son saniye bloğu ve sabonisin bloktan sonra ağlamasını hatırlıyorum.

2004 senesindeki maçta ise, portlandın lakers maçını kazanıp, diğer playoffu zorlayan takımın maç kaybetmesini beklediklerini hatırlıyorum. Bi yanlışım varsa affola.. Çünkü portlandlı oyuncuların hepsi o 3 lükten sonra öyle yıkıldıki, sıradan lakers portland maçından fazlası diye aklımda kalmış..

rahatsızlığın varsa şikayet butonu var..

benim yazdığımı arama niyetin yoksa bilmeden de ahkam kesme.. hido'nun kişiliğine oldum olası kılım, bunu hep söylemişimdir.. aslında oldum olası demiyim, 2002'den beri diyim, çünkü öncesinde çok sevdiğim bi adamdı.. sacto'da 2. yılından itibaren giderek antipatik gelmeye başladı bana.. orlando'daki son 2 yılında biraz düzelme emareleri gösterdi ama 2009 yazında yaptıklarıyla yine kıl kapmaya başladım ve o zamandan beridir imzamda o var.. o yaz hido oregon'a kadar gelip GM'le şehri gezdi, burada şampiyonluklar kazanabiliriz tarzı açıklamalar yaptı ve işi son noktaya getirip sözlü olarak anlaşmaya varıldı, hatta bir sürü haber sitelerine forumlarına bu haber düştü hido portland'da diye.. Türkiye'de de herkes böyle duyurdu haberi.. ama nolduysa oldu, portland'a umut dağıtıp ertesi gün toronto ile imzaladı.. bu hiç etik bi davranış değil.. nba stüdyo ekibi ve basketbol camiası carlos boozer'ın 2004'te yaptığı satışı hala anlatır durur ama kimse bu etik olmayan davranışı sorgulamadı, sadece takım ve kariyer bazında kötü bi seçim olduğu söylendi o kadar.. bu yazdıklarım yeterli olmalı..

lportland lakers'ı playofflarda dağıtmış falan demiyorum, lakers ile portland'ın playoff geçmişi kıyas bile kabul edilmez.. ama portland lakers'ı en çok zorlayan, en çok diş geçiren birkaç takımdan biridir.. sen sabonis'i hatırlamışın, ben de ne tesadüf 2003'te kobe'nin ağlamasını hatırladım.. hem ağlamak dalga geçilecek birşey değil, erdemli bir davranıştır..

• Aboww ne tartışma dönmüş burda

Bazı Lakers'lı arkadaşlar fazla abartmış sanırım durumu. Bende Lakers taraftarıyım Kobe'yi de çok severim ama durum biraz garip olmuş beyler.
    Ya en basit örnekten Gasol'un geldiği seneden bir önceki senede play-off'a 7. sıradan girmiştik,Gasol'dan sonra hep 1. sıradan ve 3 final 2 şampiyonluk.
    Lig'in ilk başındaki performansını takım çıkar final serisine orada gösterirse Gasol(ki ben bunu geçen sene playofflar'da söylemiştim,öyle tahmin ediyordum Kobe play-off'da iyi performas gösterene kadar) ben mvp olacağını düşünüyorum.

Hiçbir oyuncu bir takımı tek başına şampiyon yapamaz arkadaşlar bazı şeyleri netleştirin kafanızda.

Ayrıca söylemeden edemeyecem bu sene Kobe Bryant'ın süre ortlaması 33dk,ona rağmen 25 sayı ort. ile oynuyor,playoff'lar da yine çok acayip performanslar görebiliriz

Bence biraz bu insana tapma olayıda ben biraz yaşa veriyorum 2005'te falan bende öyleydim lisedeyken varsa Kobe yoksa Kobe,biraz da yaşla alakalı bir durum bence

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.