Şimdi Ara

Kobe> LeBron[ Tanri sahidim ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity703

Lebron's post up play:http://www.nba.com/heat/video/2010/09/30/DrillsDay3JamesandWade-1428360/index.html
    Kobe's post up play :http://blog.mlive.com/its-just-sports/2009/11/kobe_combating_futility.html

Bu videolardan sonra zekana hayran kaldim. Adamin koydugu videolarla yaptigi kiyaslamaya bakarmisin hey allahim ya boyle adamlarla basketbol tartisiyoruz burda

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T
    Bu videolardan sonra zekana hayran kaldim. Adamin koydugu videolarla yaptigi kiyaslamaya bakarmisin hey allahim ya boyle adamlarla basketbol tartisiyoruz burda

Lebron sırtı dönük oyunda iyi diye sen dememişmiydin acaba? Videodan gördüğün üzere fundemantalı kocaman SIFIR(her ne kadar antremanda olsa).. Ayrıca bu video Odinn#21 arkadaşın lebron nba in en iyi post oyuncusu dediği için koydum.. Ama sen bile hayranı olduğun basketbolcunun en büyük eksiğini göremeyecek kadar körsün. Amaaa lebron çok iyi pasör, bu yüzden post up larda gelen ikili sıkıştırmalarda çok iyi pas atar demi.. Bu klasik türk mantığını değiştirin bi zahmet.. Temel post up hareketlerini bile doğru düzgün yapamayan bi adam kobeyi geçtim nba in en iyi post up'çısı oldu ya pes. Bunu zaten sadece bende demiyorum yabancı tüm yazarlar bundan bahsediyor her sene.. acaba lebron bu muhteşem oyununu post up la süslese nasıl bir etki yaratır vs diye..

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity703

quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Lebron sırtı dönük oyunda iyi diye sen dememişmiydin acaba? Videodan gördüğün üzere fundemantalı kocaman SIFIR(her ne kadar antremanda olsa).. Ayrıca bu video Odinn#21 arkadaşın lebron nba in en iyi post oyuncusu dediği için koydum.. Ama sen bile hayranı olduğun basketbolcunun en büyük eksiğini göremeyecek kadar körsün. Amaaa lebron çok iyi pasör, bu yüzden post up larda gelen ikili sıkıştırmalarda çok iyi pas atar demi.. Bu klasik türk mantığını değiştirin bi zahmet.. Temel post up hareketlerini bile doğru düzgün yapamayan bi adam kobeyi geçtim nba in en iyi post up'çısı oldu ya pes. Bunu zaten sadece bende demiyorum yabancı tüm yazarlar bundan bahsediyor her sene.. acaba lebron bu muhteşem oyununu post up la süslese nasıl bir etki yaratır vs diye..

Benim Lebron'un sirti donuk oyunuyla ilgili yazdigim yazi bu :

quote:

LeBron sirti donuk oynayamaz diyenler ayri bir sacmalamis. Lebron her mac sirti donuk top alir. Genelde double team gelir sut istese onuda atar ama genelde bos oyuncuya cikarir ve pozisyon bos oyuncunun attigi uclukle sonuclanir.

Hic bir yerde de Lebron'un post uplarda Kobe'den iyi oldugunu soylemedim. Nasil Lebron pas ve saha gorusu gibi seylerde Kobe'den iyiyse Kobe'de post uplarda Lebron'dan iyi.

Kobe'nin post up da bu kadar iyi olmasinda Hakeem'in de payini unutmayalim. Ayrica su da var : Lebron Cleveland zamanlarinda hic post up oynamak zorunda kalmadi. Yani hic bir zaman oyununun bir parcasi degildi. Lebron Cavs'de genelde PG gibi oynadigi icin oyunu post updan cok baska seylere dayaliydi.

Lebron'un adam gibi post up calismaya ancak Miami'ye geldikten sonra basladigi da bilinen bir gercek.

Kobe oynadigi pozisyondaki oyuncular arasinda lig tarihinin en iyi post upcilarindan biri zaten. Ancak sen sadece post up bakimindan iki oyuncuyu kiyaslayip biri birinden iyi diyemezsin. Dersen gulerler zaten cunku Lebron'un Kobe'den daha komplike bir basketbolcu oldugu gun gibi ortada.

• quote:

Ancak sen sadece post up bakimindan iki oyuncuyu kiyaslayip biri birinden iyi diyemezsin. Dersen gulerler zaten cunku Lebron'un Kobe'den daha komplike bir basketbolcu oldugu gun gibi ortada.

Su komple olma mevzusu eski bir geyigi hatırlatıyor bana...

quote:

-uefa kupası
    -6-0

-süper kupa
    -6-0

-3 yıldız
    -6-0

-7-0
    -6-0
  • İkiside bir Alex değil Güntekin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.