Şimdi Ara

Knowing - Kehanet |||| 2009 Yapımı Gizem, Dram, Bilim Kurgu, Gerilim, Aksiyon Filmi [TANITIM+SORU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi aksamlar.Bu filmi izlemeyen varsa mutlaka ızleseın bende muthıs fılm secen bır ınsanım ılk ızlemeyecektım ama sonra ızleyım dedım ve bence cok ıyı bır fılm. Ayrıca Türü bakımındanda cok ozellıklı bır fılm ve tür olarak ve içerik olarak 10 üzerinden 8-9 u hakedebılecek bır film.Tabı belkı sızlerın zevklerı veya sevdikleri türler farklıdır.Ama ben bı ızleyın derım zaman kaybı kesınlıkle olmaz oyle abidik gubidik film değil.Gercekten harika.Online İzlemek isterseniz Pm atmanız yeterli...

Bu arada Baş Rol : Nicholas Cage

Bu adamın filmlerı genelde aksiyon türü olur bende pek sevmem ama bu film mukemmel dediğim gibi.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Benım asıl konuyu acma amacım tanıtmak yerine soru sormaktı...

İzleyen arkadaslar...Bu Filmin sonu biraz gizemli ama ben çözemedım sonunda tam olarak ne oluyor anlayamadım bana anlayanlar acıklarsa cok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 10 Eylül 2009; 21:58:26 >

• [SÖZDE] Dünya yok oluyor. Uzaylılar bizim insanlardan örnekler alıyor. Bir erkek bir kız. Hayvanlardan da. Bir erkek bir dişi. Başka bir dünyaya götürüyorlar onları.

Orijinalden alıntı: Eaststreetz

[SÖZDE] Dünya yok oluyor. Uzaylılar bizim insanlardan örnekler alıyor. Bir erkek bir kız. Hayvanlardan da. Bir erkek bir dişi. Başka bir dünyaya götürüyorlar onları.

Tamam pekte yanlıs anlamamısım o zaman.O gizemli insanlar uzaylı tarzı bırsey ama tamda uzaylı denemez sanırım :)İzleyenler olursa sımdı anlatmak gıbı olmasında zevk alınmıyo bırı anlatınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 10 Eylül 2009; 22:13:40 >
  • _____________________________
  • güzel başlaya, güzel devam eden, berbat ve anlamsız biten bir film
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Nicholas Cage pek sevmem ben de, ama bu film çok güzel. Özellikle metro sahnelerinden sonra bir kaç gün otobüsle gidip geldim Kızılay'a

İyi yine bi kaç günde kurtulmuşsun filmin etkisinden.Birinin bu kadar etkileneceği hiç aklıma gelmezdi..
  • metro ve uçak sahnesı guzeldı.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.