Şimdi Ara

Bilim kurgu filmi Dünyalar Savaşı'ndan ilk fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilim kurgu filmi Dünyalar Savaşı'ndan ilk fragman yayınlandı
    H.G. Wells'in daha önce Steven Spielberg tarafından sinemaya uyarlanan bilim kurgu klasiği Dünyalar Savaşı (War of the Worlds), bu yıl yeni versiyonuyla izleyici karşısına çıkacak. Çekimleri beş yıl önce tamamlandığı hâlde bir türlü gösterime girmeyen film, doğrudan Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak. War of the Worlds'ün haklarını alan Amazon,dün filmden ilk fragmanı paylaştı.

Dünyalar Savaşı (War of the Worlds), 30 Temmuz'da Yayınlanacak

Timur Bekmambetov (Wanted) tarafından yönetilen bu versiyon, Spielberg'in versiyonundan oldukça farklı. İlk olarak, hikâyenin tamamı bu kez bir bilgisayar ekranı üzerinden anlatılıyor. "Screenlife" ya da "desktop filmi" olarak adlandırılan bu türde, hikâyenin tamamı bir bilgisayar ekranına gelen görüntüler ve internet üzerinden yapılan görüşmeler üzerinden izleyicilere aktarılıyor. Bu türün Dünyalar Savaşı gibi büyük bir hikâyede nasıl işleyeceği, önümüzdeki hafta ilk yayınlandığında göreceğiz.

Ayrıca Bkz.Ağustos ayında izleyici ile buluşacak en dikkat çekici 10 film

Bekmambetov'un filmi, hikâyede de önemli değişiklikler yapıyor. Bu kez hikâyenin merkezinde bir siber güvenlik uzmanı yer alıyor. Ice Cube'ün hayat verdiği bu siber güvenlik uzmanı, verileri tararken hükûmet tarafından gizlenen bir sırrı açığa çıkarıyor. Tam da bu sırada başlayan uzaylı istilasını durdurmanın yolu, bu sırrı ifşa etmekten geçiyor.

Oyuncu kadrosunda Ice Cube'e Eva Longoria, Clark Gregg, Andrea Savage, Henry Hunter Hall, Iman Benson gibi isimler eşlik ediyor. Yayınlanan bu ilk fragman, bunun bugüne kadar çekilmiş en pahalı dektop filmi olabileceğini gösteriyor.

Kaynak:https://screenrant.com/war-of-the-worlds-2025-movie-trailer-prime-video/

• Garip bir tarz olmuş. Dünya alem sanal alemde yaşadığı için onlara cazip gelebilir. Ama film yapıyorsun yahu blair cadısı gibi uzaylı istilası filmimi cekilir.

• IMDB Puanı: 2.2

• Alien Earth bekleniyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lan oğlum ben de Dünyalar Savaşı filminin ismini duyunca bir şey sandım. Bu bildiğin ucuz iş olmuş. Lan Dünyalar Savaşı gibi aksiyon bilim-kurgu türü filminin screen life formatıyla ne işi olur. Bu nasıl malca bir iş. Ayrıca screen life formatı hayatımda gördüğüm en boktan film formatı olabilir. Hani bazı yapımlarda parasızlıktan işi pratik yoldan hallederler ama sıradan seyirci kolay kolay uyanmaz, bunu iyi gizlerler. Bu format öyle değil abi çok ucuz ve çok ucuz olduğunu kolaycılık yapıldığını çok belli ediyor. Hiç seyir zevki yok hiç eğlenceli değil. Saçmasapan bomboş bir format. Found footage, handcam formatlarından daha kötü. En azından bu formatlar az da olsa korku filmleriyle gidiyor ama bu, bu tam bir şark kurnazlığı. Hayatımda bir kez bu şekilde film izledim birkaç yıl önce bir daha da tövbe ettim.

Bu filmden bu yüzden bir cacık olmaz. Spielberg'ün filmini izleyin bu aptalca ucuz şeye vaktinizi harcamayın. Biri en azından film, diğeri dandik bir Youtuber videosundan hallice. Fragmandaki CGI'lar da berbat. Yapay zekaya video yaptırsan daha iyisini çıkarır, onda bile özenmemişler. Şunu hsberini yapıp konusunu açmak bile yersiz.

Bu arada Ice Cube de epey değişmiş. Kendi ismini böyle salakça 3. sınıf filmlerle lekelemese keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• canhami05 C kullanıcısına yanıt

Blair cadısı en azından kendi türüne hizmet eden bir found footage formatına sahipti. Bunda ne mevcut format bu türe hizmet ediyor ne de formatın kendisi bir şeye benziyor. Found footage'ı hiç sevmesem de bu formattan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Bilgisayar ekranını izleyecek olsam zaten her zaman ekrana bakabilirim. Bunu film diye çekip koymak çok ciddi bir akıl fukaralığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herbert George Wells tabutunda ters döndü :/

• Bu sefer covid den ölsünler.

• Zaten çekilmiş filmi bir daha neden çekerler ki diyecektim, neyse ki farklı yaklaşmışlar. Oynasın, kararını veririz.

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Brad Pitt:
    -Ben ne alaka!?

• Uzaylı robotu benim yeğen çizdi umarım beğenirsiniz.

• Yine Z kuşağına göre uyarlanmış bir film. İzlemesi zor, bağ kurması zor, duygudan uzak. Bu furya son bulmazsa sevdiğimiz ne kadar film varsa çöpe çevirecekler yakında.

• Dünya 4646546. kez kurtarılıyor sanırım.

• Şu uzaylı teknoloji tasarımları bu devirde biraz demode olmadı mı artık? Gerçekten bir istila olsa, böyle olmayacağını da herkes anlamıştır sanırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.