Şimdi Ara

Knight Rider (Kara Şimşek) 2008 (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
0
Favori
34.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi bitti de, (altyazıyı her reklam arasından sonra düzenlemek zorunda kaldım o yüzden sürekli izlemedim) KARR'lı bölümde sonra bozdular. İlk 10 bölüm çok güzeldi, ama Grainman vs. gidince iyice gitti. Sırf KITT'in konuşmaları, Mustang için izledim. Bi ara eski model Mustang çıktı zaten eridim o bölümde resmen
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • şu diziyi resmen katlettiler,dizideki çekik gözlü hatunada hastaydım,olmadı kit olmadı

Orijinalden alıntı: righteous@

şu diziyi resmen katlettiler,dizideki çekik gözlü hatunada hastaydım,olmadı kit olmadı

Zoe'de fenaydı
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

şu diziyi resmen katlettiler,dizideki çekik gözlü hatunada hastaydım,olmadı kit olmadı

Zoe'de fenaydı

Zoe' zaten çekik gözlü değil miydi? Bence Sarah daha iyiydi.
  • vay anasını be güzelim diziyi harcadılar neyse ilk 17 bölümünü DVD ye çekeyimde boşa yer kaplamasın yazık olacak DVD ye daha tam dolmamıştı bi 1,5 FB lık daha yayınlasalardı en azından dvdye yazık olmazdı

•  Knight Rider (Kara Şimşek) 2008

Knight Rider (Kara Şimşek) 2008

DIZI IPTAL FELAN EDILMEDI !!! EVET DIZI SAÇMALAMAYA BAŞLADI SEBEBİ DE AÇIKLANDI.. DÖNEMDEKİ EKONOMİK KRİZ YÜZÜNDEN OYUNCULAR ÇIKARTILMIŞ AMA 2.SEZON DA BİR ŞEKİLDE BAĞLANACAK.. KARR'DA HARCANMADI KARR TEKRAR TOPLANACAK HATIRLARSANIZ TORRES'IN YANINDA ADAM VARDI O YA DA ONUNLA ILGILI ŞEYLER PİYASAY ÇIKACAK !!!
    Kinght Rider Not Cancelled Message
    AYRICA BAŞLANDIĞI GİBİ BİTSEYDİ DİZİ HALA KARA ŞİMŞEK SAYFASI NBC DE BULUNMAZDI..
    Knight Rider - Tv Series - NBC

Knight Rider Online Offical Website

HA BU ARADA MICHAEL TRACEUR KNIGHT'A LAF ATAN ARKADAŞLAR.. ADAMIN ANNESI ÖLÜYOR,HİÇBİRŞEY YAPMIYOR DEMİŞLER.. DİZİYİ DİKKATLE TAKİP EDENLER GÖRÜRLER EĞER SALDIRSAYDI SARAH VURULACAKTI ÜSTÜNE DE MICHAEL'IN KENDISI BOŞLUK BEKLEDI VE ZENCININ ELINI KIVIRDI.. SALDIRSA NE OLACAKTI ? BİRKERE ANNESININ ROLÜ MANTIKSIZCA TAMAMLANDI SILAHI ÇIKARTMASAYDI OLMEYECEKTI.. AYRICA ÖLDÜĞÜNDE ADAMI DA ÖLDÜRÜRSE GERİ Mİ GELECEK ANNESİ ?MANTIKSIZ İŞLER YAPARSAN SONUN O OLUYOR İŞTE.. AYRICA MONOTONLUK SETTEKİ DİSİPLİNSİZLİK VE KRİZ ORTAMINDA ÇALIŞMAKTAN GEÇİYOR.. SIZ SADECE EKRANDA GÖRDÜĞÜNÜZ KADARIYLA GÖRÜYORSUNUZ..

YAPIMCI DA KABUL EDIYOR BUNU ZATEN,MOTONLUGUN SEBEBI IC SORUNLAR.. AMA AŞILDI HEPSI VE II.SEZON INTRO YAYINLANDI.. ILK BASTA 4 KISIYLE BASLAYAN DIZI TOPARLANMAYA HAZIRLANIYOR..

KNIGHT RIDER - HISTORY SCENE VIDEO

Knight Rider - 2nd Season Campaing

Knight Rider - Season 2 Intro

Knight Rider - Season 1 Intro

Ayrıca Mike Traceur Knight Karakterini Canlandıran Justin Bruening Dizide Bu Rolü Oynamak İçin 2008'de Diğer Dizilerini Bırakmış..
    Acaba Kim Böyle Bir Fedakarlık Yapar.. Tek Eksik Dizi Setinin Dağınıklığı ve Yapımcı Dizinin Toparlanacağını Belirtiyo
    r..

Ha Eğer Çok Motonluk İstiyorsanız.. Bir Zamanlar Kara Şimşek(Knight Rider) Oynarken Kanun Namına (Miami Vice) da Oynuyordu.. Don Johnson & Philip Michael Thomas'ın Karizmasını yerlerde sürütüp çöp yapan Collin Farrel & Jamie Foxx'a Ne Söylemeli Acaba Onu Bir İzleyin Ve Bunun İlk Sezonuyla Karşılaştırın :)
    Karizmalara Bakın Aşağıda Don Johnson = James Sonny Crockett ile Özdeşleşmiştir.. Don Johnson = Sonny Crockett - Collin Farrel = Sonny Crockett'i oynamaya çalışan adam - Philip Michael Thomas = Ricardo Tubbs - Jamie Foxx = Ricardo Tubbs'ı oynama çalışan adam :)

Hiçbir Zaman Yeni Seriler ilk Serinin Yerini Tutamaz !!! Michael Long Knight Artık Yaşlandı.. 60 yaşında araba mı kullanacak ? Pontiac'ın üretimi çoktan durdu Pontiac mı kaldı artık ? Mustang Zamanı Şimdi.. Sen Öyle Dersen O zaman bende Sana Miami Vice'ın 2006'da Çekilen Filmini Söylerim.. Hikaye Yarımda Kaldı.. İzlemek gerekiyor..
    Ayrıca Sarah'ya da Sulanmayalım :) Şuanki Pek Çok Oyuncudan Güzel olduğu açık Deanna Russo kendisi de bu durumun farkında zaten.. :) Ama Kızlara Sulanmayalım..
    Güzel bulun ama,garip garip şeyler düşünmeyin.. Ayrıca Sarah'ya da bir kişi çok yapmacık demiş.. nesi yapmacık ? O Set kaosunda rolünü becerebilen tek kişi bence..
    Justin Bruening henüz oyunculukta tecrübe kazanmamıştı o aralar artık pek olgun gördüm IMDB projelerine ve Dizilerine Bakarsanız.. Deanna Russo tecrübeli zaten ama birbirlerine çok yakıştıkları kesin.. alttaki resimlerde de belli oluyor zaten.. Birbirlerine bakarken gözlerinin içi gülüyor farkındaysanız ikisinin de.. Jordana Brewster bile bunu başaramadı henüz Fast Five da bile.. Bana Sorarsanız Jordana Brewster daha yapmacık..

Bu bakışlar çok özel.. sanat diyorsan işte bu yapmacık olmamalı.. iki çocukluk aşkı,ne kadar da özel bakıyorlar birbirlerine..Yanlız Mike'ın çapkınlığını bırakması gerekiyor.. o kız bu kız olmaz! onların sadece kaçamak olduğunu Mike kendisi de biliyor.. Çünkü sadece Sarah'ya aşık :)

[simage]ttp://i55.tinypic.com/dqg9hl.png[/simage]

Justin Bruening; İlk sezonda henüz role uyum sağlamam gerkiyordu,bu projede yer almak için o dönemde bulunduğum projelerden ayrıldım..
    Motonluk olduğunu ben de kabul ediyorum ama iç sıkıntılar.. İzleyenler bizi sadece ekranın ucundan görüyorlar ve bu yüzden anlayışla karşılayabiliyorum..

Deanna Russo;Çok keyif aldığım bir proje,set içi problemler ve dönemdeki ekonomik sıkıntılar nedeni ile proje tehlikedeydi ve pek fazla rolümüzü yansıtamadık ama ikinci sezon daha toparlanmış halde bizi göreceksiniz...Justin ile çok iyi bir ilişkimiz var..İkinci sezon Mike ve Sarah ikilisini daha aktif ve konsantre halde göreceksini
    z..

O biz senaryo yazalım diyen çok bilmişler de.. siz hayatınızda hiç senaryo yazdınız mı acaba ? amatör filmden tut en iyi professional filmlere kadar ?
    Demogoji yapmayı ne kadar da çok seviyorsunuz siz öyle :) 1980'lerde oyunculuk bambaşkaydı.. Altyapısını kuran eskielrdi hep ve Kara Şimşek serisini de 1980'deki Seri yarattı.. bu yüzden yeni hikaye devam ettirilmeli. Yoksa dest-i izdivaçla başbaşasınız :) TNT bile 360 derece döndü.. Eskiden Supernatural,Monk vb gibi güzel dizi ve filmler yayınalrken şimdi ise Mali,Ender Saraç,Petek Dinçöz :) Bırakın bu işleri artık.. hayatında senaryo yazmamış,daha iyisini yazarım diyor.. :) Şakamısın sen ?

SON OLARAK YAPIMCI VE DIZININ DEVAMI ICIN YAPIMCI GLEN A. LARSON DİZİNİN FANLARINDAN İSTEĞİ; ''PROJENIN DEVAM EDEBILMESI VE IYI BIR TAT VEREBILMESI ICIN ONCE ON YARGILARIN KALKMASI GEREKIYOR.. NBC ILE OLAN SORUNLAR VE IC SORUNLARIMIZ YUZUNDEN İLK SEZON SONU PROJEYİ ASKIYA ALMAK ZORUNDA KALDIK CUNKU NBC ZORLUYORDU.. SIZDEN ISTEĞIM SADECE http://knightrideronline.com/news/2011/09/knightcon_2011_news.php SAYFASINA GIREREK YORUMLARINIZDA DESTEKTE BULUNMANIZ.. AYRICA İMKANLARI OLAN VE ÜYE OLABİLEN FANLARIMIZIN DA NBC SERIES CONTACT DEPARTMENT SAYFASINA GIRIP IKINCI SEZON ICIN YOGUN BIR ISTEKTE BULUNMALARI.. DESTEKTE BULUNAN FANLARIMIZ,IKINCI SEZONUN DAHA KALITELI VE IZLENILEBILIR OLACAGINI GORECEKLER..''

Knight Rider 2nd Season Campaign

ZATEN DIZININ YAPIMCISI MICHAEL LONG KNIGHT (DAVID HASSELHOFF)'UN OYNADIGI SERININ DE YAPIMCISI YANI YAPIMCI AYNI AMA BAZI AKSAKLIKLAR OLDU..

1.Sezon Türkçe Dublajlar ; Knight Rider - Kara Şimşek 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

İntroları izledim pek inandırıcı gelmedi. Yalan haber olmasın. Eğer dönüş yapar ise süper haber.

1. yalan haber felan değil..
    2.www.knightrideronline.com'a gir orada 2nd season ile ilgili haberler var..
    3. orada da ekonomik sorunlar yazıyor
    4. nesi inandırıcı gelmedi ? NBC Sayfası hala duruyor ve yapımcı da açıklama yaptı
    5. iptal edilen bir projenin sayfasının durması kadar saçma birşey olurmu ? Knight Rider - Tv Series NBC
    6. 2012 de gelecek sanırım çünkü 2011 ekim ayından sonra herşey düzene oturacağı yazıyor..

Knight Rider - Not Cancelled Message
    Knight Rider Online - Offical Knight Rider Website

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santino Forelli -- 5 Eylül 2011; 12:28:40 >

Tüm resimleri için Deanna Russo- Google
    Deanna Russo zaten David Hasseloff tarafından seçildi dizi için :) Deanna Russo zaten Yalan Rüzgarı adlı pembe dizinin güzellerinden Dr.Logan Armstrong

Justin ile aralarında yaş farkı yok ikisi de 31 yaşında ama hiç de göstermiyorlar :)

Ayrıca resimleri görüp de abazalaşmayın.. Anlamıyorum ama neden bazıları hep kadınlara karşı farklı gözle bakıyor.. Kadın demek = Dişi demek.. Allah bizleri böyle yarattı..
    Erkekler yakışıklı olur,Kadınlar da güzel.. Dişiliklerini ön plana çıkartmaları onların en doğal hakkıdır.. Erkekler de Yakışıklı olmak ister,beğenilmek ister.. Bayanlara Karşı İlgi duyar.. Dişiliklerini ön plana çıkartmalarına günah diyen o kesimlerin kendileri hergün meçhul sitelerde gezip aynı işlemleri tekrarlıyorlar..
    Eğer bunlar Günah olsaydı emin olun Allah bunların hiçbirine izin vermezdi !!! Günah olan şey farklı erkeklerle farklı şeyler yapmak sürekli işte günah budur !!!
    Ben Deanna Russo'ya bakarken hiç de farklı birşey düşünmüyorum... İnsanın olduğunluğu ile ilgili birşey.. Çok güzel bir Kadın ve beğenilmek bayanların hoşuna gider,Erkeklerin de..Bu yüzden kadınlar dişiliklerini ön plana çıkartıyor diye bu şöyle onunla yatıp kalkıyor gibisinden düşünen kas kafalılar.. halleri zaten belli
    Kas Kafalı Bazı Kişilerin bunları saptırması da saçmalıktır !!!

AYRICA ENERJI BU ŞEKİLDE YARATILDI; ''+ -'' ''iyi - kötü'' ''erkek - kadın'' ''sıcak - soğuk'' hep zıttır..

BIRINCISI IKI ENERJI DE BIRBIRINI NEDEN ARZULAR HIÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ ? TAMAM KADIN AMA NEDEN.. YA DA TAMAM ERKEK AMA NEDEN ? ÇÜNKÜ ELİNDE DEĞİLDİR İKİ ENERJİ DE BİRBİRİNE SAHIP OLMAK ISTER.. IKI ENERJI DE BIRBIRINE ILGI DUYAR.. ERKEK EGEMENLIGI DIYE BIRSEY YOKTUR..
    BAYANLAR OLMASA ACABA NASIL UREYECEKSINIZ.. YA DA ERKEKLER OLMASA DA AYNI ŞEY GEÇERLİ..
    KADINLARIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ ZARİFTİR.. ÇÜNKÜ ENERJİLERİ GEREĞİ ERKEĞİNİ MANEVİYAT İLE BESLER.. ERKEK ISE DIŞISINI KORUR.. MANEVIYATI KARŞILAR DIŞISINE ZARAR GELMEMESI ICIN ELINDEN GELENI YAPAR HATTA DAHA FAZLASINI YAPAR.. IKI ENERJI DE ALLAH TARAFINDAN YARATILDI.. ZATEN HEREŞY ÖYLE YARATILDI VE IKI ENERJININ DE OZGURLUGU VARDIR.. KIMSE BIRBIRINE YAN GOZLE BAKAMAZ !!! BAKAN HESAP VERIR.. VERMEYECEGINI SANAR AMA ENINDE SONUNDA VERIR..

Ayrıca Deanna Russo Güzelliği ve Gözlerinin Güzelliği ile bilinir.. Şu zamana kadar seyrettiğim hiçbir aktrist Deanna Russo kadar güzel değildi..
    Hep bir kusur vardı.. Zevkler tartışılmaz ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santino Forelli -- 6 Eylül 2011; 21:52:15 >

Kolonyayı Peruğa Sürüp Tipe Bak diyor bide :) Güzelim KITT ne olmuş.. Peluş ne yaaa :)

Knight Industuries Two Thousand K.I.T.T.
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santino Forelli -- 5 Eylül 2011; 13:43:09 >
    Ibrahim
  • İzlenesi dizi kalmadıydı bu iyi gider bu yoklukta. Gerçi beğeniyordum ben bu diziyi :)

• Senaryo açısından biraz emek verseler çok güzel konular çıkar aslında da. İlk sezonda görememiştik bunu. 2. sezon olacaksa iyi olur umarım.

Herkes gerçekten çok güzel sallamış,proje bitti vesaire diye..
    Diziyi 2008 yılında izlemedim,sanırım TNT Kanalı veriyordu henüz şuanki konsepti yoktu ilk halleri..
    Pilot Bölümü zaten yazan Glen A. Larson oluyor! Bu isim sizlere bir şey ifade etmeyebilir fakat bana çok şey ifade ediyor!
    Glen A. Larson Knight Rider serilerinin ve Magnum P.I.'ın yaratıcısıdır!
    Glen A. Larson ve ekibi her ne kadar iyi olsa da dizinin senaryosunu bizzat kendisinin yazdığı Hızlı ve Öfkeli denilen ''sırf yarış ve artistlik'' kokan (bana göre) Garry Scott Thompson'un ve 2008'de Amerika ile birlikte Tüm Dünyanın Ekonomik Krize Girmesi Nedeni İle Yayın Hayatı Durdurulmuş,Fakat 2008'deki yaratılan 1982'deki serinin devamının daha sonraki yıllarda yeniden devam ettirileceği projesi kesinlikle bitirilmemiştir!
    Dizinin bitirlme nedeni %100 Glen A. Larson'un mukavele yaparak kadrosuna kattığı Garry Scott Thompsondur!
    Peki kim bu Garry Scott? Hızlı ve Öfkeli denilen filmlerin yaratıcısı,yani film senaristi dizi senaryosu yazmak ile uzaktan yakından alakası yok!
    1982'deki serinin popülerite kazanması:
    1.80'li dönemlerde böyle bir dizi görülmemiş ve benzeri yoktu!
    2.Glen A. Larson ve senarist ekibin sağlam senaryosu (Michael Arthur Long'un Michael Knight'a yüzü değiştirilerek sahte kimlik ile dönüşmesi! (Glen A. Larson Knight Rider ve Magnum P.I. Serilerinin yaratıcısı - Yapımcı Yönetmeni ve Senaryo Ekibi Lideri)
    3.Şüphesiz Patricia Mcpherson(Dr.Bonnie Barstow - dizinin ABD fanları bu kadına bayılırdı zamanında! Şuan ise pek görülmüyor çünkü kendisi evlendi ve bir Çevre temalı kuruluşda çalışıyor)
    4.KITT 2000'in dizaynı (Aslında bu 1.Olmalıydı fakat ben 4.yazıyorum seri olduğu için)

Peki 25 sene sonraki seriye gelelim:
    1.Glen A. Larson'un hatası burada çok büyük! Sen niye gidip kendi senaryo ekibine bir de Hızlı ve Öfkeli denilen sadece kendi temasında ünlenmiş bir seri filmin senaristini katarsın ki??
    2.Garry Scott Thompson'un her işe burnunu sokması!
    3.Berbat Senaryo(Garry Scott Thompson sayesinde)
    4.Dizinin daha çok karakter meselelerine önem vermesi
    Mesela 1982'deki Knight Rider'da
    Michael ile Bonnie birbirlerine ilgi duyarlardı fakat birbirleriyle çok didişirlerdi..
    KITT'in espirileri daha fazlaydı Val Klimmer daha çok robot sesi gibi ses tarzı yaratmış!
    KITT 2000(Pontiac Trans Am) seslendiren William Daniels de üstelik hala hayatta ve dublajlarına devam ediyor!
    Bana sorarsanız William Daniels'ın sesini tek geçerdim,fakat Val Klimmer'da fena değil! KITT 3000 olarak ayrı bir Knight Endütürisi modeli olduğu için bu seçim güzel olmuş!
    5.Dizinin yayınlandığı yıl'ın 2008 olması ve bu yılın da Ekonomik Kriz'e giriş yılı olması nedeni ile NBC'nin yönetim tipi bakış açısı!

Herneyse bunlar dizinin pürüzleri..
    Pilot Bölüme şayet ki Garry Scott Thompson burnunu sokmasaydı Mike'a herkes demiş ki möl möl bakıyor!
    Bunun nedeni
    Şüphesiz ki Garry Scott Thompson!
    Eğer eski Michael olsaydı kafa göz girişirdi!

Şimdi biz işin sadece perde önünü görüyoruz,perde arkasını görmediğimiz için çok can yakan yorumlarda bulunuyoruz!

Siz şimdi düşünün ki Justin Bruening'siniz ve o sahnede sizin o adama möl möl bakmanız yazılmış,ne yapardınız?!
    Ama sonrası da iyi düşünülmüş şayet ki adamı taramalı ile indirse yanında FBI var,bu işten nasıl yırtacak? Hemen tutuklanır!
    Diziyi önce altyazı,sonra dublajı ile izledim yani Pilot Bölümünü dublajı ile izledim!
    Blackriver'ın adamlarının lideri ne diyor? Eğer saldırırsan kızı(Dr.Sarah Graiman) öldürürüm!
    Ne gibi bir seçim yapabilirdi bu durumda?
    Bir yandan adama dalsa çocukken beraber büyüdüğü,öz babasından daha çok yanında olan çocukluk aşkı ölecek
    Bir yandan dalmasa da bazı izleyiciler şaşkınlıkla karşılayacak!
    Aslında Jennifer'a gerek yoktu! Ben senarist olsam direk Patiricia Mcpherson'u Annesi yaparım!
    Bonnie'den daha güzel Anne mi olur? Seri ile alakasız bir olay olmuş..
    Michael Knight ne ara bu kadın ile evlendi de,ne ara çocuğu oldu işte soru işaretleri >??

Dr.Bonnie Barstow nerede?
    Emekli Binbaşı Devon Miles - Edward Mulhare vefat etmiş,Allah Rahmet Eylesin 1998'di sanırım..
    Knight Rider 2000 filminde görebilirsiniz onu!

Patricia Mcpherson'un oyunculuk kariyerine 1990'lı yılların sonlarına doğru nokta koyduğu doğrudur!
    Zaten David Hasselhoff'da koydu,artık 50'lerinde veyahut 50'lerin üstündeki yaştalar tabii ki bırakacaklar!

Fakat Patricia Mcpherson'un Knight Rider için özel bir teklifi geri çevireceğini sanmıyorum!
    Muhtemelen yine Garry efendi olaya müdahale edip başka Cast'dan oyuncu tercih etti:@!

Glen A. Larson'da kabahat aslında,adamı hem senarist hem de yapımcı yönetmenler arasına alırsan böyle olur!

Daha Knight Rider 3.Bölüm(Pilot dahil 1.Bölüm Pilot - 2.Bölüm ve 3.Bölüm yani)
    2008'deki 3.Bölüm'de Mike'ın yarışçılar ile ne işi var??
    Yarışçılar arasında kim var durun bir tahmin edelim bakalım!

Hızlı ve Öfkeli - Fast and Furiuous serisindeki
    Hann Karakteri(Tokyo Dirft ve Rio soygunundaki çinli)'ni oynayan Sung Kang da birden bire Knight Rider'a girip yapıvermiş :))
    aa ne kadar da garip değil mi,Garry Scott Thompson'un senaroyusunu yazdığı bir serideki karakteri canlandıran oyuncunun
    Garry Scott Thompson'un batırdığı Knight Rider 2008 Kara Şimşek 2008 kadrosuna konuk oyuncu olarak dahil olması üstelik 3.Bölümde!??

Herneyse biraz uzun yazı oldu fakat ben diyeceğimi diyeyim şöyle,çok kafanızı ütüledim!
    Knight Rider 2008 projesi bitirilmedi! Hatta buna Knight Rider 2008 projesi demek de çok saçma kanımca!
    Şimdiye kadar bulunan Knight Rider Serileri Şunlar:
    Knight Rider - 1982 - 1986
    Knight Rider 2008 - 1991
    Knight Rider Team 1997 (David Hasselhoff yok sanırım fakat Knight Endüstürisi ile alakalı ve başka bir şehirde geçiyor! California Eyaletinde Değil!)
    Knight Rider 2008
    Knight Rider Feature Project 2009

Bizim bildiklerimiz
    Knight Rider 1982-1988 yani 1.seri tüm Knight Rider serilerinin ilki,efsane olanı!
    Knight Rider 2008-2009 yani 2.seri 1.Serinin baz olarak devamı fakat yanlış senarist seçimleri ve kriz yüzünden askıya alında ama yine de proje bitirlmedi!

Knight Rider 2.Serisi şuan 2.Sezon olarak yayınlanmasa da
    Dizinin bitirildiği 2009 yılından beri sponsorluk ve serinin tanıtımı adına 2011 de dahil olmak üzere festivaller düzenlendi!
    2012'de bir festival daha var!
    Festival'in amacı,seriyi tanıtmak ve 2.Sezon'u NBC'de yani doğal olarak da bizim görebilmemiz için kitle ve sponsor kaynağı sağlamak!

Festivallere bakarsanız K.I.T.T. 2000 yani Pontiac ve K.I.T.T. 3000 yani Mustang yan yana,şayet ki proje bitirilseydi Mustang yeniden fabrika haline getirilirdi!
    Şayet ki proje bitirlseydi Knight Rider Festival'de K.I.T.T. 3000'i yani Mustang'i dizi askıya alındıktan sonra göremezdik!

Hadi bunlar varsayım bir de somut örnekler;
    1.Somut Örnek:NBC'nin Knight Rider 2.Seriyi askıya alması fakat sayfasını veritabanından silmemesi!
    2.Somut Örnek:2009(Dizinin 1.Sezon'unun finali yapılıp 2.Sezon'unun askıya alındığı yıl)
    3.Somut Örnek:Ford hala festivallerde sponsor!
    4.Somut Örnek:Dizinin 2.Sezonunun yapılacağı söylentileri!

Dizi şayet ki bu kriz ortamında,projenin çekimi için bütçe oluşturulur ise;
    Bir kere Glen A. Larson 2009 yılından sonra Garry Scott Thompson ile sözleşmesini feshetti!
    Bu Glen A. Larson'un aklının başına gelip,senarist ve ekip tayfasının başını yeniden sadece kendisinin kontrol ettiği anlamına gelir budur ki;
    1982 yılındaki güzel bölümlerin geri döneceğinin ispatı oluyor bu!

2.Sezon'un cast'ı belirlenmiş bile!
    Justin Bruening(Michael Traceur Knight) Deanna Russo(Dr.Sarah Graiman) Bruce Davison(Dr.Charles Graiman) David Hasselhoff(Michael Arthur Knight) Patricia Mcpherson(Dr.Bonnie Barstow)

Bruce Davison'u listede gördüğünüz için şaşırmayın sakın!
    Diziyi izlediyseniz,bilirsiniz Bruce Davison'un canlandırdığı Dr.Charles Graiman(K.I.T.T. 2000 ve K.I.T.T. 3000'in üreticisi F.L.A.G. - Knight Endüstürisi Teknoloji Bölümü Başkanı) öldüğü söylenmiş,fakat düşen uçağın sahnesi çekilmemişti!

Sızan bilgilere göre Dr.Charles Graiman kendisi için sahte bir ölüm tertipletmiş ve bunun sebebi de muhtemelen eski K.I.T.T. ve 2008'deki pilot bölümde bahsi geçen Blackriver şirketini yöneten karanlık kişiler ile K.A.R.R. 2000 ve 3000'in yeniden ortaya çıkmasını ve Alex Torres'in ihanet etmesini sağlayan K.I.T.T. 3000'in çipini K.A.R.R. 3000'e Dr.Charles Graiman'ın öldüğü haberi yayıldıktan sonra taktırmak isteyen adamın peşinden gitmesi,hesaplaşmak istemesi olacak!
    Sahte ölümün sebebini 2.Sezon'da öğreneceğiz!
    Knight Edüstürisine Michael Arthur Knight(David Hasselhoff) ve Dr.Bonnie Barstow(Patricia Mcpherson)'un nasıl geleceği ise sır olarak saklanıyor!

Ayrıca Billy ve Zoe karakterlerine göre uygun ortam sağlanmadığı taktirde,senaryo gereği başka bir departmanda gönderileceklerleri hakkında da bir söylenti var!
    Zaten Zoe ve Billy'nin sürekli iddaya girip cıvık espiriler yapması dizinin askiyonunu yavaşlatıyordu!
    Eğer 1.Sezon'un sonlarına doğru oldukları gibi ciddi olurlarsa ve akıllıca işler yaparak ekibe yarar sağlarlarsa kalsınlar kanımca..

Herneyse bu arada 2011 yılında yapılan Knight Rider Festival Duyuru Posteri

NBC Knight Rider 2.Seri Bitirilmediğinin Kanıtı Olan Sayfa 2008 Yılından Beri Aktif:
    Knight Rider TV Show, Series - Video Clips, Episode Recaps, Photos, Bios, Downloads | NBC Official Site

Knight Rider Resmi Fan ve Forum Sayfası - Knight Rider yapımcıları ile irtibatları bulunuyor! Tüm Seri Hakkındaki Bilgiyi ve Türkçe Destek Fikrinizi var ise(Türk Fanatiklerine destek için Turkish Language ya da knightrideronline.com/tr şeklinde multilanguage öneriniz var ise girip üye olarak yazışabilirsiniz!)
    welcome to knight rider online

Knight Rider Festival Resmi Sayfası:
    Welcome . Knight Rider Festival IV . Las Vegas, Nevada . May 18-19, 2012

Knight Endüstürisi Hukuk ve İdare Vakfı F.L.A.G. Resmi Sayfası:
    Knight Industries Research

Yanlız şunu belirtiyim,ben knightrideronline.com'a üyeyim 2008 yılında ''modifiyemre'' isimli bir ahlaksız girip Cem Yılmaz'ın reklamlarını sanki Türkiye Knight Rider'ın kopyasını çekip yayınlıyormuş gibi göstermiş,üstüne de türkçe küfür etmiş! Buraya küfür etme amacı ile giren,gavurlar bilmemne yazan hiç girmesin!
    Adamların suçu ne? Adamlar kime ne yapmış şu Tüm ABD'yi ya da başka ülkeleri Genelleme olarak kötüleyenler hiç girmesin Türklerin adını kitletiyorlar!

Bir de Cüneyt Arkın'ın resmini koymuş,KnighTRider yazmış resimde ve Kara Şimşek ile Kara Murat - Savunun Adiler Biz Geliyoz yazmış hangi akli dengesi bozuk şahsiyet yazmışsa adamlara bir de Türkçe küfür etmiş kendini çok akıllı sanarak hani anlamıyorlar ya!

Herneyse,bilgilendirdiysem ne mutlu bana!
    Kara Şimşek Türkiye Fan Sayfası açma fikri var aklımda,fakat welcome to knight rider online ile de bu konuda anlaşabiliriz ama adam gibi konuşup ortama ısınarak sohbet edersek! Onlar da bizim gibi insan ve Allah'ın yarattığı hiçbir zaman bilip bilmeden yorum yapmayalım arkadaşlar! Kimin dinli olup,kimin dinsiz olduğuna siz karar veremezsiniz!

Bu arada kimse Dr.Bonnie Barstow ve Wilton Knight'dan söz etmemiş??
    Varsa yoksa Michael ve KITT
    bu dizide iki tane karakter mi var,diğerleri konuk karakter mi??
    Dr.Bonnie Barstow ile Michael Knight arasındakilerden kimse bahsetmemiş..

ya da Wilton Knight'ın Michael'a ''Sadece tek bir adam farklılık yaratabilir - One man can make a differents Michael'' sözünü ne çabuk unuttunuz??''

Garthe Knight - Jennifer Knight(Garth ve Michael ikiz kardeşlerin kız kardeşi) da unutulmuş...
    Hadi bunları unutabilirsiniz de,ana karakterlerden sadece Michael Knight ve KITT 2000'i hatırlamanız gerçekten de üzücü..

Michael Knight'ın yüzünün Wilton Knight'ın öz oğlu olan,fakat kendini düşünen ve aklı daima şeytani işlere çalışan Garthe Knight olduğunu bileniniz var mı peki??
    Adam Michael'ı öz oğlu yerine koymuş düpedüz!

Herneyse;

Mutlu ve Seviyeli bir sohbet dileğim ile iyi sabahlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A9C9D5D93 -- 26 Ocak 2012; 9:19:17 >
    Sinema Videoları İzle | Bu Hafta | İzlesene.com
    http://www.izlesene.com/video/k2-teaser/5406377

İzlesene
    kara şimşek - knight rider 2.seri michael arthur knight ve oğlu michael traceur knight buluşuyor!
    http://www.izlesene.com/video/kara-simsek-knight-rider-2seri-michael-arthur-knight-ve-oglu-michael-traceur-knight-bulusuyor/5376455

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A9C9D5D93 -- 18 Ocak 2012; 11:58:55 >

on numara knight rider sadece bir sezon yapıldı ,yazık oldu seriye ..
    2.Sezon yapılacak ama bütçe sorunu aşılırsa!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A9C9D5D93 -- 19 Ocak 2012; 23:44:40 >

Orijinalden alıntı: Jrewenix

Tek sezonun nedeni kriz,tüm Dünya krizde sadece Amerika değil!
    Örneklerden birisi de ülkemiz heryer perişan şuan..
    Seri bitirilmedi,sadece yayın hayatına ara verdi o kadar!

"NBC announced that they would not renew Knight Rider for a second season."
    Bütçe sorunu falan yok dizi kötüydü, reytingler kötüydü ve bitirildi.Yanlış hatırlamıyorsam 12. bölümden sonra mındar ettiler diziyi o zamana kadar fena gitmiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson King

quote:

Orijinalden alıntı: Jrewenix

Tek sezonun nedeni kriz,tüm Dünya krizde sadece Amerika değil!
    Örneklerden birisi de ülkemiz heryer perişan şuan..
    Seri bitirilmedi,sadece yayın hayatına ara verdi o kadar!

"NBC announced that they would not renew Knight Rider for a second season."
    Bütçe sorunu falan yok dizi kötüydü, reytingler kötüydü ve bitirildi.Yanlış hatırlamıyorsam 12. bölümden sonra mındar ettiler diziyi o zamana kadar fena gitmiyordu.

Bütçe sorunu yok mu :):)
    www.knightrideronline.com
    Glen A. Larson'un açıklamasına bak arkadaşım!
    Seriyi yaratan Glen A. Larson - NBC sadece yayın kanalı!
    Proje tamamen bitirilse NBC Knight Rider 2008 sayfasını dizininden silerdi!
    Knight Rider'ın resmi sayfaları akıllılığa bak!
    Başroldeki adamda iş mi yok :)
    O zaman bir öneri yap bakalım,kimden Michael olur??
    Paul Walker mı,geç onu Hızlı Ve Öfkelinin adamı o
    Smalville'daki çocuk mu? Süperman o..
    Proje bitirlmedi-yayın hayatına ara verdi Garry Scott Thompson yüzünden
    Diziyi mındar eden Garry Scott Thompson
    Senin karizma dediğin senaryoyu dağıtan da Garry Scott Thompson
    Senaryo harici birşey oynayamazsın! Dizinin dışından bakıyorsun 1.Seriyi yaratan ve full yetki sahibi olan Glen A. Larson'du!
    Mantıklı senaryolar yazıyordu da ondan bu kadar sevildi ve tabii ilk olması dolayısı ile..
    2.Serinin senaristi - Hızlı ve Öfkeli'nin senaristi ayrıca yapımcısı
    Glen A. Larson izin vermeseydi Garry Scott Thompson'un mahvetmesinde raitingler kötü gitmezdi..
    Kendi etti,kendi buldu ne diyeyim?? Kendisi çok da mantıklı senaryolar yazıyordu zamanında o ve ekibi..
    Garry geldi geleli dizinin ağzına etti! Diziyi tekrar izlerseniz hep Garry Scott Thompson ismi ile karşılaşırsınız başlarken!
    2.Seriyi
    Glen A. Larson ve Garry Scott Thompson beraber yürüttüğü için uyuşmazlık oldu,zaten sonra anlaşmalarını feshettiler!
    Justin Bruening'de iş var,fakat senaryoda iş yok!

Pilot bölümü izleyin ve sonra da diğerlerini!
    Birkere neden deri ceket giymiyordu?? Sadece Pilot Bölümde deri ceketi vardı..
    Ayrıca saç tipini ne çabuk değiştirdi??
    Pilot bölüm ile 2.Bölüm arasında baya zaman farkı var!
    Irak savaşı,bilmemne baştan saçma sapan senaryo yazılmıştı!
    Arada bazı bölümlerde hareketlenme vardı ama baştan saçma başlayınca..
    Uçakla başladı,Knight Endüstürisi araştırma merkezine kadar geldi..
    Uçaktan inecekken Knight Endüstirisi Merkezine geliyor K.I.T.T. 3000 ??
    K.I.T.T. 2000 Tır'dan inerdi..
    K.I.T.T. 3000 Uçaktan iniyor,hadi uçağı yaptınız başında da dizinin devamında o uçak nerede??

Yeni serisinin çekimlerine baktım,sırf bilgisayar ha tüm efektler bilgisayardan verilmiş!
    K.I.T.T. duruyor biryerde böyle duvarlar yeşil renkte gitmiyor ama onu alıp aktif yol'a montajlıyorlar,efektleri felan çok kötüydü!
    KR online'da da böyle söyleniyor!
    1.Serinin çekimlerine - Kamera arkasına yani baktığımda daha çok çalışılıyor!
    Bilgisayar o zamanlar,şimdiki gibi gelişmişmiydi??
    Şimdiki sırf baştan savma olmuş..

Seriyi devam ettirmelerini isterdim ben,yoksa Kara Şimşek sarpasardı diyebiliriz!
    Aslında nette baskıcı grup olsa,yapımcılar felan isteği reddedemez de kimse böyle bir şey yapmayı akıl etmemiş nedense??
    Oraya buraya protesto yapmaya geldimiydi iş ama Facebook - Twitter bilmemne herkes gruplaşıp yapıyor?? 1 Tane dizi için kimse uluslararası fan topluluğu kurup NBC'ye yüklenemiyor mu??
    Bence bu,diziyi sevmemekten kaynaklanıyor..
    Yani yeteri kadar sevmemekten..
    Olursa ''İzlerim'',olmazsa ''Geç,Salla Yav'' mantığı var..
    Herneyse,Fakat Knight Rider Festivalleri yapılıyor ve K.I.T.T. 3000 bu festivallerde de var..
    Demek ki proje bitirilmedi! Bitirlse K.I.T.T. 3000 tamamen hafızalardan silinirdi ki bu amaçla da K.I.T.T. 3000 görücüye çıkmazdı!
    Tüm seride kullanılan K.I.T.T. ve K.A.R.R.'lar (Sadece Dizi Serisinde) görücüye çıkıyor,bu ne anlama geliyor o zaman??
    Üstelik festivaller de Knight Rider 2.Serisinin yayından kaldırıldığı 2009 yılında başlatılıyor bu ne demek??
    Knight Rider Online sayfasında dizinin sponsorluk anlaşmalarının kötüye gittiği ve bütçeye ihtiyaç olduğu duyurulmuş bu ne demek??
    Proje bitirilmedi,fakat yayın hayatına ara verdi!
    Bu ne demek oluyor??
    Şu demek oluyor ki 2-3 sene sonra veya bu sene 2.Sezon'un çekilme ihtimali var..
    Yeni baştan bir ''Knight Rider'' yapılacağını sanmıyorum!
    Michael Knight'ın oğlunu artık Justin Bruening oynadı..
    Kadrounun değişeceğini de sanmıyorum fakat
    Kadroya
    David Hasselhoff ve Patricia Mcpherson katılabilir!
    Bruce Davison(Dr.Charles Graiman - Dr.Sarah Graiman'ın babası) uçağın düşerek ölmesi,sahte ölüm de olabilir buradan toparlıyabilirler mesela!!
    Atıyorum Dr.Charles Graiman kendini ölü gösterip Blacriver ve K.A.R.R'ı yeniden harekete geçirmek isteyenlere tuzak kurmuş olabilir ya da başka bir şekilde..
    Justin Bruening - Deanna Russo - Bruce Davison - David Hasselhoff - Patricia Mcpherson olsa yeter..
    Billy - Zoe Moe lazım değil! Cıvıtıyorlar sonra! Ama şayet ki kalsın diyorlarsa ciddi olsunlar!
    Bir de Peter Parros vardı! 1982'dekinde yani RCIII'dü hatırladınız mı son sezon katılıyor ''Sokak Kahramanı'' olarak ortaya çıkıyordu o gelebilir..
    İş senaryoda yoktu,senaryoyu da yazan Garry Scott Thompson'du genellikle her işe burnunu sokan adam yani :)

Bazı bölümler mantıklıydı ama..
    Pilot bölümde de bazı saçmalıklar var,Michael Knight ne zaman başka birisi ile evlendi??
    Dr.Bonnie Barstow nerde pek çok saçmalık var,sebebi de 2.yapımcı yönetmen + senarist Garry Scott Thompson'dur ''Nokta''
    Aslında Glen A. Larson'dur desek daha mantıklı! Niye extradan senarist alıyorsun ki şakamısın nesin ya..

Zaten Knight Rider seri seri gidiyor..
    1.Seri babası 2.seri oğlu..
    Ayrıca K.I.T.T'ler de farklı..(2000&3000)
    Knight Rider Turkey Fan Sayfası Projesi KR Online Tarafından Başlatıldı
    Knight Rider Turkey - Official Podcast Based From Knightrideronline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A9C9D5D93 -- 24 Ocak 2012; 8:44:26 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.