Şimdi Ara

Knight Rider (Kara Şimşek) 2008 (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
0
Favori
34.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 haftadır yayınlamıyorlar aramı verdiler acaba ama 18. bölüm yayınlanacaktı
  • Eskiden yanılmıyorsam şahin diye bir dizi vardı kara şimşek zamanlarında yayınlanırdı , onda da motosiklet vardı felaket hızlıydı Trt 1 de çıkardı hatırlayan var mı ?

biraz araştırdım orjinal ismi de street hawk galiba, eski dizilerin ve filmlerin yeni jenerasyonlarına uyarlamalar moda oldu bunu da yaparlar herhalde

http://www.imdb.com/title/tt0088618/

Burada da kara şimşekle kapıştırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 20 Mart 2009; 19:39:43 >
  • Terminator: The Sarah Connor Chronicles dizisinin iptal haberleriyle çalkalanırken bu dizininde ömrünün çok uzun olmayacağını düşünüyorum.

Dizi için başarı grafiği yapsak herhalde ilk bölümlerden son bölümlere doğru aşağı inen bir eğri çizmek gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Terminator: The Sarah Connor Chronicles dizisinin iptal haberleriyle çalkalanırken bu dizininde ömrünün çok uzun olmayacağını düşünüyorum.

Dizi için başarı grafiği yapsak herhalde ilk bölümlerden son bölümlere doğru aşağı inen bir eğri çizmek gerekir

Onu niye iptal ediyorlarmış? Baya tutmuş gibiydi halbuki. Ben izlemiyorum gerçi de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Terminator: The Sarah Connor Chronicles dizisinin iptal haberleriyle çalkalanırken bu dizininde ömrünün çok uzun olmayacağını düşünüyorum.

Onu niye iptal ediyorlarmış? Baya tutmuş gibiydi halbuki. Ben izlemiyorum gerçi de.

bilemiyorum halbuki dizi giderek daha başarılı bölümler sunuyor iptal olmaması için imza kampanyaları başlamış
  • geçmiş olsun,knigt rider 2.sezon yokmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

geçmiş olsun,knigt rider 2.sezon yokmuş

Nassı yani?

Olmadığına dair kesin bir kaynak kontak var mı?

Tek sezonluk dizi mi olur be.
  • resmi forumundaki yorurumlarda yayından kaldırıldığını,2.sezon için izleyicilerden imza kampanyası başlatmalarından bahsediliyor
  • quote:

evet knigt rider iyi başladı çok kötü bitirdi bunu diyebiliriz yalnız terminatör sarah connorda o kadar iyi bi dizi değil bana göre amma uçmuşlar-kald ıki kinighttaki robotlu bölümler maliyeti inanılmaz artırdığından diziyi söndürdüler,robotu basit bi şekilde hemen öldürmüşlerdi,terminatörde ise daha fazla robot,makine daha fazla maliyet demek oluyo...
  • Dizinin bittiğine yanmıyorum da. Mustang'i ve Shelby'yi daha az göreceğim ona yanıyorum.
  • olacağı buydu , kendi kuyularını kazdılar bence bu senaryolarla

koskoca karr 1 bölümde birkaç dakikada yok edilir mi
  • Maykıl Naytsız kara şimşek olmaz .. Bu gerçeği anladılar ve dizi bitti.
  • 1. sezonu full indiriyorum. Bakalım nasılmış.

Shelby yakışmış.
  • Çok iyi değildi ama vakit geçirmek için izleniyordu en azından 1 sezon daha şans verilebilirdi

@ Powermove
    Mustang gerçekten efsane bir marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Mayıs 2009; 20:51:10 >
  • Kitt'e (Mustang) yazık oldu. Açık artırmada satarlar şimdi.
  • İlk 3 bölümü izledim sorun yok ta sonraki bölümleri Saints indirmiştim. Senkron sürekli kayıyor. Bölümleri bir türlü düzgün izleyemiyorum. Altyazıları da DP'de indirdim halbuki
  • Yok en iyisi başka sürüm indirmek. saints'e hiç bir altyazıyı yutturamadım
  • izlediğimiz güzel bir dizi vardı artık oda yok off ya neyse ilerde çıkar belki tekrar kaç sene sonra bilmem ama eminim yine çıkar 20-30 sene sonra belki
  • Mustang'i özledim.
    Eski bölümleri açıp izleyesim var.
  • Blurayi çıksın hemen nostalji yapacam bende Kitt ile.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.