Şimdi Ara

Knight Rider (Kara Şimşek) 2008 (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
468
Cevap
0
Favori
34.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Torinolu

İyi de izlediğin dizilerin çoğunu download edip arşiv yapıyosun. Asıl zaman isteyen uğraş da bu

Benim yapmak istediğim onca şey var zaman bulamıyom. Sen zaman denizinde yüzüyon sanki

Yoksa hakkındaki dedikolar doğrumu!!! Sen O musun

İyi de. Bu bahsettiğim dizikolik arkadaşların hepsi o şekilde yapıyor zaten. Benim izlediğim dizi sayısı 2 elin parmaklarını geçmez. Forumda 2 elin parmak sayısını 2 ye katlayacak adette dizi izleyen arkadaşlar var.

Ben de izlemek istiyorum yeni diziler ama başlayamıyorum bi türlü.
    Şu anda mesela Two and a Half Man, Friends, Scrubs, House MD, Fringe, My Name Is Earl, Chuck, South Park'a başlamak istiyorum ama başlayamıyorum

Senin o bahsettiğin adamlar Ünidemi okuyo yoksa DH'nin her köşesini karış karışmı geziyo
    />

Sende dizi izlemek dışındada envai çeşit aktivite var Kabul et sen O sun

Yalnız sana tavsiyem biraz kilo ver Çünkü Neo dediğin uçar ve senin o kiloyla uçman biraz problem olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Yahu adamlar işi gücü bırakıp sizin, bizim icin dizi ceviriyor hala dırdır ediyorsunuz. 3 gün sonra ilzlersiniz olur biter, ykenanergunun işi varmıs işte.

adamlar sadece bizim için değil, öncelikli olarak ingilizcelerini geliştirmek için çeviriyorlar diziyi,genel anlamda,dr_jivago gibi bi idolleri,örnekleri var...çeviri yapmanın yararları ile ilgili.. , bu arada phi'nin yorumuna katılıyorum,tazy'nin altyazısı evlere şenlik,dp bunu nasıl kabul ediyor anlamak mümkün değil..

çevirmenler zaten azaldı iyice,bu sene lostta,yedincigemiden ses yok,meşhur 213 ler nerde,jivagoda,pınara bıraktı lostu...dizi fanatiği olunca altyazı beklemek daha kötü oluyor..
    şu anda işi epeyi düzelten,toparlayan indivx takımı var sadece altyazı olayında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Mart 2009; 0:51:04 >
  • quote:

quote:

quote:

İyi de izlediğin dizilerin çoğunu download edip arşiv yapıyosun. Asıl zaman isteyen uğraş da bu

Benim yapmak istediğim onca şey var zaman bulamıyom. Sen zaman denizinde yüzüyon sanki

İyi de. Bu bahsettiğim dizikolik arkadaşların hepsi o şekilde yapıyor zaten. Benim izlediğim dizi sayısı 2 elin parmaklarını geçmez. Forumda 2 elin parmak sayısını 2 ye katlayacak adette dizi izleyen arkadaşlar var.

Şu anda mesela Two and a Half Man, Friends, Scrubs, House MD, Fringe, My Name Is Earl, Chuck, South Park'a başlamak istiyorum ama başlayamıyorum

Senin o bahsettiğin adamlar Ünidemi okuyo yoksa DH'nin her köşesini karış karışmı geziyo
    />

Sende dizi izlemek dışındada envai çeşit aktivite var Kabul et sen O sun

Yalnız sana tavsiyem biraz kilo ver Çünkü Neo dediğin uçar ve senin o kiloyla uçman biraz problem olabilir

aynı zamanda adam vize finali eksiksiz veriyor ve ortalaması hep tavan. Hiç büte kaldığını görmedim

rapidimin kotası dolmuş indiremedik son bölümü artık hafta içi indiririz
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

aynı zamanda adam vize finali eksiksiz veriyor ve ortalaması hep tavan. Hiç büte kaldığını görmedim

Mahvettiniz Kara Şimşek konusunu
  • quote:

quote:

hacı kara şimşekte bi nane yok, baktım bi muhabbet dönmüş katkım olsun istedim, hemen yaftaladınız

siz yaftalamayı iyi bilirsiniz, daha da gelmem kara şimşek konusuna
  • quote:

quote:

quote:

hacı kara şimşekte bi nane yok, baktım bi muhabbet dönmüş katkım olsun istedim, hemen yaftaladınız

siz yaftalamayı iyi bilirsiniz, daha da gelmem kara şimşek konusuna

DP'deki o berbat altyazı ile izledim. Evet. Yaptım bunu. Ve yapmaz olaydım dedim kendime

Bölüm mü?
    Sıradan hatta belki de sıradanın altı bir bölümdü işte.
    Final miydi şimdi bu? Ben ona takıldım. Hiç sezon finali havası yoktu da.
  • bende hiç sezemedim. diğer diziler hep çok fena sonla bitiyor.
  • sadece dakıkalarımdan caldı bu dızı son 5 -6 bolumde kesınlıkle boyle ıse seneye ızlemem..
  • evet bende izledim,normal,heyecansız bi bölümdü,yahu senaristlerde heyecanda kalmadı, tamam o kadar adamı öldürdünüz, bi heyecan katın,bari diziye,mesela, son bölümde,bikinili parti ortamı yaptınız,madem, ver mike'in yanına, zoeyi bikinisiyle o partiye,hatta kıskansın sarahta yetişsin onlara,sonrasında,konuk oyuncu megan gibi atı bulmuşsunuz, sok onuda bikiniyle o partiye bak noluyo reytingler....yok ya... bu diziyi biz çevirecez ki, bak noluyo her hafta lost rider olmuyormu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Mart 2009; 1:23:09 >
  • yeni Türkçe alt yazı çıkmış
  • Dün gece izledim. Pek finalmiş gibi gelmedi. Yine sıradan vasat bir bölümdü. Bir ara Heroes'a benzemeye başladı. Sonra eski haline döndü. NBC'de 22 bölüm olduğu geçiyor. Bakalım anlarız haftaya.
  • Yaw boşuna bu topicle uğraşıyorsunuz. Dizi berbat. İndirin 80lerdekini yeniden izleyin, emin olun şu an yayınlanan birçok diziden daha güzel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Yaw boşuna bu topicle uğraşıyorsunuz. Dizi berbat. İndirin 80lerdekini yeniden izleyin, emin olun şu an yayınlanan birçok diziden daha güzel...

Haklısın ama 80lerdeki versiyonun doğru düzgün linki yok. Olanların altyazısı yok ya da eksik. Görüntü kalitesi vcd gibi. Bu devirde 720p aşağısı kesmiyor malesef.
  • quote:

Yaw boşuna bu topicle uğraşıyorsunuz. Dizi berbat. İndirin 80lerdekini yeniden izleyin, emin olun şu an yayınlanan birçok diziden daha güzel...

Ama Mustang faktörü var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Ama Mustang faktörü var...

Transformers olsa anlardımda kara şimşekte mustang olması bence negatif bir yön
  • quote:

quote:

Senin imzamda etme yazıyo ama ettik konunun içine
  • quote:

quote:

hocam bu kara şimşekle uğraşacağına bak Fringe izlememişsin olmuyor yakıştıramadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

quote:

hocam bu kara şimşekle uğraşacağına bak Fringe izlememişsin olmuyor yakıştıramadım

Ona da haftasonu başlamayı düşünüyorum. Bölümleri var hepsi. İndirmiştim.
  • dün yayınlanan kaçıncı bölümdü 18 değilmi ben torrenti bulamadım :S
  • Yeni bölüm yoktu dün
    17. bölümden sonrası için bir bilgi yok IMDB'de
    http://www.imdb.com/title/tt1213404/episodes#season-1
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.