Şimdi Ara

KNİGHT ONLİNE.EXE 'de virüs war yoksa sadece bende mi öyle gözüküyor girin içeri ve görün !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani şuanda bir çözümü yok mu bunun avg kullanıyorum bende giriş yaptıgım an :S virüs olarak algılıyor acaba avg nin ayarları ile ilgili bir şylermi yapmak lazım !!!

bi program bukadarmı aptal olur kendi başınıyicek delete diorsun kendi exe dosyası kullanımda dior silemiyorda

hay ben senin gibi antivirüsün dedim sildim.şimdi kafam rahat

OnLy F-Prot

Orjinalden alıntı: GuS|SinCAP

yanlız bak 2 antivirüste bulmuş snn f-prot dandik olmasın

traojen konusunda f-prot 1 güwenim sonsuz.birçok ark soyuldu hepsi farklı antivirus kullanıcıları.adamların charları soyuluyor paso ben 72 priestimle hala ayaktayım.

allah bozmasın inş bizde hack yemeyiz

Orjinalden alıntı: Dangerousx

quote:

yanlız bak 2 antivirüste bulmuş snn f-prot dandik olmasın

traojen konusunda f-prot 1 güwenim sonsuz.birçok ark soyuldu hepsi farklı antivirus kullanıcıları.adamların charları soyuluyor paso ben 72 priestimle hala ayaktayım.

allah bozmasın inş bizde hack yemeyiz

ok o zmnde bn f-prot kuriiim bi deneyelim inş bi sorun olmaz

bang! bang!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

o proagent kaç patchdir var. zararlı bişey değil sanırım kaç patchdir kullanıyorum çünkü silince de açılmıyor zaten oyun mecbur kalcak

zaten o saydığınız antivirüs programları belli bir takım dosyaları virüs olarak tanımlayabilior ve virüs gibiymiş gibi ötüyor bangır bangır ya da direk auto silior.
    bendede vinampın dosyalarında trojan bulmuştu halbüki öle bi virüs yok başka bir antivirüsle tarattığımda

mozilla Firefox
  • herkez okusun beyler arkadaşların yazdıklarını bilgilensin herkez !!! yani onun için UP !!!
  • Bende de avg var start basmtığım anda virüs buldu exe de.Virüsü sildim tekrar start dedim dosya bulunamıyor gibi bişey geldi ekrana.Sildim tekrar yükledim hala aynı hata verio
    tamda lwl atlıcaktım...KNİGHTA

• Bende de Buldu

Priest İle Oynamak Bir Başkadır. . .
  • KnightOnline.Exe sorunu alan arkadaşlar , ko nun yüklü olduğu alana gitsinler '' c vey d '' .
    Knight Online dosyayı içinde Options adlı dosyayı acın yukarıda yazan '' 1479 '' u '' 1478 '' olarak değiştirin ve '' Contents Of The Update '' ikonuna tıklayın ve ok a basın bütün işlem bundan ibaret sorunu bu şekilde cözdüm ..
    Daha sonra System Mechanic kurdum.kurarken avg yi ve avast ı sil dedi bende sildim.System Mechanici kurdum.Virüs taraması yaptım windows hatalarını düzelttim.Sonra restart çektim.Ama yine olmadı.Knight Online exe sini blockluyo anti virüsler.O durumdan dolayıda Knight a tıklıyınca login server veriyor.Nasıl olucak anlamadım.Ben şuan System Mechanic kullanıyorum.Knight yi blockluyo açmaya yani aktifleştirmeye çalıştığımda.Olumsuz Sonuç alıyorum.Program trojanlıdır diyor.Kafayı yicem .Bir türlü olmadı .

• quote:

BNDE DE AYNISI OLDU OYUNA GİREMİYODUM KO YU YENİDEN YÜKLEDİM PACLERİ YÜKLEMEYE BAŞLADI 1470 PACHDEN İTİBAREN VİRÜS BULMAYA BAŞLADI SADECE KASPERSKYDA MI OLUYO ARKADAŞLAR BAŞKA ANTİVİRÜSLE DENEYEN VAR MI ?? YARDIM PLSSS
    bendede 1470den sonra avg trojen buluo

• quote:

Orjinalden alıntı: 4Payn00

KnightOnline.Exe sorunu alan arkadaşlar , ko nun yüklü olduğu alana gitsinler '' c vey d '' .
    Knight Online dosyayı içinde Options adlı dosyayı acın yukarıda yazan '' 1479 '' u '' 1478 '' olarak değiştirin ve '' Contents Of The Update '' ikonuna tıklayın ve ok a basın bütün işlem bundan ibaret sorunu bu şekilde cözdüm ..

arkadaş doğru söylüyor dediklerini yapın beyler gerçekden doğru !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leon_WwareZ

quote:

Orjinalden alıntı: 4Payn00

KnightOnline.Exe sorunu alan arkadaşlar , ko nun yüklü olduğu alana gitsinler '' c vey d '' .

arkadaş doğru söylüyor dediklerini yapın beyler gerçekden doğru !

işe yaramıyor login server veriyo

• avg trojen buldu onardım traojanlar silindi ama oyuna girmiyor knighonline.exe bulunamadı hatası veriyor çözüm yokmu ?
  • ko bukadar basit işlerele ugraşamz carlarla ne yapacak iş kredi kartı numarası için yapar ko küçük işlere kalkışmaz adamlar carları ne yapsın adamlar kredi kartı için ugrasşır bence böle gelio
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.