Çözüm warr... Kaspersky kullanıyorsanız normal, yani genel olarak o program KnightOnline.exe Klasörünü wirüs olarak tanımlıyor. Gelelim Çözüme... Kaspersky programını çevrimdışı olarak kulllanacaksınız... o zaman klasörü wirüs olarak tanımlayamazzz..
Çünkü bende Kaspersky programını kullanıyorumm.. No Trojen. No wirüssss...
______________SAYGILARRR...______________
quote:
Orjinalden alıntı: Dangerousx
resimde kullandıgın antivirüs programına hiçde güvenim yok.bence virüs olabilir demesi gerekirdi.bende çnceden onu kullanırdım taki kendi exe dosyasını virüs olarak görene kadar.
bi program bukadarmı aptal olur kendi başınıyicek delete diorsun kendi exe dosyası kullanımda dior silemiyorda
hay ben senin gibi antivirüsün dedim sildim.şimdi kafam rahat
OnLy F-Prot
anlattığın olay virusun özelliği , virus programını bozarak kendisini virus olarak görmesini sağlıyo, programın çok suçu yok. virusu yazan adam zekasını konuşturmuş
beyler ARKADAŞIN DEDİĞİ gibi çözümü anlatıyorum bende öyle girdim KnightOnline yi sağ tıklayım özellikleri seçin ordan hedef bul ondan sonra klasördeki Options Daha sonra Sağ Tepedeki Game version nun altındaki patchi 1478 yapıyoruz sonra CONTEST OF THE UPDATE ye tıklıyoruz ondan sonra SAVE CHANGES AND START a tıklatıp patchi yüklemesini bekliyoruz yğkledikde n sonra oyuna girebilirsiniz :))
Çözüm warr... Kaspersky kullanıyorsanız normal, yani genel olarak o program KnightOnline.exe Klasörünü wirüs olarak tanımlıyor. Gelelim Çözüme... Kaspersky programını çevrimdışı olarak kulllanacaksınız... o zaman klasörü wirüs olarak tanımlayamazzz..
Çünkü bende Kaspersky programını kullanıyorumm.. No Trojen. No wirüssss...
______________SAYGILARRR...______________
Son derece zararlı bir cozum bu yaptigin resmen trojanin bilgisayarina girmesine davet cikarmaktir.Bir oyunu oynamak icin bilgisayarinizi risk e atmaya degmez..
Eet bendede buldu
arkadaşlar sadece KNİGHT ONLİNE.EXE wirüssüz bulun knight oldugu dosya ya yapıstırın bende onu bulmaya calısıyorum siz de aramaya baslayın
olm naptın sen 4 Haziran 2007; 17:44:27
3 yıllık konu :D
quote:
Orijinalden alıntı: PimpMyRide
olm naptın sen 4 Haziran 2007; 17:44:27
3 yıllık konu :D
Adam birde bunun için foruma üye olmuş
Nerelere gidioz reis :D
quote:
Orijinalden alıntı: Keeper_of_the_Light
arkadaşlar sadece KNİGHT ONLİNE.EXE wirüssüz bulun knight oldugu dosya ya yapıstırın bende onu bulmaya calısıyorum siz de aramaya baslayın
Emredersiniz efendim. Çay, kahve alır mıydınız beklerken?
pubabasdasdasdasd xD Güldüğümü yarıldığımı gösterecek başka bir gülme simgesi ve iconu olsa onuda atarm asdasdad :D:D:D:D XDXDXD lol lol
quote:
pubabasdasdasdasd xD Güldüğümü yarıldığımı gösterecek başka bir gülme simgesi ve iconu olsa onuda atarm asdasdad :D:D:D:D XDXDXD lol lol
Güldüğünü değilde post kastığını gösterecek bi simge var
quote:
Orijinalden alıntı: S A H
quote:
FORUMDA GERGİN DAKİKALAR
quote:
Orijinalden alıntı: clkcelik
quote:
quote:
FORUMDA GERGİN DAKİKALAR
NE BAĞIRIYON LAN !!!
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: clkcelik
quote:
quote:
FORUMDA GERGİN DAKİKALAR
NE BAĞIRIYON LAN !!!
NE BİLELİM ABİ GÖRMEDİK Kİ BİZ SİZİ
zone alarm avg trojan olarak görüp karantinaya alıo
bir sazan daha. NE BAAAĞRIYONUZ LAN BANAA
uarım bana dememissindir.biz durda deneyimlerimizi görüş ve sorularımızı dile getiriyoruz
quote:
bir sazan daha. NE BAAAĞRIYONUZ LAN BANAA
quote:
Orijinalden alıntı: oODeAtHeROo
K2 nin yeni çalışması için gereken search motoru yani trojan . Ne işe yarıyor yakın bir zamanada eğer illegal içerikli programlar kullanıyorsanız k.o için bu araştırıp buluyor. buluncada TERMINATED ACCOUNT direk. nerden biliyorum işte burda yazıyor.
Tarih: 05.25.2007 Konu: Great News for Knight Online Players!
Hello Knight Online Players,
As you probably already know, we have made great progress in our fight against 3rd Party tool users and continue to improve on existing methods to find and terminate accounts that are in violation of our Terms of Service. We have also developed new methods that are very efficient in searching for accounts which use illegal programs.
It is imperative that our players have anti-virus and anti-spyware software to make sure that their computers are clean. Our Quality Assurance Team has tested these hack tools and found that most contain keyloggers or Trojan viruses. If you use these illegal programs, your account will be terminated.
To the Knight Online Community that supports a fair-playing environment, we thank you for your continued participation and interest in Knight Online! You will see some really great things implemented in the coming months and we are excited to release them to you, our devoted players.
- The Knight Online Team
Yukarıda bulunan virüslerinin K2 ile alakalı oldugunu söyleyen bir şey yok İngilizcesini yanlış anlamışsın. Knight online klasöründe çoğu virüs programlar virüs ve trojan buluyor zaten. Ben microsoft security essentials kullanıyorum ve şimdiye kadar böyle bir şeyle karşılaşmadım. Microsoft un kendi sitesinden 1 aylık deneme sürümünü indirip süre dolunca internette biraz araştırıp kodunu kırabilirsiniz. Diğer virüs programlarından farklı bir sistemle çalışıyor ve her şüpheli dosyada ne yapcağını size sormuyor. Eğer gerçekten virüs varsa bunu siliyor. Şimdiye kadar Ko ile alakalı hiç bir virüs uyarısı almadım. Bir çok virüsle sayılabilecek siteye de bağlanıyorum ama koxp kullanmıyorum. Sorunu koxp kullanıyorsanız onda arayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme