Şimdi Ara

KNİGHT İÇİN8ADET PC ALCAM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben eve 8 adet pc alcam 10.000tlye mall oluyor bu parayı geri
    item gb gibi şeyler satarak kazana bilirmiyim acaba

Bu 8 adet pc yi tek klavye ve maus ile aynı anda kullanabiliyorum yani masaüstünde notdefteri açılınca hepsinde açılıyo aynı anda ali gel topu at yazdığımda 8inde birden yazılıyo mesela bir yaratığa daldığımda 8i birden dalıyo 1e tıkladığımda 1de atak skılı olanlar dalıyo heal skılı olanlar heallıyo böyle bişey yani 10.000 tl ye ama verdiğim parayı kurtara bilirmiyim acaba item gb yada çar satarak

Enson ise dread mare keserek düşen itemleri satmak ve kazandığım para ile +7 item alıp +8e basmak ve bunları tl ye satmak
    bu şekilde hem item satarak hemde gb satarak tl kazanmaya çalışcam siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce ne yapmalıyım

sadece dread mare değil istediğim yaratığı kendi partimi kurarak kesebilirim istediğim slotta kasa bilirim tek başıma parti aramasıkıntısı çekmeden 6warrior 2 priestle mesela

bunu benzeri online oyunlardada yapabilirim ve bu işte çok ciddiyim size şaka gibi gelebilir olumlu cevaplar alırsam yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 4 Şubat 2012; 20:15:56 >

• bende maden kasıp ii paragelirse 2. el laptop alıp işleri genişletmeyi düşünüyorum ciddi ciddi ama 10 000 bağlanmaz helede upgrade e :)
  • oyun iki gün sonra kapanırsa ? !!!
  • Başka oyunlarda devam ederim
  • Upgrade değil de maden kasabilirsin. Upgrade yerine sayısal oyna daha mantıklı
  • 10.000tlye mall oluyor bu parayı geri
    item gb gibi şeyler satarak kazana bilirmiyim acaba
  • Adam dalga geçmiş siz ciddiye alıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beni kastediyorsan valla ben çok ciddiyim cevap bekliyorum knight ustalarından değermi o yaptığım masrafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 4 Şubat 2012; 20:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

Beni kastediyorsan valla ben çok ciddiyim cevap bekliyorum knight ustalarından değermi o yaptığım masrafa

kardeşim cıkarırsın elbette ama ronark kronos gibi serverlerde oyna maden yap her pc den 3 er tane sokarsan ama birde maden 9 mb client ile her pc den 6 tane soksan 48 çar 8 saatte acık kalsa günde 10 15 gb kasarsın gibime geliyor

not:tabi şerif sorunu yaşamazsan hapis derdi
  • Sen 8 bilgisayara 10.000 tl veriyosan ko için şimdiden ticarete girmemende fayda var.
  • 10000 tl ile git altın al faize yatır ne billim idaa oynaa
  • bende 4 pc var zar zor slot buldum kendime para kasmak için...

sen 8 pc ye nasıl yer bulucan bakim? hangi server ares mi?

maden yapıcaksan o ayrı tabi
  • İnternet cafe aç 8 masa. Günde 10 saatten en kötü 60 70 80 tl civarı bişey kazanırsın.Ayda 2 bin tl civarı bir şey yapar. 2 bin tlye saglam bir char alıp bf,jr vs girip gemdi falan kasarsın.Ya da char alıp satarsın.Knightla ilgili bir cafen olur.İtem satışıydı chardı cart curt.

not:İllaki giderleri olacak ama cok düz mantıkla 2 3 ayda yapamayacağı iş değil.
  • Hiç koxpa , programa ve 10 bilgisayara gerek yok . Al 2-3 tane bilgisayar sürekli pazar yap kat kat fazlasını kaldırırsın .
  • 10 bin TL ile küçük biyerde mahalle kahvesi açıp işletebilirsin ne oyunu
  • 3 pc al 3er chardan 9 char golden mattock alıp madene sal.
  • Pazar mantikli
  • enteresansın
  • 8 pc ye ne gerek var ki arkadaş. 2 Pc olsun minimum. 0 dan Bi charla bus al diğeriyle sat işleri büyütünce naparsın bilemiyorum. Mutlaka bi taktik gelir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 4 Şubat 2012; 10:58:48 >
  • maden koxp u var mı peki?
    şimdi herkes senin gibi emek hırsızları diycek ama ben para ve item kasmak için madende koxp kullanılmasına karşı değilim amele gibi pc de durup maden yapıcama geceleri bırakırım madene gündüzleride pazar yaparım diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.