Şimdi Ara

Knight EMPİRE Upgrade (Güncellendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
489
Cevap
1
Favori
71.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sakın upgrade scrool pahalı deme burda yere düşerim gülmekten.bu arada ben çok şanslıymışım galba yeni adam açtım lvl 10 olana kadar 4 opal bi crytal çıktı:D
  • beyler beylerrrrr sacma sapan konusmayın yaww alla alla yaw bak 4 tane +3 2tane +5 bi mirage yaktıktan sonra bus u kullanın +9 dan + 10 a %100 garanti bunu için 3 mirage yaktım ama sonucuna değdi 3 tane +10um 2 shard 1 totemik bow her neyse kesin deneyin bizzat denedim

..:: Ne Ekersen Onu Biçersin ::..

• abi upragadeyi nasıl yapacam 9 tane cus var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
    ÖRNEĞİN Bİ KILIÇI YAPMAK İSTİYORUM YANMASINI SAĞLAMAK İÇİN FLAME DAMAGE VB ŞARTMI
    ŞARTSA BUNLARI NASIL EKLEYEBİLİRİM?

"357.Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem - Yedek Subay Adayları"
    357. Dönem Liste Kayıt - 357. Dönem Liste Görüntüle
    _
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencyazilim

Valla dostum sendeki de iyi şansmış. Ben +2'den +3' için NUS kullanıyorum. Normalde yukarıdaki tabloya göre şans %99, yani %1 kırılma şansı var. Fakat ben şuana kadar nereden baksan 200-300 kere upgrade yapmışımdır ve asla NUSla +2'den +3'e geçerken kırmadım. Sen BUSla kırmışsın, valla iyi şansın varmış.

Son söylediğin konu hakkında değişik söylentiler var. Kimileri upgrade yaparken scrollun hangi kutuya koyulduğu upgrade olayını etkilediğini savunuyor. Bununla ilgili başka bir forumda okuduğum yazıyı ve o kişinin iddasını göstereyim.

quote:

+1-->+2 en orta
    +2-->+3 bi aşası
    +3-->+4 Sol çapraz
    +4-->+5 En sağ Ust
    +5-->+6 En sol alt
    +6-->+7 Ölmücezmi deyip monitörü kapatıp beklemeden basmak..
    Bunlar nolmal up scroolla

İşte başka bir forumda arkadaş böyle bir iddiada bulunuyor ve bu yöntemle yanma şansının çok aza düştüğünü söylemişti. Arkadaş yukarıdaki upgradeyi NUSla yapıyor. ve +7'ye kadar bir taktik uyguluyor. Daha sonrası için garanti vermiyor. Yalnız bu yazıyı yazan arkadaş ısrarla upgrade sırasında araya kimsenin girmemesi gerektiğini söylüyordu.

Buyrun yorum sizin.

dostum bunu şu an benim bi arkadaşım denedi +6 da 7 ye geçerken ne yapılcak adam dalga geçmiş orda ama bi taktik varmı ???????? 6 ya kadar işlio bu taktik ama 7 nasıl olcak

---------->Z<----------

• benim bildiim 4 tane + 4yaktıktan sora basmak %90 diolar ama daha denemedim
  • arkadaşlar ben yeni buldum forumunuzu gerçekten çok güzel ama şu upgrade konusunda biraz tavsiye verin. lvl36 okçuyun daha yeni skilleri değiştirdim o yüzden elimdeki ok dandik horn+1. onu nası iyi bi ok haline getiririm???????? cvplarınızı bekliyorum. YAni biz kendi aramızda tahmin yapıoz ama sizin konuştuklarınızdan hiçbişi anlamadım. Lütfen sabırlı bi ark. bana anlatsın. GErekirse msn de vereyim zaferozdamar@hotmail.com Şimdiden çok saolun............................
    Taşi delen boqun gücü deil

Boqun surekliliğidir..
  • polar bear kardeş msn e girip bana yardımcı olsana bi beeeee lütfen
  • zfr kardeşim bikere sen ona uprgade basma + 5 getirene kadar 5 scrool demşler bu 1.5 falan dır 250k ya satoloar sen birasta daha sabret daha ii bişe bekle çıkınca 5 kadar arkadaşların dedii gibi scrool bas ondan sora şans işi serverin nese onun 2. yada 3. kanalına git kimsa uprgade yapmasken 4 tane +4 yak cusla
    ondan sora +5 scrool la bas denenmiştir
  • ulen ne insanlar var ya adam deişti dio ondan sorada cus yoq mu dio töbe yöbe

Orjinalden alıntı: peacefire

evet artık ke var ke de bunlar geçersiz :(
    bi item i +8 yapmanın en kolay yolunu sunayım :P
    eğer low grade bi item se işiniz kolay middle ise biraz uğraştırır hight ise hiç uğraşmayın derim :d
    low grade için: ilk önce bi tane elementel scroll ile upgrade edicez
    sonra 11k ya satılan scroll lardan alıcaz 3 tane onlarla +4 yapıcaz sonra 3 tanede middle grade leri upgrade etmek için bi upgrade scroll ondan alıp +7 yapıcaz... +8 e istersen blassed bas yanma riski az olur.. veya gene middle grade leri upgrade etmek için kullandığımız scroll ile bas... ama ben bastım yandı :)

Arkadaş sen low grade bi iteme nasıl middle class upgrade scroll basıyon bi söle bakiyim?Bide şöle bi iş var.Low grade itemi +7yapınca middle gradeye geçiyo.Bunu unutmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

quote:

eğer low grade bi item se işiniz kolay middle ise biraz uğraştırır hight ise hiç uğraşmayın derim :d
    sonra 11k ya satılan scroll lardan alıcaz 3 tane onlarla +4 yapıcaz sonra 3 tanede middle grade leri upgrade etmek için bi upgrade scroll ondan alıp +7 yapıcaz... +8 e istersen blassed bas yanma riski az olur.. veya gene middle grade leri upgrade etmek için kullandığımız scroll ile bas... ama ben bastım yandı :)

Arkadaş sen low grade bi iteme nasıl middle class upgrade scroll basıyon bi söle bakiyim?Bide şöle bi iş var.Low grade itemi +7yapınca middle gradeye geçiyo.Bunu unutmayın

hem sorup hemde cevabını kendin verince cok komik olmus hatta

adam orda - ilk önce bi tane elementel scroll ile upgrade edicez
    sonra 11k ya satılan scroll lardan alıcaz 3 tane onlarla +4 yapıcaz sonra 3 tanede middle grade leri upgrade etmek için bi upgrade scroll ondan alıp +7 yapıcaz... +8 e istersen blassed bas yanma riski az olur.. - demis

11k ya satılan upgrade scroll low grade upgrade scroll dikkatini cektimi bilmem 11k

• beyler bunu dikkatli okuyun bunu görevli söledi bir itemi upg etmek için o itemin clasından scroll kullanmanız gerekiyo yani fp ye normal upg chitine bus felan gibi ve upg fazlalaştı +15 e çıktı sakın +8 die item almayın yanmıyo yerden çıkıyo onlar çöp yani +14 de yanıyomuş artık +14 ve unique itemler yanıyo sadece ve lotte abys le aynı yerden kırılıyo ama şu anda aktif deil saygılarımla ayrıca lure olayıda şimdilik yok yakında oda düzelecekmiş

Orjinalden alıntı: bluelion

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

quote:

hem sorup hemde cevabını kendin verince cok komik olmus hatta

adam orda - ilk önce bi tane elementel scroll ile upgrade edicez
    sonra 11k ya satılan scroll lardan alıcaz 3 tane onlarla +4 yapıcaz sonra 3 tanede middle grade leri upgrade etmek için bi upgrade scroll ondan alıp +7 yapıcaz... +8 e istersen blassed bas yanma riski az olur.. - demis

11k ya satılan upgrade scroll low grade upgrade scroll dikkatini cektimi bilmem 11k

bence sen yanlış anlamışın.Adamın dediği şu.Low grade item upgrade etmeyi analtıyo tabi."3tane low class upgrade scrollardan alıp +4e getir" diyo."Sonra ####3tane middle grade upgrade scroll al ve +7 yap#### "diyo.Bende soruyorum.Nasıl +4 bi low grade itemi middle grade scrolla yapacan diyom.VE burdan sana diyorum ve bitanede yolluyorum

• bende dene ve gör diyorum. bol şans

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.