Şimdi Ara

Knight EMPİRE Upgrade (Güncellendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
71.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi olay şu.Sen low class bi iteme middle grade upgrade scroll basamazsınHer iteme kendi sınıfındaki scrollardan basmak zorundasın

Orjinalden alıntı: ordinalius

beyler bunu dikkatli okuyun bunu görevli söledi bir itemi upg etmek için o itemin clasından scroll kullanmanız gerekiyo yani fp ye normal upg chitine bus felan gibi ve upg fazlalaştı +15 e çıktı sakın +8 die item almayın yanmıyo yerden çıkıyo onlar çöp yani +14 de yanıyomuş artık +14 ve unique itemler yanıyo sadece ve lotte abys le aynı yerden kırılıyo ama şu anda aktif deil saygılarımla ayrıca lure olayıda şimdilik yok yakında oda düzelecekmiş

+15mi zuahahaahah.Demek +14tede yanıyo ha

• arkadaslar rogue karakterimin daggerlerini 61 ser +60 poison yaptim (+6)..7 den tirstim daha dogrusu hangi scrol u nereye koyacagimi bilemedim. 4 5 tane dandik dagger ile denedim.3unde de +7 yaptim 8 de 3 u de yandi..farkli kutulara koydum ama kullandigim scxrol 11k lik dandikti.bilgisi olanlar acaba hangi scrolu kullanirsam itemlerimi+7 +8 yapma ihtimalim cok cok yuksek olur.?

35 rogue +8 bow (+80 poison damage dandik :)

ares1
  • saol hocam ınsallah tutar

burn 3 +3 items, burn one +6 item, upgrade with bus and you will pass. if that fails, upgrade immediately and it will pass.

2nd way

burn 2 +4 items, burn one +1 item, burn one +6 item, upgrade with bus and you will pass. if that fails, upgrade immediately and it will pass.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Way to going +8/+9
    I dont advise doing this if you are not already familiar on how to upgrade.
    I dont advise doing this if you do not fully understand what im about to tell you.
    I dont advise doing this if you are poor.
    You must make a +8 item (NPC) for your first time to completely understand the pattern of the anvil. I suggest doing this on Ares2 where no one is using the anvil. Have a piece of paper, and write down ur BURNs, and successes

NUMBERS IN BOLD ARE ITEMS THAT BROKE!

Your Invetory:
    [ +3 ] [ +3 ] [ +3 ] [ +3 ] [ +3 ] [ +3 ]

Make a lot of +3 (Items for testing pattern)
    ========================================
    Anvil:
    [ * ] [ ] [ ]
    [ ] [ ] [ ]
    [ ] [ ] [ ]

There is NO SUCH THING AS SLOTS INCREASING YOUR UPGRADE!, I have always used slot 1 for each upgrade and I have not found any problems*
    ==========================================

Your Invetory:
    [ +3 ] [ +4 ] [ +4 ] [ +4 ] [ +4 ] [ +3 ]
    [ +4 ] [ +4 ] [ +4 ] [ +4 ] [ +3 ] [ +4 ]

*Now you see that some of the items you upgraded broke. Theres a pattern* Now the pattern isnt 100% everytime but it is higher success. For each grade of item and + it has a different pattern. To master it you must do each level at a step time*
    ==============================================

Your Invetory:
    [ +4 ] [ +5 ] [ +5 ] [ +4 ] [ +5 ] [ +5 ]
    [ +5 ] [ +4 ] [ +4 ] [ +5 ] [ +5 ] [ +5 ]

*Now you notice that your pattern is mixed up. This is because either it has changed becuz it will change a little or that someone else is upgrading and messing up your pattern. You must be only person upgrading.* *2nd Note: After upgrading so many times it will change slightly, this is why you test on noob items before you do anything. BTW ALL THESE UPGRADES ARE USED BY NUS ALL THE WAY TO +5*
    ===========================================

Your Invetory:
    [ +5 ] [ +5 ] [ +6 ] [ +5 ] [ +5 ] [ +6 ]
    [ +6 ] [ +5 ] [ +5 ] [ +6 ] [ +6 ] [ +6 ]

*Okay when using NUS to +6, u will notice you will either go STRAIGHT UPGRADE or STRAIGHT BURN. At the end of the invetory u will notice u made 3 +6 in a row. Now replace ALL THOSE SLOTS IN UR INVETORY, WITH CHITINS. Specially @ the end where you see right there. PUT +5 Chitins there to go +6, Instead USE BUS and not NUS, your upgrade will increase. For the spots where you used NPC items, use FULLPLATE. This is the change for the upgrade: BIG EXAMPLE:*****LOOK****

[FP +5][FP +5][CHITIN +5][FP +5][FP+5][CHITIN +5]
    [CHITIN +5][FP+5][FP+5][CHITIN +5][CHITIN +5][CHITIN +5]

*Now note this isnt 100%, becuz u use the method on NOOB items like NPC stuff, but this is A HIGH CHANCE to upgrade +6 multiple times*

Now that you have learned this process. You should know how to make +8/+9.

*ANOTHER NOTE*, ALWAYS PUT ELEMENTAL OR ENCHANT ON +7 BEFORE GOING +8. IT WILL SUCCEED OVER 20%++ MORE WITH EACH UPGRADE.

I have no proof for this right now, but I this is the same method ahdi uses, and I use it on Malaysian Knight Online. I have a bunch of chitin +8 and NPC items +9. This works, but u must learn pattern, and it costs money. Its time consuming and costly but it is cheaper then buying a lot of +7's and going mad and upgrading them all to +8, because most likely it will fail if you dont burn properly. I made a few FULLMP Mage cloth armors on USKO +8/15hp.

ABI BU MESAJIN TURKCE MEAAAAAALI

Yanık +7 gitmeye33 yol+ adet, keza birisi+ 6'ı yak, yükselt, ve sen geçeceksin. Eğer başarısız olan, hemen yükseltirse, ve geçecek olsa.

İkinci yol,2 +4 adeti yakar, keza birisi+ 1'i yakar, keza birisi+ 6'ı yakar, otobüsü yükseltir, ve sen geçeceksin. Eğer başarısız olan, hemen yükseltirse, ve geçecek olsa.

8 + gitmeye yolun/+ dontun, bu kadar yapmaya tavsiye ettiği benim olduğu9 olduğu --, eğer sen, şimdiden bildik nasılda yükseltilecek olduğu değilsen.
    Dontun, bu kadar yapmaya tavsiye ettiği ben, eğer sen, etrafta seni söylemesi için neyin imin olduğunu en az anlamazsan.
    Dontun, bu kadar yapmaya tavsiye ettiği ben, eğer sen, yoksulsan.
    Sen yap+ (NPC) senin ilk için tamamen desene örsü anlaması için adetin zaman olduğu bir8 yapmalısın. Ben, bu kadar yapmaya hiç kimsenin, örsü kullanmıyor olduğu Ares2 olanı akla getiririm.

Bir parça kağıt sahip mi, ve, aşağısı uru yazar mı, yakar mı, ve içeride sayılar cesur olan başarılar, kıran adetler olan!

Senin Invetoryun:

[+3]'in, (Deseni test etmek için adetler) +'in çoğuna3ı ======================================== örsü [+3] yaptığı [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]'in olduğu [+3]:
    [] olan
  • []
    [] [] []
    [] [] []

Artırırken deliklerin senin yükselttiği gibi böyle şey yoktur!

Ben her zaman, için 1'in yükselttiği deliği kullandım, ve ben, problemler *========================================== senin Invetoryunu bulmadım:

[+4]* şimdi sen [+3]'in, kendisinin senin, parasız yükselttiğin adetlerin olduğu bir kısmını gördüğünüz [+4]'in olduğu [+4]'in olduğu [+4]'in olduğu [+4]'in olduğu [+3]'in olduğu [+4]'in olduğu [+4]'in olduğu [+4]'in olduğu [+4]'in olduğu [+3]. Bir desen olan Theres, * şimdi her zaman isnt 100% olan desen, ama, daha yükseği başarıdır. İçin onun ol farklı bir desen yaptığı adetin ve +'in olduğu her derece.

Senin, her biri zamanın *============================================== senin Invetoryunun olduğu bir adımın olduğu yüzeyi yapmalı olduğuna hakim olmak:

[+5]* şimdi sen [+5]'in, senin deseninin, zihni karışık olduğunu fark ettiğiniz [+5]'in olduğu [+4]'in olduğu [+4]'in olduğu [+5]'in olduğu [+5]'in olduğu [+5]'in olduğu [+4]'in olduğu [+5]'in olduğu [+5]'in olduğu [+4]. Bu kadar, ya onun, onun, biraz değiştirecek olduğu becuzu değiştirdiği için ya da başka birisinin yükseltiyor olduğu ve senin desenini bozuyor olduğudur. Sen ol tek kişi, yükseltirken yapmalısın. ** ikinci olarak not et: Bu kadar onun, ufakça değiştirecek olduğu zaman o kadar çok yükseltmekten sonra, senin, nooba adetleri nedende test ettiğindir, sen, herhangi bir şeyi yapmadan önce.

BTW, tarafından NUS 5'in *=========================================== senin Invetoryunun olduğu +'a bütün yol kullanılanı yükseltir:

[+6]* tamam +'a NUS'a 6, uyu kullanmanın, seni fark edecek olduğu zaman [+6]'in olduğu [+6]'in olduğu [+5]'in olduğu [+5]'in olduğu [+6]'in olduğu [+6]'in olduğu [+5]'in olduğu [+5]'in olduğu [+6]'in olduğu [+5]'in olduğu [+5] ya git düz yükseltecek, veya dümdüz yakacak. İnvetory unun, uyu fark edecek olduğu son,3 bir sıra olan6ın olduğu+u yaptı. Şimdi değiştir bütün o UR INVETORY'in olduğu delikler, CHITINS. Özellikle senin, orada sağı gördüğün sonun olduğu@. Orada 6 + gitmesi için koy +5 Chitins, otobüsü onun yerine kullan, ve NUS değil, senin yükselt, artıracak. İçin senin, NPC'a adetleri kullandığın noktalar, FULLPLATE'i kullanır. Bu kadar, için yükselten değiştirmedir: Büyük örnek:

***** bak, **** [+5 CHITIN] [+5 CHITIN]'in olduğu [+5 CHITIN]'in olduğu [+5 FP]'in olduğu [+5 FP]'in olduğu [+5 CHITIN]'in olduğu [+5 CHITIN]'in olduğu [+5 FP]'in olduğu [+5 FP]'in olduğu [+5 CHITIN]'in olduğu [+5 FP]'in olduğu [+5 FP] olduğu, * şimdi, bu kadar isnt 100 %'i not eder, becuz u, metota adetlerin, NPC'i beğendiği NOOB'i kullanır, doldur, ama bu kadar, kat +6 yükseltmesi için yüksek bir şanstır, ayarla, * senin, bu süreci öğrendiğin düşünülürse. Sen, 8 + yapmanın/ nasıl +9 olduğunu bilmelisin.

* başka bir not *, her zaman koyulan temeli, veya, +'da +8 gitmekten önce 7'i büyüle. Daha +'in yükselttiği 20'in üzerinde %'i+ başaracak.

Benim, hayra şimdi sağ olan bu için kanıtım var, ama bu kadar ben, aynı ahdinin kullandığı metotum, ve ben, ona Online olan şövalyenin olduğu Malaysiyalı'yı kullanan. Benim, bir demete chitin+ +9 adetlerin olduğu8 ve NPCm var. Bu işler, amau, deseni öğrenmelidir, ve, paraya mal olur. Tüketirken onun zamanı ve pahalı, ama, o zaman 7 olan birçok+u satın almak için daha ucuzudur, ve mevcut delisi ve +'a onların hepsini yükseltmek8, muhtemelen onun başarısız olacak olduğu için eğer sense, dont, uygun şekilde yakar. Ben, birkaç FULLMP Mage'ye + USKO'in 8/ 15hp olduğu zırhın olduğu kumaşı yaptım.
    BUDUR
  • _____________________________
    Salih ERDURAN

• bekle yanmıyo +8 +14 müş

• Tako07, hiç gülicem yoktu, allah razı olsun senden

hangi programda cevirdin abi yazıyı, otobusler fln girmis araya.

programla iş yapma , aç bi sözlük işini gör.

programın çevirdiğiyle çevirmen olunmaz(özlü söz)
    -------------------------------------------

ztn bunlara ihtiyac kalmadı bence,ke upgrade daha kolay al eline 4 5 tane aynı itemden bas +7 +8 e kadar, doğru scrolları kullanarak. ama ben o kadar zengin degilim diosan ztn bu ingilizce olanı deneme, yazmıstım ztn zenginseniz deneyin

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

abi olay şu.Sen low class bi iteme middle grade upgrade scroll basamazsınHer iteme kendi sınıfındaki scrollardan basmak zorundasın

low class itemleri +2 de bile middle class upgrade scroll ile upgrade yapabiliyoruz, inanmıyorsan itiraz etmeden once dene.

..:: Ne Ekersen Onu Biçersin ::..

• ya aga bide şunun empire için olanını koyarsanız sewinirim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 15 Kasım 2005, 16:04:44 >

ares1
  • peh ansını ver bana ben daha ii çeviririm hakkaten bak adam çeviri programından çevirmiş yada başka bi erden almış yazık ya sonuca çıkan şelere dikkat edin böle rezil olmaın
  • baba bi kere sen zaten elixir i +9 completeleri +8 yapmışsan ve yolunu biliyorsan, +10 da yaparsın bizim gibi nooblara ne soruyosun...valla sen +8,+9 yapmanın yolunu bize söle de biz de yapalım...ayrıca o 9000 manneri nasıl yaptın? helal olsun...
    valla sallıcaksanız biraz daha az sallayın....................

Orjinalden alıntı: bluelion

Tako07, hiç gülicem yoktu, allah razı olsun senden

hangi programda cevirdin abi yazıyı, otobusler fln girmis araya.

programla iş yapma , aç bi sözlük işini gör.

programın çevirdiğiyle çevirmen olunmaz(özlü söz)
    -------------------------------------------

ztn bunlara ihtiyac kalmadı bence,ke upgrade daha kolay al eline 4 5 tane aynı itemden bas +7 +8 e kadar, doğru scrolları kullanarak. ama ben o kadar zengin degilim diosan ztn bu ingilizce olanı deneme, yazmıstım ztn zenginseniz deneyin

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

abi olay şu.Sen low class bi iteme middle grade upgrade scroll basamazsınHer iteme kendi sınıfındaki scrollardan basmak zorundasın

low class itemleri +2 de bile middle class upgrade scroll ile upgrade yapabiliyoruz, inanmıyorsan itiraz etmeden once dene.

denedim oldu.Herkesden özür dilerim.Yanlış biliyomuşum

• Arkadaşlar ne denesem patlıyor, kumbara gibi atıyorum item gidiyor, 2 tane miragge+1 dagger ım var sizce bunlar için +6 deniyimmi yoksa direk 85m den satsammı daha iyi ?

Orjinalden alıntı: sakally

bekle yanmıyo +8 +14 müş

bak beni sinirlendirme NOOB biz senin gbi kulaktan doğma bilgilerle konuşmuyoruz bi bildiğimiz varki konuşuyoruz sen daha moradanda solucana yatarken ben harpy çekiyodum
    Katılım zamanı: 9 Ağustos 2005;
  • heal olsun kardes aydınlattın bizi
    LvL:43
    Job:Mage(Glacier)
    Clan:__FreeDOM__
  • agirina mi gitti adam dogru soyluyo +8 de yaniyo..arti solucan kesen noobsa birak oyunu tetris oyna
    quote:

Orjinalden alıntı: ordinalius

quote:

Orjinalden alıntı: sakally

bekle yanmıyo +8 +14 müş

bak beni sinirlendirme NOOB biz senin gbi kulaktan doğma bilgilerle konuşmuyoruz bi bildiğimiz varki konuşuyoruz sen daha moradanda solucana yatarken ben harpy çekiyodum

ares1

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.