Şimdi Ara

Knight EMPİRE Upgrade (Güncellendi) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
71.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: predatory1

ya benım bı ibine ark var bi yerden upgrade anlatımı bulmuş garanti +7 yapıyo hemde tek itemi yanma ıhtımalı +7 ye kadar % 0 dıyo bır suru ıtemı var degısık degısık 1 set +5 chıtın gorevını yaptı hepsını +7 bastı kukry gorevını yaptı +7 bastı hiç birtane yakmadan şakır şakır basıyo bende artık ınanmaya başladım ama sızden yardım ıstıyorum arkadaşlar böyle birşey varmı yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım ıyıce sınırlendım yaw yardım cı olup bı yazarsanız sevınırım

+ basacağın itemden önce başka itemler yakarsan +7 yaparsın bende bir sürü +7 basıyorum benim yöntemim aynısından sırayla basma yöntemi çok kullanılır mesela aynı itemin +5inden 6 tane topla normal upgrade scrool ile bas biri garanti +7 olur aynı itemin +7 sindende 20 tane bul (10. ile 20. arasında) blasterle bas biri garanti +8 olur ama kalbin ve tansiyonun varsa deneme hiç

• quote:

Orjinalden alıntı: gencyazilim

Knight Empire Upgrade Oranları;

LOW CLASS UPGRADE
    low class itemlarda low grade scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %90
    +4 >> +5 %85
    +5 >> +6 %60
    +6 >> +7 %30
    +7 >> +8 %10
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1
    low class itemlarda middle grade scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %95
    +4 >> +5 %90
    +5 >> +6 %64
    +6 >> +7 %33
    +7 >> +8 %12
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1
    low class itemlarda blessed upgrade scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %99
    +4 >> +5 %94
    +5 >> +6 %68
    +6 >> +7 %35
    +7 >> +8 %15
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1
    low class itemlarda high class +5 scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %99
    +4 >> +5 %94
    MIDDLE CLASS UPGRADE
    middle class itemlarda middle grade scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %90
    +4 >> +5 %85
    +5 >> +6 %60
    +6 >> +7 %30
    +7 >> +8 %10
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1
    middle class itemlarda blessed upgrade scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %95
    +4 >> +5 %90
    +5 >> +6 %64
    +6 >> +7 %33
    +7 >> +8 %12
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1
    middle class itemlarda high class+5 scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %95
    +4 >> +5 %90
    HIGH CLASS UPGRADE
    high class itemlarda blessed upgrade scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %90
    +4 >> +5 %85
    +5 >> +6 %60
    +6 >> +7 %30
    +7 >> +8 %10
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1
    high class itemlarda high class +5 scroll
    +1 >> +2 %75
    +2 >> +3 %50
    +3 >> +4 %25
    +4 >> +5 %10

ELEMENTAL,IMMUNE,ENCHANT,REDUCE
    **low class elemental,immune,enchant,reduce scrolları sadece low class üzerinde kullanabilirsiniz ve başarı %95 tir.
    **middle class elemental,immune,enchant,reduce scrolları middle class ve low class üzerinde kullanabilirsiniz middle class üzerinde başarı şansı %95 low class üzerinde daha fazladır.
    **high class elemental,immune,enchant,reduce scrolları high,middle ve low class üzerinde kullanabilirisiniz high class üzerinde başarı şansı %95 middle class üzerinde daha fazla low class üzerinde daha da fazladır.
    **blessed elemental,immune,enchant,reduce scrolları bütün item classlarında kullanabilirsiniz ve başarı şansı en yüksek scrollar bunlardır fakat başarı şansı %100 değildir.

DISPEL SCROLL
    Dispel scrolları item classına göre kullanabilirsiniz.ÖRN:low class bi item a low class dispell scroll kullanmalısınız.

ACCESORY COMPOUND
    accesory compound için öncelikle upgrade edeceğiniz accesory den aynı lvlde 3 tane olması gerekiyor.
    Accesory compound scroll: +5 ten +10 a kadar upgrade de kullanılacak scroll
    Accesory enchant scroll: +10 dan sonra itema yeni bonus özellikler katmak için kullanılacak scroll bu durumda başarı şansı %100 ondan sonra tekrar accesry compound kullanılacak.
    compound yüzdelerini bende bilmiyorum ama +10 a kadar her upgrade edişinizde yanma şansı var.+10 da enchant scrolla bir kez daha upgrade ettiğinizde yeni bir uniqe item a dönüşüyor ve +3 e kadar upgrade şansı yine %100
    Uniqe accesory compound
    +3 e kadar %100 upgrade şansı var.+3 ten sonra yanma şansı var.
    farklı durumlarla karşılaşanlar yorumlarınızı yazın ki upgrade anlatımı ona göre update edebilelim.

(Yukarıdaki yazı tamamıyla alıntıdır. Untouchable1 - Yüksek K.O profesörü )

KE'de Takıları Upgrade etmek.
    İlk olarak upgrade küresinin yanında duran Charon dan bir kağıt alıyoruz. 55k fiyatı. Yeni eklenen kağıtların olduğu son sayfada en başta. Bu kağıtı aldıktan sonra küreye sağ tıklıyoruz ve 2. seçeneği seçiyoruz. Bu seçeneği seçince bir pencere açılıyor ve bu pencerenin sol taraf başında alt alta 2 tane kutucuk var. İşte bu kutucukların birisine Charondan aldığımız 55klık kağıdı koyuyoruz. Daha sonra o 2 kutunun yanında bulunan ve birbirlerine çapraz dizilmiş 2 tane kutuya da 3 tane aynı özellikde ve +'da olan takılarımızı koyuyoruz. Mesela +6 STR GOlden pendnant. Üçüde aynı olacak. Daha sonra OK düğmesine basıyoruz ve eğer başarılı upgrade olursa sağdaki tek kutucu +7 STR Golden Pednant geliyor. İşte bu kadar.

Az önce ben +6 ve pednant ve +6 yüzük upgrade ettim. İkiside başarılı oldu. Şu an ikiside +7 STR
    (D@n93rMert arkadaşımıza teşekkürler.)

Upgrade Scrolları;

1-) Upgrade Scroll (Low Class): Sadece Low Class sialhlara ve armorlara basılabilir.
    2-) Upgrade Scroll (Middle Class): Low Class ve Middle Class itemlere basılabilir.
    3-) Upgrade Scroll (High Class): Oyunda bulunan tüm silah ve armorlara basılabilir.
    4-) Blassed Upgrade Scroll (High Class): Oyunda bulunan tüm silah ve armorlara basılabilir.

KE'deki Upgrade sistemiyle ilgili yeni haberler ve yöntemler öğrendikçe buraya eklenecektir.

tşkerler. . .

• quote:

Orjinalden alıntı: h0rt

quote:

Orjinalden alıntı: gencyazilim

Knight Empire Upgrade Oranları;

LOW CLASS UPGRADE
    low class itemlarda low grade scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %90
    +4 >> +5 %85
    +5 >> +6 %60
    +6 >> +7 %30
    +7 >> +8 %10
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1
    low class itemlarda middle grade scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %95
    +4 >> +5 %90
    +5 >> +6 %64
    +6 >> +7 %33
    +7 >> +8 %12
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1
    low class itemlarda blessed upgrade scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %99
    +4 >> +5 %94
    +5 >> +6 %68
    +6 >> +7 %35
    +7 >> +8 %15
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1
    low class itemlarda high class +5 scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %99
    +4 >> +5 %94
    MIDDLE CLASS UPGRADE
    middle class itemlarda middle grade scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %90
    +4 >> +5 %85
    +5 >> +6 %60
    +6 >> +7 %30
    +7 >> +8 %10
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1
    middle class itemlarda blessed upgrade scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %95
    +4 >> +5 %90
    +5 >> +6 %64
    +6 >> +7 %33
    +7 >> +8 %12
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1
    middle class itemlarda high class+5 scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %95
    +4 >> +5 %90
    HIGH CLASS UPGRADE
    high class itemlarda blessed upgrade scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %90
    +4 >> +5 %85
    +5 >> +6 %60
    +6 >> +7 %30
    +7 >> +8 %10
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1
    high class itemlarda high class +5 scroll
    +1 >> +2 %75
    +2 >> +3 %50
    +3 >> +4 %25
    +4 >> +5 %10

ELEMENTAL,IMMUNE,ENCHANT,REDUCE
    **low class elemental,immune,enchant,reduce scrolları sadece low class üzerinde kullanabilirsiniz ve başarı %95 tir.
    **middle class elemental,immune,enchant,reduce scrolları middle class ve low class üzerinde kullanabilirsiniz middle class üzerinde başarı şansı %95 low class üzerinde daha fazladır.
    **high class elemental,immune,enchant,reduce scrolları high,middle ve low class üzerinde kullanabilirisiniz high class üzerinde başarı şansı %95 middle class üzerinde daha fazla low class üzerinde daha da fazladır.
    **blessed elemental,immune,enchant,reduce scrolları bütün item classlarında kullanabilirsiniz ve başarı şansı en yüksek scrollar bunlardır fakat başarı şansı %100 değildir.

DISPEL SCROLL
    Dispel scrolları item classına göre kullanabilirsiniz.ÖRN:low class bi item a low class dispell scroll kullanmalısınız.

ACCESORY COMPOUND
    accesory compound için öncelikle upgrade edeceğiniz accesory den aynı lvlde 3 tane olması gerekiyor.
    Accesory compound scroll: +5 ten +10 a kadar upgrade de kullanılacak scroll
    Accesory enchant scroll: +10 dan sonra itema yeni bonus özellikler katmak için kullanılacak scroll bu durumda başarı şansı %100 ondan sonra tekrar accesry compound kullanılacak.
    compound yüzdelerini bende bilmiyorum ama +10 a kadar her upgrade edişinizde yanma şansı var.+10 da enchant scrolla bir kez daha upgrade ettiğinizde yeni bir uniqe item a dönüşüyor ve +3 e kadar upgrade şansı yine %100
    Uniqe accesory compound
    +3 e kadar %100 upgrade şansı var.+3 ten sonra yanma şansı var.
    farklı durumlarla karşılaşanlar yorumlarınızı yazın ki upgrade anlatımı ona göre update edebilelim.

(Yukarıdaki yazı tamamıyla alıntıdır. Untouchable1 - Yüksek K.O profesörü )

KE'de Takıları Upgrade etmek.
    İlk olarak upgrade küresinin yanında duran Charon dan bir kağıt alıyoruz. 55k fiyatı. Yeni eklenen kağıtların olduğu son sayfada en başta. Bu kağıtı aldıktan sonra küreye sağ tıklıyoruz ve 2. seçeneği seçiyoruz. Bu seçeneği seçince bir pencere açılıyor ve bu pencerenin sol taraf başında alt alta 2 tane kutucuk var. İşte bu kutucukların birisine Charondan aldığımız 55klık kağıdı koyuyoruz. Daha sonra o 2 kutunun yanında bulunan ve birbirlerine çapraz dizilmiş 2 tane kutuya da 3 tane aynı özellikde ve +'da olan takılarımızı koyuyoruz. Mesela +6 STR GOlden pendnant. Üçüde aynı olacak. Daha sonra OK düğmesine basıyoruz ve eğer başarılı upgrade olursa sağdaki tek kutucu +7 STR Golden Pednant geliyor. İşte bu kadar.

Az önce ben +6 ve pednant ve +6 yüzük upgrade ettim. İkiside başarılı oldu. Şu an ikiside +7 STR
    (D@n93rMert arkadaşımıza teşekkürler.)

Upgrade Scrolları;

1-) Upgrade Scroll (Low Class): Sadece Low Class sialhlara ve armorlara basılabilir.
    2-) Upgrade Scroll (Middle Class): Low Class ve Middle Class itemlere basılabilir.
    3-) Upgrade Scroll (High Class): Oyunda bulunan tüm silah ve armorlara basılabilir.
    4-) Blassed Upgrade Scroll (High Class): Oyunda bulunan tüm silah ve armorlara basılabilir.

KE'deki Upgrade sistemiyle ilgili yeni haberler ve yöntemler öğrendikçe buraya eklenecektir.

tşkerler. . .

bu ke ne teşekkür ediyon anlamadım uplayıp komik olsun dşyemii

• o bişimi benim +2 raptoru +3yaparken gitti
  • aqa ben chitinfelan upgrade ederken +7 paper set 3-4 tane +8 itemi middle classla yakıom sonra chitinleri bus ile (bus u sağdan 3. kutuya koyuorum).en az 2 tane +7 çıkıor :D ama ilk önce +5 görev chitinlerini +6 ya basın
  • ulan arasan konuyu bulamazsın kilit pls :S
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.