Şimdi Ara

Knight bitti artık :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce krowazda kendi townda beklerken karusun teki geldi ve "humancadwalader" isimli gm ye şikayette bulundum böyle böyle krowazda sundiresti kesmek için karuslar geldi dedim ve 5 sn sonra DC yedim şimdi girmeye çalışıyorum fakat ban yemişim artık hile yapanları şikayette ban yiyorsun knight bitmiştir artık benim için..Sizde uyanık olun böyle aptal gm lere selam bile yazmayın :)

• Omg!
  • Düzgün bir ingilizceyle yazdığına emin misin ?
    Yanlış anlamış olabilir
  • Senin orada Ne İşin Vardıki Peki? Oraya Girenlerde full duvarhack var
  • evet düzgün ingilizceyle yazdım bir kaç kere şikayet ettim birton k0xper vardı krowazda hepsini şikayet ettim hiç cevap gelmedi k0xperlerde çatır çatır crystal kasıyor orda townda otururken karus geldi ve pm attım aynen şu şekilde : " hi master , xxxx is use wallhack in krowaz please ban him" dedim ve 5 sn sonra dc oldum tekrar id pw girincede servers is matience fln zaten çok can sıkıcı olmuştu knight birçok iddia lar vardı bu saçmalık bnm için iyi oldu zaten kimse yok oyunda legal oynayanlar suçlu her zaman :) neyse ko hakikatten bitmiştir bnm için neye güvenerek birdaha oynayım ki :) hileci şikayet ettik diye ban yiyorsak hiç emek vermeğe gerek yoktur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@D1R

Senin orada Ne İşin Vardıki Peki? Oraya Girenlerde full duvarhack var

clanla birlikte knight of betreyal keseriz her zaman nightmare crystal cıkarmak için ve townda bekliyordum arkadaşların gelmesini QuickSilver clanı ronarkta soruşturabilirsin yani :)Resmen şikayet ettim diye ban yedim :)Hile falan kullanmıyordum yani..
  • yuh artık :S

bende şikayet ediom ediom ban yok sende daha fenası olmuş

kküfür etmediğine eminsin demi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

yuh artık :S

bende şikayet ediom ediom ban yok sende daha fenası olmuş

kküfür etmediğine eminsin demi

hayır usta küfür fln yok sadece adamın nickini yazdım krowazda wh kullanıyor sundirest kesiyor dedim banlayın lütfen dedim ben ban yedim lanet olsun böyle salak gm leri olan oyundan hayırmı gelir...
  • dostum ronarktayım , charının ismi neydi,umarım fazla bi kaybın yoktur
  • Coiastı nickim :x
  • nayt onlayn benim için bitmiştir.
    bir daha olsa gelmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bugraloji

Coiastı nickim :x

karusmusun basede gordum gibi seni
  • yok 75 di lwlim..Evet van minits van minit bundan sonra nayta girmem ben...Siz k0xperleri koruyamayı adam banlamayı iyi bilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 16 Şubat 2009; 16:12:06 >
  • Artk nayt bitmiştir benim için
  • çok üzüldüm gerçekten
    bu oyun maradon resurrection dan itibaren zaten resmi olarak bitti ama keşke kolay kolay bırakabilsek
  • g.olsun
    bizim üst clandanmışsın üzüldüm yaptıkları saçma olmuş
  • buyrun ban yememe sebep olan kişi bundan 1 dakika sonra ban yedim :) 2 saat gezindi bizim townda ve o sıra 20 ye yakın gm e pm attım sonunda biri online cıktı onada yazdım o da ban attı ticket fln attık ama gelsede oynamam..O kadar emek ver hileci şikayet ettin diye 999 gün ban atılsın Counter Source me geri döndüm artık :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 16 Şubat 2009; 20:47:41 >

• Ne diyelim oyun önemli
    bi userını kaybediyor
    artık koxperlarla güzel günler dilerim
  • Gerzek GM yanlışlıkla banlamış seni. Ticket atıp açtırabilirsin tabi peşine düşmek gibi dertlerin yoksa bilemem. Çok yazık olmuşta diyemicem KO için yazık olmuş. Zaten ben zeka seviyesi normal düzeyde gm görmedim hepsi çok zeki(!) insanlardan seçilme. Zamanında SH varken Ardream'e GM çağırıp banlattırcaz. 100 küsür SH ci gördü yanımda gezerken 30 tanesini ya banladı ya banlamadı. Banladıklarınıda 30 gün banladı 30 gün sonra gelip tekrar Sh açtılar. Bu oyun böyle işte naparsın. Bırakman hayrına olmuş geçmiş olsun. Hatta gözün aydın. O chardan gelicek 3-5 kuruş için sattığına değer mi orasıda sana kalmış değer diyorsan açtırabilirsin %90.
  • ya usta para için uğraşmıyordum zevkti komple benim için bu char..gatta gab's shield yaptıracaktım son nightmare cristalim kalmıştı onu cıkarıcaktık yaptıramadım ona canım sıkıldı..birde clan arkadaşlarım çok iyilerdi onlardan uzak kalmak da koydu acıkcası..Bu topici açmamın sebebi ağlanmak sızlanmak değil sadece KO nun nerelere geldiğini az biraz görmeniz gerekir diye düşündüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.