Şimdi Ara

KMF ~ DP & BJK MAÇI ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
1
Favori
14.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hotel california

Bu holy olayının beyaz futbol da değerlendirilmesi lazım en iyi Ahmet hoca çözer

çok güldüm ya

Beşiktaşın kazanacağı belliydi zaten 3-0 açık ara fark ile yenmiş naru da hiç iyi değil bence geçen lcs'de gördük berbat oynunu maçları o satmıştı . Karşı mid roam atarken naru lanede farm yapıyordu sonra o da roamlayıp fail haraketleriyle botu bitirmişti bu mu lcs düzeyinde mid

• quote:

Orijinalden alıntı: Nichole

quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

şöyle bi düşünüyorum da Theo ile aynı evde yaşamak zor olsa be. Ben kendimi hayal edemiyorum muhtemelen Thaldrin de onla aynı kafada o yüzden anılın ayrılmasına bişey diyemiyorum

Theo'da ne var?

Yayınlarını izlediğim kadarıyla espiri goygoy falan anlamayan adam tipi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sepulchure

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sepulchure

Abi yuhalamak nedir ya , şerefsizlik resmen. Kesinlikle en büyük DP hater'ı olabilirim ama 18-19 yaşında çocuklar oraya çıkarken yuhalanmaz ya.

Şerefsizlik Holy'e oy atanlarda bence. Hadi Naru'yu anladım Energy ile birlikte çok iyi oynuyorlar da Holy eski performansını gösteriyor mu sence? Yarısı bile yok. Nardeus bu kadar iyiyken onun seçilmemesi çook ama çok büyük bir haksızlık ve tamamen fanlarla ilgili. Bence bu madalyalar sadece şampiyon olan takımın oyuncularına verilmeliydi. Çok büyük bir yanlış var. Şimdi Ferit olsa fanı çok diye o mu olacaktı en değerli oyuncu falan. Çok yanlış çok. En iyi kda'si olana falan verilmeli en azından.
    Bu arada yuhalanmak iyi bir şey değil de adamın kendi yaptığı saçma sapan şeylerini de gördük. Tamamen ligten atılmalıydı bile ama işte.
    Her neyse ben Energy ve Nardeus'a üzüldüm. Özellikle de Nardeus'a. Umarım ileride yayın açar ve daha çok fan toplar olmuyor böyle.

Yok hocam benim seçilip seçilmemesine lafım yok , final serisinde Nardeusun üstünlüğü gayet açıktı ligde izlemedim hiçbir maçlarını. Benim tek bir isteğim vardı Dumble'ın MVP olmasıydı. O olmadı ona üzüldüm sadece , diğerleri ne olmuş umurumda değil ama, o yaşta insanları yuhalayıp onurunu vs. kırmak yakışıkalmaz ne olursa olsun.

Evet ben yuhalamazdım ama yuhalanmasına da biraz sevinmedim değil. Senin benim oyunumu elo boost yaparak mahveden, el sıkışırken saygısızlık yapan bir tipten ne beklersin. Şampiyon olunca egoları kalkmış başka bir şey değil. Ve Nardeus hiçbir zaman ondan kötü olmadı her seferinde iyiydi. Naru'yu yuhlamadılar bak çünkü kötü değildi.
    Yine de keşke o seçilmeseydi de böyle bir durum hiç yaşanmamış olsaydı.

Riot eloboost olayini yalanladi el sikismada saygisizlik ne zman yapmis videosu falan varsa atar misin dogru mu merak ettim

Kardeşim savunulacak bir tarafı yok. Bu adam sayısız saygısızlık yaptı üstüne Nardeus'tan kötü oynadı orada bulunan taraftarlar tarafından saygı görmemesi gayet normal. Bir ton suratla , yok şu hertz bu hertlerle lige komik demelerle olmuyor bu iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beşiktaş 3-0 lık bir seri ile kazandı ve bence Beşiktaş bunu haketti.Çok güzel oynadılar fazla deneyimleri yoktu ama yinede başardılar.
  • Yarin spor haberlerinde ve gazetelerde cikar umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

Orijinalden alıntı: xKoDeSx

DP Türkiyenin Gelmiş Geçmiş ve Gelecekteki En iyi Takımıdır Ses Kesin Uzatmaya gerek yok.

ben bile bu kadar seri eksilenmiyorum kardeş naptın

Nicki x ile başlayıp x ile biten düzgün birini gördün mü hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

quote:

DP Türkiyenin Gelmiş Geçmiş ve Gelecekteki En iyi Takımıdır Ses Kesin Uzatmaya gerek yok.

Nicki x ile başlayıp x ile biten düzgün birini gördün mü hiç?

xragnarokx

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribo

Bu arada japon takimi nasil acaba?

japonya'nın ilk sezonu, çok bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. japonları uzakdoğulu gibi düşünmeyin. japon oyun kültürü lol'e falan uygun değil. adamlar nintendo 3ds'te pokemon oynayıp, nintendo wii u ve playstation 4 oynuyorlar. yani tam anlamıyla konsolcu bir ülke doğal olarak.

güç sırasına göre sıralarsak:

1- Güneydoğu Asya
    2- Brezilya
    3- Türkiye
    4- Rusya-Cis
    5- Latin Amerika
    6- Okyanusya
    7- Japonya

Güneydoğu Asya'nın Tayvan-HongKong grubundan ayrılıp buraya eklenmesi bizim için büyük sıkıntı oldu. Ama bu Beşiktaş'ın şansının olmadığı anlamına gelmiyor. Diğer ligleri takip etmiyorum ama muhtemelen Saigon Fantastic Five bu turnuvanın favorisi olur eğer katılırlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 5 Nisan 2015; 1:07:33 >

• http://www.izlesene.com/video/league-of-legends-gormek-istemedigimiz-sahneler-e-sporda-2015-kmf/8349409
    Holyphoenix'in yuhalandığı an..
    Tamam Nardeus hakketmiş olabilir ama yazık yahu, çocuk ağlamaklı olmuş, onun adına üzüldüm, yanlış yapmışlar, hem yenil hem yuhalan ayıp edilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby Blue -- 5 Nisan 2015; 1:39:24 >
  • quote:

quote:

quote:

Gerçekler Zorlarına Gidiyor Ondan Tekrar Söylüyorum DARK PASSAGE Türkiyenin En İyi Takımıdır ve Öyle Kalacaktır Nokta

Diye bağırdı liseli...

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

quote:

quote:

Gerçekler Zorlarına Gidiyor Ondan Tekrar Söylüyorum DARK PASSAGE Türkiyenin En İyi Takımıdır ve Öyle Kalacaktır Nokta

Diye bağırdı liseli...

Şşşşttt.

Bir iki üç takmayın liseli

• quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

quote:

quote:

quote:

quote:

Diye bağırdı liseli...

Şşşşttt.

Neyseki bunlarla muhatap olmuyorum oyunda eu dayım kafam rahat. Ama bu aralar nazar değdi polaklar sardı 4 bir yanımı.

Bi sırplar bi polaklar sığırmış onu öğrendim, yunanlılar iyiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaerk

Arkadaşımla sabah saat 9 da arenanın önüneydik.Ben hayatımda böyle bir kuyruk görmedim.Hava güneşli olmasına rağmen biraz esiyordu.İki saat kuyrukta bekledik.Ayaklarımız bildiğiniz buz tuttu.Kapılar açıldı ve herkes içeriye girmeye başladı.Üç farklı girişler vardı.Biletleri biletix bayilerinden özel alanlar yani bileti olanlar.SMS ile yani internetten alanlar ve VIP.Ben internetten aldığım için SMS kuyruğuna yönlendirdiler.Bu arada cosplay yapan kişi sayısı çok azdı.Hava şartlarından dolayı sanırım.Malzahar, Graves, Jinx, Varus ve Ahri görmüştüm.Sırada beklerkende Oxi'yi de gördük.Ben zeonu görürüm diye tahmin etmiştim ama gelmemişti sanırım.

Neyse içeriye girdik.Biz direkt yukarıya çıktı.Çünkü sıramız yukarıdaydı.Alt taraftaki kantin acayip doluydu.Yukarıdaki kantin ise bomboştu.Kantine gittik acayip acıkmıştık.Kahvaltı yapmadan direkt Ayazağaya gittik.Gerçekten çok pişmanım yemek yemediğime.Yemekler ve içecekler acayip derecede pahalı.Sandaviç 12 lira neyli istediğine göre değişiyor.Bir dilim pizza 10 lira, cipsler 4 lira, kola 5 lira, su ise 2 lira.Birde size içeceği kutuyla pet şişeyle vermiyorlar.Kutuyu bardağa boşaltıp öyle veriyorlar.Amaçları sanırım çöpleri yerlere atmamızı istemiyorlardı.Bu bize çok sıkıntı çıkardı.Arkadaşla pizzamızı kolamızı ve cipsimizi aldık.Toplam 48 lira ödedik.Tabi bu doyduğumuz anlamına gelmiyor.Maç bittikten sonra AVM'ye gittik.Bir dubble burger gömdük anca o zaman doyduk çok şükür.

Ve herkesin beklediği gibi Kaan Kural'ı gördük ve Fabulousda maç başlamadan önce bir iki yorum yaptı.Maçın başlamasına geri sayım yapıldı ve maç başladı.İlk başlarda başa baş gidiyorlardı.Beşiktaşın maçta tek eksiği sanırım ejderahaya pek fazla önem vermemesiydi.Orada biraz canımı sıkmıştı.Birinci maç bana göre sıkıcı gelmişti.Asıl maç ikinci ve üçüncü maçlardı.İkinci maç DP öne geçiyordu.BJK ise oynadı ve kazandı.Anlatmakla olmuyor maçı izleyin.Bu arada adamlar tam TF'ye giriyor.Heyecan doruklarda ve tam birbirlerine saldırırlarken ekrana siyah bir şey giriyor.Tabi maçın zevkini bozuyor.Bizde hemen yuhluyoruz.Sorunu çözdükleri zaman ise alkışlıyoruz.Nardeus o madalyayı kesinlikle hak ediyordu.O kadar oyunu taşıdı.Çok yazık oldu ve evet holyi ve ona oy verenleri yuhladık.

Gerçekten keyifli ve güzel maçtı.Bu etkinlikte tek eksik cosplaylerin sayısız az olması ve pek fazla ünlü kişilerin olmamasıydı.Açıkçası ben bir çok kişiyi bekliyordum.En azından Teemo'nun ve Rammus'un şapkasını satsalardı.

Usta ben wildcard turnuvasına izmir den geleceğim , uçak ile inip metroyla direk wols arenaya gidebilirmiyim yoksa ulaşım zor mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

quote:

quote:

quote:

quote:

Diye bağırdı liseli...

Şşşşttt.

Neyseki bunlarla muhatap olmuyorum oyunda eu dayım kafam rahat. Ama bu aralar nazar değdi polaklar sardı 4 bir yanımı.

Bi sırplar bi polaklar sığırmış onu öğrendim, yunanlılar iyiymiş.

Geleyim kas beni

• quote:

Orijinalden alıntı: QuitoS

quote:

Orijinalden alıntı: Xaerk

Arkadaşımla sabah saat 9 da arenanın önüneydik.Ben hayatımda böyle bir kuyruk görmedim.Hava güneşli olmasına rağmen biraz esiyordu.İki saat kuyrukta bekledik.Ayaklarımız bildiğiniz buz tuttu.Kapılar açıldı ve herkes içeriye girmeye başladı.Üç farklı girişler vardı.Biletleri biletix bayilerinden özel alanlar yani bileti olanlar.SMS ile yani internetten alanlar ve VIP.Ben internetten aldığım için SMS kuyruğuna yönlendirdiler.Bu arada cosplay yapan kişi sayısı çok azdı.Hava şartlarından dolayı sanırım.Malzahar, Graves, Jinx, Varus ve Ahri görmüştüm.Sırada beklerkende Oxi'yi de gördük.Ben zeonu görürüm diye tahmin etmiştim ama gelmemişti sanırım.

Neyse içeriye girdik.Biz direkt yukarıya çıktı.Çünkü sıramız yukarıdaydı.Alt taraftaki kantin acayip doluydu.Yukarıdaki kantin ise bomboştu.Kantine gittik acayip acıkmıştık.Kahvaltı yapmadan direkt Ayazağaya gittik.Gerçekten çok pişmanım yemek yemediğime.Yemekler ve içecekler acayip derecede pahalı.Sandaviç 12 lira neyli istediğine göre değişiyor.Bir dilim pizza 10 lira, cipsler 4 lira, kola 5 lira, su ise 2 lira.Birde size içeceği kutuyla pet şişeyle vermiyorlar.Kutuyu bardağa boşaltıp öyle veriyorlar.Amaçları sanırım çöpleri yerlere atmamızı istemiyorlardı.Bu bize çok sıkıntı çıkardı.Arkadaşla pizzamızı kolamızı ve cipsimizi aldık.Toplam 48 lira ödedik.Tabi bu doyduğumuz anlamına gelmiyor.Maç bittikten sonra AVM'ye gittik.Bir dubble burger gömdük anca o zaman doyduk çok şükür.

Ve herkesin beklediği gibi Kaan Kural'ı gördük ve Fabulousda maç başlamadan önce bir iki yorum yaptı.Maçın başlamasına geri sayım yapıldı ve maç başladı.İlk başlarda başa baş gidiyorlardı.Beşiktaşın maçta tek eksiği sanırım ejderahaya pek fazla önem vermemesiydi.Orada biraz canımı sıkmıştı.Birinci maç bana göre sıkıcı gelmişti.Asıl maç ikinci ve üçüncü maçlardı.İkinci maç DP öne geçiyordu.BJK ise oynadı ve kazandı.Anlatmakla olmuyor maçı izleyin.Bu arada adamlar tam TF'ye giriyor.Heyecan doruklarda ve tam birbirlerine saldırırlarken ekrana siyah bir şey giriyor.Tabi maçın zevkini bozuyor.Bizde hemen yuhluyoruz.Sorunu çözdükleri zaman ise alkışlıyoruz.Nardeus o madalyayı kesinlikle hak ediyordu.O kadar oyunu taşıdı.Çok yazık oldu ve evet holyi ve ona oy verenleri yuhladık.

Gerçekten keyifli ve güzel maçtı.Bu etkinlikte tek eksik cosplaylerin sayısız az olması ve pek fazla ünlü kişilerin olmamasıydı.Açıkçası ben bir çok kişiyi bekliyordum.En azından Teemo'nun ve Rammus'un şapkasını satsalardı.

Usta ben wildcard turnuvasına izmir den geleceğim , uçak ile inip metroyla direk wols arenaya gidebilirmiyim yoksa ulaşım zor mu ?

Ataturk havaalaninda indigini varsayiyorm. icinde metro var hemen ilk durak havaalani son durak olan yenikapida inicen. disari cikmadan hemen taksim metrosuna binip itu ayazagada inicen plazalar cikisindam cikip kalabaligi takip et onlar seni goturur

• naru energy karşısında 1 e 1 de nasıldı ? izledim aslında maçları ama mac esnasında hiç dikkat etmedim açıkcası ona..

birde maçtaki yorumlarda elwindi hep yükselttiler yok thaldrin seviyesinde vs diye ,bence türkiyede berke seviyesinde solo yok zaten , elwindi çok şişirdiler..
  • vay be..120 fps de mi oynuyorlarmış kendiyle beraber bahsettiği 2 kişi
  • Fps demiyorlar, monitörün hertz değerlerinden bahsediyorlar.

Edit: Elwind'in ilk oyun başındaki tekli röportajındaki özgüveni varya beni benden aldı, gül gül öldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 5 Nisan 2015; 6:41:12 >
  • neymiş bu video falan var mı?
  • Her ne kadar lolu pek sevmesemde ülkemizde böyle turnuvalar yapıldığını görmek güzel darısı diger espor oyunlarının başına artik

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.