KM Player ile filmlerimi izlerim. Fakat bir problem var. Görüntüyü hep aynı boyutta açıyor. Mesela 720p filmi gidip 600*400 gibi ebatlar ile açıyor. İllaki kendim ayarlayacağım. Ben istiyorum ki filmin çözünürlüğü ne ise öyle açsın. 720p ise 720p ebatlarında açsın. Nasıl yapabilirim?
Ne kadar ilginçtir ki konuyu açtıktan sonra yapabildim. Nedense hep böyle oluyor. Neyse yapmak isteyenler için yazıyorum. Ayarlar dan Ekran Kontrollerine gelin. Oynatım Nasıl Başlasın>Orjinal Boyutta olarak ayarlarsanız çözünürlük neyse o çözünürlükte açıyor.
+ rep
KMPlayer üzerinde sağ tık>Seçenekler>Tercihler> Daha sonra en alttaki Tüm Öntanımları Sıfırla butonuna tıklayın..
baya konu hortlatmış olmakla beraber 1500 kusura 800 kusur başlayan 1080p görüntülere çözüm bulamamaktayım. çok sevdiğim kmplayer den vazgeçmek üzereyim. yardımınızı bekliyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: kmlfgkc
baya konu hortlatmış olmakla beraber 1500 kusura 800 kusur başlayan 1080p görüntülere çözüm bulamamaktayım. çok sevdiğim kmplayer den vazgeçmek üzereyim. yardımınızı bekliyorum :)
merhaba bu player çok güzel tavsiye ederim kmplayerden ayrılan kişiler yapmış nerdeyse aynısı https://potplayer.daum.net/
bir de bu programda birkaç gün önceki güncelllemeyle ses düzeyini iler alma geri alma zamnlarını gösteren sol üst köşedeki yazılar aşırı küçülmüş bunu nasıl büyütebiliriz ? ..
bir de bu KMplayer da birkaç gün önceki güncelllemeyle ses düzeyini iler alma geri alma zamnlarını gösteren sol üst köşedeki yazılar aşırı küçülmüş bunu nasıl büyütebiliriz ? ..
buldumm... ama 25 ile sınırlanmış yaa olacak iş mi bu ?site şu an kasıntılarda yine 2 saattir anca girebildimm.. ... ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme