Şimdi Ara

KM Player Orjinal Görüntü Ayarı Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KM Player ile filmlerimi izlerim. Fakat bir problem var. Görüntüyü hep aynı boyutta açıyor. Mesela 720p filmi gidip 600*400 gibi ebatlar ile açıyor. İllaki kendim ayarlayacağım. Ben istiyorum ki filmin çözünürlüğü ne ise öyle açsın. 720p ise 720p ebatlarında açsın. Nasıl yapabilirim?

• Ne kadar ilginçtir ki konuyu açtıktan sonra yapabildim. Nedense hep böyle oluyor. Neyse yapmak isteyenler için yazıyorum. Ayarlar dan Ekran Kontrollerine gelin. Oynatım Nasıl Başlasın>Orjinal Boyutta olarak ayarlarsanız çözünürlük neyse o çözünürlükte açıyor.
  • + rep
  • KMPlayer üzerinde sağ tık>Seçenekler>Tercihler>
    Daha sonra en alttaki Tüm Öntanımları Sıfırla butonuna tıklayın..
  • baya konu hortlatmış olmakla beraber 1500 kusura 800 kusur başlayan 1080p görüntülere çözüm bulamamaktayım. çok sevdiğim kmplayer den vazgeçmek üzereyim. yardımınızı bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlfgkc

baya konu hortlatmış olmakla beraber 1500 kusura 800 kusur başlayan 1080p görüntülere çözüm bulamamaktayım. çok sevdiğim kmplayer den vazgeçmek üzereyim. yardımınızı bekliyorum :)

merhaba bu player çok güzel tavsiye ederim kmplayerden ayrılan kişiler yapmış nerdeyse aynısı
    https://potplayer.daum.net/
  • bir de bu programda birkaç gün önceki güncelllemeyle ses düzeyini iler alma geri alma zamnlarını gösteren sol üst köşedeki yazılar aşırı küçülmüş bunu nasıl büyütebiliriz ?
    ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lpg Ayarı Nasıl Yapılır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir de bu KMplayer da birkaç gün önceki güncelllemeyle ses düzeyini iler alma geri alma zamnlarını gösteren sol üst köşedeki yazılar aşırı küçülmüş bunu nasıl büyütebiliriz ?
    ..
  • buldumm... ama 25 ile sınırlanmış yaa olacak iş mi bu ?site şu an kasıntılarda yine 2 saattir anca girebildimm..
    ...
    ... KM Player Orjinal Görüntü Ayarı Nasıl Yapılır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.