Şimdi Ara

Km player, hata veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Km player, üye bulunamadı hatası veriyor. Tamam diyince açıyor ancak; beyaz flash bir sayfa çıkıyor, eskiden giriş sayfası daha ihtişamlıydı (-: Neyse bir filim seyredeyim diyorum, ondan sonra gene hata veriyor. Flashla ilgili problem mi var nedir anlamadım? Teşekkürler...

Km player, hata veriyor.  Km player, hata veriyor.  Km player, hata veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

İyi Geceler,
    Km player, üye bulunamadı hatası veriyor. Tamam diyince açıyor ancak; beyaz flash bir sayfa çıkıyor, eskiden giriş sayfası daha ihtişamlıydı (-: Neyse bir filim seyredeyim diyorum, ondan sonra gene hata veriyor. Flashla ilgili problem mi var nedir anlamadım? Teşekkürler...

silip güncel sürümünü tekrar yüklemeyi deneyin

• codeklerle ilgili olabılr ..farklı bır codek paketı ıle deneyın ..sonuc alamassanız konuya paylasın yıne bakalım..
  • başka bir program önereceğim size öyle codeclerle hiç uğraşmadan kendi codeci olan vlc media player programını tavsiye ederim. Herşeyi her formatı açıyor eksiği yok fazlası var altyazıları otomatik görüyor ve yine olduğu gibi beleş, çok yararlı bir program anlayacağınız.

http://www.videolan.org/vlc/
  • quote:

Orijinalden alıntı: stei
    silip güncel sürümünü tekrar yüklemeyi deneyin

İyi akşamlar,
    Yok hocam, yazmayı unutmuşum defalarca sildim, yükledim hatta kendi sitesinden İngilizce sürümünü bile denedim gene aynı...Teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

codeklerle ilgili olabılr ..farklı bır codek paketı ıle deneyın ..sonuc alamassanız konuya paylasın yıne bakalım..

İyi akşamlar,
    Bilgisayarda ayrıyetten, K-Lite Codec Pack var. Genede hata veriyor, genelde ben bu iki paketi beraber kurarım.... Teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: Qujaga

başka bir program önereceğim size öyle codeclerle hiç uğraşmadan kendi codeci olan vlc media player programını tavsiye ederim. Herşeyi her formatı açıyor eksiği yok fazlası var altyazıları otomatik görüyor ve yine olduğu gibi beleş, çok yararlı bir program anlayacağınız.

http://www.videolan.org/vlc/

İyi akşamlar,
    Doğru ben bu programı 4-5 yıl önce kullanmıştım, güzeldi teşekkür ederim, hatırlatmanıza....

• sorun ne alemde bilimoyurum ama 2 farklı codek paketı yuklu sanırım yukarıda belırtmışsiniz ..bu durumda neden olma ıhtımalı olabılır soruna ..
  • quote:

sorun ne alemde bilimoyurum ama 2 farklı codek paketı yuklu sanırım yukarıda belırtmışsiniz ..bu durumda neden olma ıhtımalı olabılır soruna ..

Ben hep ikisini yükleyip kullanırdım, herhangi bir sorun olmuyordu yakın zamana kadar.Belki yeni sürümlerinde bir çakışma oluyordur, iki codec arasında silip deneyim birde...Teşekkürler alakanıza tekrardan...
    İki programı sildim komple, tek başına Km player'ı kurdum; gene aynı...Ben, Qujaga arkadaşın tavsiyesiyle, VLC'yi kurayım bilgisayara...Teşekkürler tekrardan herkese....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jüpiter -- 18 Mayıs 2012; 22:24:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deneyın bakalım .. ıkı codege gerek yok aslında ..birisi işinizi görür ..
  • quote:

deneyın bakalım .. ıkı codege gerek yok aslında ..birisi işinizi görür ..

Yok gene aynı hatayı verdi...
  • anladım .. aslında aklıma gelen bir çok şeyi denemişsiz .. umarım başka fikri olan yazaar konuya ..
  • üyelik hatası flash player yüklu değil beyaz ekrada swf dosyasınıı çalıştıramadığında dolayı üyelik hatası veriyor
  • daha 2 g
    n önce PC ye format attım. ne flash la ilgili ne codecle ne başka bişeyle.
    siteler kafayı yemiş. xp yi legal yaptım sp3 yükledim ama ne hikmetse aynı sorun bende de var. codec varkende yokkende yüklemedi. ayrıca utorrent de yüklemiyor. siteside açılmıyor.
    firefox sağ üst kutuda google aramasını çok geç yapıyor. Bi format attım sanki o arada internet alemi değişti 20 yıl geriye gitti. kafayı yedim yicem az kaldı. en basit programlar bile hata verir oldu

gezginler.com a gidip winamp 5.63 full u bi indirmeyi deneyin iniyomu bakim.
    bende sayfa yarıya kadar geliyo okumuyor. sanki sitelerin hepsi hacklenmiş gibi. bu nasıl iş ya.
    PC ye demirbaş programları bile kuramadım. adobe reader 5. denemede anca kurdum
    xp güncellemeri java flash microsoft silver vs hepsi tamam hala hataverip duruyor programlar.

acaba direcx9 güncellemesi yapmadım hiç. formattan sonra ondan mı ki ?
    nerden kurabilirim microsoftun sitesinde olması lazımdı bulamadım?

bu arada windows update deyince explorer da eskiden hızlı özel yazısı çıkardı.. şimdi toplu halde zor kurabildim.
    legal yapmama rağmen xp yi hata kodu verip duruyordu.

bi kmplayerdan açtım konuyu bütün derdimi anlattım bende neyse bizde sorun bitmez.

ama sitelerden bişey yüklerken sorun olması windowsun installer bilmemne programıyla ilgili olabilir mi?
    yada activex vs? bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 9 Ekim 2012; 22:02:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat1410

üyelik hatası flash player yüklu değil beyaz ekrada swf dosyasınıı çalıştıramadığında dolayı üyelik hatası veriyor

baya zaman geçmiş ama :)

serhat1410'un dediği gibi Adobe Flash Player yüklü olmadığından dolayı bahsedilen hatayı veriyor.

İnternet Explorer üzerinden Adobe Flash Player'i indirip kurarsanız 'üye bulunamadı' uyarısı çıkmaz.
  • Aynı sorun bende de format attıktan sonra başladı.Takır takır çalışan KmPlayer üye bulunamadı hatası veriyor.Diğer medya oynatıcılarda sorun yok.

Flash Player yükledim , düzelmedi.
    K-Lite Codec sildim , yine düzelmedi.
    Eski sürüm KmPlayer yükledim , yine düzelmedi.
    İngilizcesini yükledim , yine düzelmedi.

Başka tavsiyesi olan varmı?
  • Arkadaşların dediği gibi flash playerı ama internet explorer için olanı indirmeniz gerekiyor,bende öyle düzelmişti,kendim deneyerek buldum konuda arkadaşlar yazmış ama ben geç gördüm, teşekkür ederim kendilerine ilgilerinden dolayı.(konu eski olduğu ve alıntı olmadığı için bakmıyordum)
    Sizde flash playerı yüklemişsiniz ama burda önemli nokta, internet explorer için olanı mı yüklediniz?

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Aynı sorun bende de format attıktan sonra başladı.Takır takır çalışan KmPlayer üye bulunamadı hatası veriyor.Diğer medya oynatıcılarda sorun yok.

Flash Player yükledim , düzelmedi.
    K-Lite Codec sildim , yine düzelmedi.
    Eski sürüm KmPlayer yükledim , yine düzelmedi.
    İngilizcesini yükledim , yine düzelmedi.

Başka tavsiyesi olan varmı?

• Hocam alternatif olarak vlc ve bs player kullanabilirsin. Bs player xp de sorunlu ama w7 de takır takır çalışıyo. Geçenlerde yapılan testte en hızlı dosya açan ve en hızlı açılan video oynatıcı vlc olmuştu. Bs playerda ise izlediğiniz dizinin veya filmin otomatik olarak altyazısını bulabilirsiniz.
  • quote:

İyi Geceler,

Hocam Bence Alternatif Olarak K-Lite Coded Kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk'm

Sağ olun hocam, ben kullanıyorum o codeği zaten
    Vlc de güzel program, arkadaşların tavsiye ettiği üzre.
    Cevap yazan bütün arkadaşlar teşekkür ederim,sağ olun...
  • KM Player'ı bilgisayarınızdan kaldırdıktan sonra regedit içerisinde KMPLAYER ile alakalı olan girdileri,kayıtları temizleyin sonrasında tekrar kurun bakalım sorun düzelecekmi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turk'm

Sağ olun hocam, ben kullanıyorum o codeği zaten
    Vlc de güzel program, arkadaşların tavsiye ettiği üzre.
    Cevap yazan bütün arkadaşlar teşekkür ederim,sağ olun...

Onemli Değil Rica Ederim Ama K-Lite Coded Kullan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.