Şimdi Ara

KM DÜŞÜRMEK BU KADAR BASİT !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
153.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkile servise her gittiğimde kmyi doğru girmelerini özellikle istiyorum. Araç 140 binde ve 2 sene de bir çeşitli sebeplerden servise götürüyorum. alıcı en azından soruşturup içini rahatlatabilir.

Yedirmeye kalksam 80bini bile yer çok da işten anlamayan biri... Allah günahların en büyüğü kul hakkından korusun...
  • o işi yapanları Allah'a havale ediyorum
    ama bu km olayını nasıl anlayacagız birde tüv kayıtı alıyor kafam çok karışık
  • Bende geçen sene km.si düşürülmüş araç almıştım, sonra yükseltip satmak istediğimde, referansla bir oto elektrikçiye gönderildim ve 50Tl karşılığı 2 dakika içinde yükseltti.

Bir de prensipleri varmış, fordlara yapmıyorlarmışta, selam götürdüm diye yapmışlar...
  • BMW lerdede anahtar,teyp v.s de orjinal km kaliyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Bende geçen sene km.si düşürülmüş araç almıştım, sonra yükseltip satmak istediğimde, referansla bir oto elektrikçiye gönderildim ve 50Tl karşılığı 2 dakika içinde yükseltti.

Bir de prensipleri varmış, fordlara yapmıyorlarmışta, selam götürdüm diye yapmışlar...

fordlara yapmıyorlarmışta vay be
  • dolandırıcıliktan başka bir şey değil.
  • En azından servis bakımsız araba almamak bir tedbir olabilir....
  • bu kadar hile hurdanın döndüğü %99'u müslüman toplum. ne güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

bu kadar hile hurdanın döndüğü %99'u müslüman toplum. ne güzel.

müslüman değil münafık dolu toplum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

bu kadar hile hurdanın döndüğü %99'u müslüman toplum. ne güzel.

He yani ülke müslümansa herkes hilesiz yaşıyor hristiyansa herkes hileci bumu yani sınıflandırman?
  • bu kadarına yuh diyorum adam 5dk işi halletti o zaman biz bundan sonra nasıl 2. el araç alacağız arkadaş...
  • Sanıyor musunuz ki bu şekilde yalan dolanla arabanızı satınca o paranın bir hayrını göreceksiniz : )
  • Burdada sanayilerde var 5 dakikada düşürüyorlar km yi.yazık günah insanları resmen kandırıyorlar. Millet 2. el araba alırken şizofren oluyor bunlar yüzünden.Buna bir çözüm bulmalı otomobil üreticileri ama bulsalarda yeni çözüm bulurlar.İnsanlar şu sahteciliğe kafa yoracağına birşeyler yapmaya çalışsa dünya olarak sınıf atlarız ama nerdeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

O kullandığı cihaz ne?

Neden soruyorsunuz yoksa Şaka şaka

• Bende siyorum tum satilik arabaalr 200 bine sabitlenmis vay anasini

• Benim arabadan la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılan açık ve net dolandırıcılık ve kul hakkı.Yapmayin yaptirmayin, yapan birini görürseniz şikayet edin ( her ne kadar sonuç alınamayacak olsa da mimlenir ).

Ancak ikinci el arac alırken özellikle aracın önemli parcalarini, yani motor ve şanzıman başta olmak uzere, guvendiginiz ve tanıdığınız birilerine göstermelisiniz.İsinin ehli ve tecrübeli kişiler olmalı bunlar.

Yoksa yukarıda da yazılmış arabanın kilometresi değil, o kilometrelerin hangi şartlarda yapıldığı önemli.Bazi 300 bin km deki araclar, bir çok 100 bindeki araca taş çıkartacak kadar bakımlı ve sorunsuz olabiliyor.Ayni şekilde 50 bin km de olup pertten hallice motora ve şanzımana sahip araçlarda olabiliyor.İkinci elde önemli olan aracın bakımlı olması ve temiz kullanılmasıdır.Yoksa kilometre yuksekmis, yok efendim tampon boyaliymis falan bunlar boş işler.

Çoğu arabanın çok uzun kilometreler boyunca, bakımlı olmak kaydı ile sorunsuz gidebileceğini hiç unutmayın.

• Önced

• Galeriler ve büyük 2.el şirketler beyinden düşürüyor direk gösterge ile falan uğraşmıyor. Fluence için 250TL fiyatı, Bmw için 800TL. İşlem yaklaşık 2 saat sürüyor. Tüm beyinler tekrar kodlanıyor. Sen nereden biliyorsun dersen abs beyni tamiri için gittim ve bu esnada gözümle şahit oldum. İşin ilginci ikisi de kurumsal firmaydı bu işi yaptıranların. Ve daha da ilginci bu işlem yapılırken aracı telefonda sattılar camlara film çektiriyoruz yok lastik değiştiriyoruz gibi bahane söylediler müşteriye. Alanlara da hiç üzülmedim. Aynı aracın gerçek de 200k orjinal km de olanına 32 vermezken km oynanmış 120k da olanına 40 vermek bizim topluma has.

KM DÜŞÜRMEK NİTELİKLİ DOLANDIRICILIKTIR. AYRICA KUL HAKKIDIR. 282.000km deki mondeomu sattığımda motor %92 çıkmıştı experde. Ama km yüzünden piyasadan 6-7bin ucuza vermiştim. O nedenle artık km takıntısı olanlara acımıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.