Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.927
Cevap
962
Favori
4.899.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31863187318831893190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar, sizin bölgenizde olduğu gibi aşırı sıcak iklime sahip bölgelerde Arçelik - LG ortak üretim (Arçelik - Beko - Grundig - Altus - LG) cihazlar yetersiz gelebilir. Bütçe belirtirseniz model konusunda destek sağlayabilirim. @mathiasrex

• Dreamparks kullanıcısına yanıt

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. servisi aradım karadenizdeki bir bayisine satın alımı yaptığım taktirde kurulumda sorun çıkarmı randevu planınız nasıl diye, bakalım geri dönüş bekliyorum. Bahsettiğiniz gibi eğer dönüş olmaz ise buradan sizlerle gelişmeleride paylaşırım. Buradaki kullanıcılara da fikir vermek maksadı ile bir faydamız dokunur belki.

• ceysnborn C kullanıcısına yanıt
    Allah sizlerden de razı olsun hocam. Faydası oluyorsa ne güzel,rica ederim.

Saygılarımla...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SkiP_ S kullanıcısına yanıt

Merhabalar, bileşenler LG firmasına aittir. LG'nin bu modeli de Arçelik - LG fabrikasında üretildiği için yerli üretimdir. Piyasadaki LG, Arçelik, Beko, Grundig, Altus gibi cihazların tamamı ortak üretimdir ve Kocaeli'de bulunan Arçelik - LG Klima San. ve Tic. A.Ş. tarafından üretilmektedir. Yerli markaların kurulumunda alüminyum boru kullanılmaktadır ve bakır boru için ekstra ücret talep edilmektedir. LG modellerinde ise bakır boru kiti kutu içerisinden çıkmaktadır. @SkiP_

• Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hayırlı olsun. Vakti gelince izlenimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Saygılarımla...

• Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    2 hafta önce 18 btu ugur marka taktirtdik annemlere,gündüzleri dişarisi 45-50 olunca odayi serinletmesi biraz uzun sürüyor ama akşamlari maşallahi var canavar gibi, diş hava sicakliği büyük etkenmiş klimalar da onu anladim..Motor damda duruyor sessiz calişiyor iç ünite 3 fanda maşallahi var 4,5mt kadar hissediyorsunn.İlk haftada pişman oldum ama akşam performansini görünce baya iyimiş dedirtti..Tüketim konusunda baya üzücü olabilir diger markalara göre can sıktı biraz araştirmadan güvenip aldiğim keşke acele etmeseydim dediğim tek alet oldu ama sağlik olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 20 Temmuz 2025; 21:24:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mathiasrex M kullanıcısına yanıt

Yerli markalardann uzak dur.Japon markalarina bak bütçe sıkıntın yok ise,yada midea markalarina bak,urfa ilçesindeyim diş hava önemli etken.

• klima5505 kullanıcısına yanıt
    Tabii hocam paylaşırım. 9000btu Kaira 21 bine düşünce Sabah direkt onu da aldım. Kartları patlattık ama sıcaktan yatamıyorum.. bakalım 1 Airfel 1 kaira en çok önerilernler. Forum dışı kendi araştırmalarım da bu yöndeydi. Yorumlarımı paylaşırım bir süre kullandıktan sonra

• Bir mekânda gördüm, çok sessiz çalışıp iyi soğutuyordu. Nasıldır sizce?

idefix
    Viessmann Vitoclima 050-S/HE Pro Plus SWAA050MFA052 A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima - idefix
    https://www.idefix.com/viessmann-vitoclima-050-she-pro-plus-swaa050mfa052-a-18000-btu-inverter-duvar-tipi-klima-p-9382493?vendorId=7663&ref=akakce&v=1.73.8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, önerinize uydum ikisinde de başarılı oldu ama uyku modu çok iyi geldi. Yanlız merak ettim, her gün en sıcak saatler 13:00 ile 19:00 arasında uyku modunda 25 ile 27 derecelerde kullansam bir sakıncası olur mu acaba? Hani adı üstünde uyku modu ya. Onun için dedim. Acaba gece için bir ayarmıdır? Kusura bakmayın sorular biraz tuhaf ama klima cahiliyim. İdare edin. Teşekkürler.

• kanmet kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, bir forumdaşın tavsiyesine uyarak uyku moduna geçtim, şimdilik kafam rahat. Yabancı tabirlerinizi pek anlayamadım ama araştırıcam. Sağolun.

• J.Astb33 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Peki Arçelik grubunda bu modelin alternatifi olacak bir model var mi?

• cazsever C kullanıcısına yanıt

Estrf,bende acemiyim sadece merak ettiğim ama kullanmadiğim uygulamayi paylaşmiştim işe yaradiysa sevindim ben dahi kullanmadim,gecelere ait değildir herhalde istediğin vakit kullanabilirsin hava aydinlik diye işlevsiz kalmaz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 21 Temmuz 2025; 8:31:10 >
  • J.Astb33 kullanıcısına yanıt
    Bütçe sıkıntım yok. Tabi indirimdeyken yada mampanyalı dönemde almak isterim kaliteli ürün olsada . Acelemde yok. Kampanyalı dönem sizce ne zamandır ne önerirsiniz

Düzeltme odaları ölçüm. 20 metrekare salon 26 metre kare mutfak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathiasrex -- 21 Temmuz 2025; 16:5:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]www.n11.com
    Kaira Plus DTXR25KP 9000 BTU A++ WİFİ Inverter Super İonizer Duvar Tipi Klima Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/kaira-plus-dtxr25kp-9000-btu-a-wifi-inverter-super-ionizer-duvar-tipi-klima-88912234

Bu iki klimadan hangisi daha mantıklı acaba?

• maskmack kullanıcısına yanıt
    İkisi aynı kapasitede değil ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 30m2 salon, 12m2 hol ve 6m2 antre soğutmak için 24000btu aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum. Yeterli gelir mi? Birde farklı bir tavsiyesi olan var mıdır?

https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_kamu_avantajlari/pd.AR80F24CAAWSK/

• 65m2 daire için kaç btuluk almam gerekir. Salonum 20m2. İstanbul, güney cephe önümüz oldukça açık güneş öğlenleri bizzat çay içmeye geliyor.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Kendi üretmiyor, Midea kasa kullanıyor, diğer benzerleri ile aynı. Bunu incelemiş ama biraz daha paraya kıyıp Midea Xtreme almıştım. Bu diğerleri, Midea'nın bir önce geliştirdiği Prime kasayı kullanıyor bildiğim kadarıyla.

Klima kumandası nasıl bilmiyorum ama benim araştırdığım model de buydu sanırım ve 4 yön flap hareketi ve iyonizer vardı diye hatırlıyorum. Wireless ise opsiyonel. 50 dolar gibi bir fiyat istemişti sanırım adam klima başına.

İşinize yarar mı bilmem ama Wiessmann aslında kombi üreticisi, yani klima işinde pek bilindik bir marka değil. Ama bildiğim kadarıyla yakın zamanda ABD'li Carrier firmasına satıldı. O çok büyük bir iklimlendirme firması. Yani cihazı Midea üretse de, Carrier know how'ı yabana atılacak birşey değil. Fakat onun uygulamaya geçmesi biraz zaman alabilir, bu devir işi yeni bir konu çünkü.

• Bu dış ünitenin güneşte kalması işinden ben de muzdaribim. İki ünite korumalı alanda ama biri malesef öyle güneşi yiyor gün boyu. Onun için bir koruma tenekesi yaptıracaktım önce ama şöyle şeyler gördüm amazonda ve mantıklı geldi. Uzman arkadaşların görüşüne sunmak isterim. Aşağıdaki ilk parça, görüldüğü gibi dış üniteye yukarıdan gelen güneş ışınını yansıtıyor. Öğlenin sert güneşi için işe yarayacak gibi duruyor.

İkinci ürün ise daha farklı, adeta bir kafes gibi ama o bende biraz kaygı uyandırdı. Tamam, bir nevi börtü böcekten de korur ama onda biraz ölçü vb. dertleri de çıkacak başımıza, ek olarak bir de klima ve güneş birlikte ısınınca, zaman içinde cartayı çekecek gibi duruyor.

Sözün özü, ilk ürünü alıp denemeyi planlıyorum. Ne dersiniz, işe yarar mı ? Bana yarar gibi geliyor ama gözümden kaçan bir risk durumu olabilir mi? Üstadlar ne der ?

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    Amesor Dış Üniteler İçin Klima Kapağı | Ayarlanabilir Omuz Askılı AC Kılıfı - Su Geçirmez Rüzgar Geçirmez Pencere AC Ünitesi Koruma Kapağı Keo-tr
    https://www.amazon.com.tr/%C3%9Cniteler-Kapaklar%C4%B1-Ayarlanabilir-Ask%C4%B1l%C4%B1-K%C4%B1l%C4%B1flar%C4%B1/dp/B0CCV5SM96?th=1

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    JPSDOWS Klima Dış Kapak, Dış Ünite için Yansıtıcı AC Kapak, Klima Güneşlik Toz Geçirmez ve Su Geçirmez Ticari ve Ev Kullanımı için
    https://www.amazon.com.tr/JPSDOWS-Yans%C4%B1t%C4%B1c%C4%B1-G%C3%BCne%C5%9Flik-Ge%C3%A7irmez-Kullan%C4%B1m%C4%B1/dp/B00QLL8FV8?th=1

• 
Sayfa: önceki 31863187318831893190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.