Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
64.954
Cevap
961
Favori
4.902.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31603161316231633164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam klimayı bugün kurdurdum gelen arkadaşlar çok iyi işçilik çıkardı bakır boru vakum hepsini hallettiler.

Deldikleri duvara alçı atıp kapattılar.

Püfür püfür esiyor şuan eco modda uyuyacağım :D

Yardımların için tekrar teşekkür ederim.

• Drwenski D kullanıcısına yanıt

Merhabalar, bağlantısını verdiğiniz Samsung modeli, eski nesil R410A gaz tipine sahip bir model. Bu model yerine, R32 gazlı güncel modellere yönelmenizi öneririm. E.C.A.'nın bu modeli ise alınabilir bir model ama firmanın satış sonrası hizmet ve servis yapılanması gibi konularda biraz zayıf olduğunu söyleyebilirim. Öncelikle bölgenizdeki servis durumuna bakmanızı öneririm. Sonrasında tercih edebilirsiniz.

Bu modellerin haricinde, sırasıyla; Kaira, Rota Seal, Bosch CL2000U ve Airfel modellerine bakabilirsiniz. Saydığım tüm bu modellerin üreticisi Midea'dır ve tamamı aynı altyapıya sahiptir. Performans ve verim olarak üstteki modellere göre biraz daha iyilerdir. @Drwenski

• Papirus P kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkürler, Daikin Emura satın aldım. Şuan için çok memnunum, 1 gün sonra ürün teslim edildi 2. Gün kurulumu yapıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msz067 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 12 lik LG artcoll nasıl arkadaşlar 40.000 civarı bakıyorum

• J.Astb33 kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ederim hocam.

• Merhaba arkadaşlar. İklimlendirme sistemlerine yabancıyım birkaç gündür araştırmaya başladım. Soracağım 2 ürünün vs si belki sorulmuştur ama ben birde şu şekilde sorayım dedim. Yetkili satıcıdan kurulum dahil 39.000tl (nakit) fiyat aldığım midea extreme save 12 ile kaira 18 lik dtxr50e arasındayım. Karia şuan Hb de kurulum dahil 37.500tl (6 taksit bu önemli çünkü nakit kullanmak istemiyorum) gözüküyor. Belki yanlış algıladım bilemiyorum ama kaira ile midea arasında sanki bir yapı kalitesi farkı varmış gibi bir izlenim oluştu bende. Sadece soğutma için siz olsanız kaliteli olanı mı yoksa 18.000 BTU olan yine midea üretimi olan ürünü mü tercih ederdiniz? Buz gibi yapsın gibi bir beklentim yok bunaltıcı sıcaklarda bizi rahat ettirsin 25-26 derece gibi okeydir diye düşünüyorum.
    Kurulacak oda 23m² gibi ama klima tam kapının karşısında olacak ve kapıdan 10m2 lik antreden çocuk odasına da ufaktan etki eder umarım diye içimden geçiriyorum..

Edit: HB indirimi bitmeden kaira 18000 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 1 Temmuz 2025; 9:55:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• alwan kullanıcısına yanıt

Merhabalar, kutu içerisinden çıkan askı aparatını almaya hakları yok. Parasını ödediğiniz ürüne zorla el koydularsa bunun adı gasptır, hırsızlıktır. Montaj için kendileri getirdiyse ve kullanma ihtiyacı duyulmadıysa vermiyorlar maalesef. Benzer durumu, bakır borular için Bosch markasında da yaşayan olmuştu. @alwan

• Dousk kullanıcısına yanıt

Merhabalar, Midea için verilen teklif çok fazla. Kurulum dahil 35 bin TL altına bulunabiliyorsa mantıklıdır. Kaira'yı tercih etmekle mantıklı bir hareket yapmışsınız. İşinizi fazlasıyla görecektir. Hayırlı olsun şimdiden, güzel günlerde kullanın. @Dousk

Hocam son bir fikir alayım sizden. Kaira, Airfel, Bosch ve Samsung AR35
    12000 btu için birini bugün alıcam
    Samsung ve Bosch isim ve marka olarak aklımı çeliyor ama klima ayrı bir olay tabii.
    Kaira 24489 TL
    Airfel 25919 TL
    Bosch 26100 TL
    Samsung 25100 TL (direk samsung shoptan kamu indirimi ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuarek7 -- 1 Temmuz 2025; 12:22:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Hocam LG klimadan yana benim yüzüm gülmedi servis defalarca geldi etti gerçekten hiç memnun kalmadım ama tabi şans işi malum

Farklı bir satıcıdan da 36,799 TL nakit fiyatı aldım. Aynı fiyata kaira benim de içime daha çok sindi. Bakalım umarım uzun süre sorunsuz kullanırız.. Cevabınız için teşekkür ediyorum.

• tuarek7 kullanıcısına yanıt

Klimayı ben alacak olsaydım; Wi-Fi avantajından, Daikin servis güvencesinden ve daha uygun fiyatlı olmasından dolayı Kaira'yı tercih ederdim. Tabii bu benim şahsi düşüncemdir. Elektronik işi biraz da şans işi. Bu yüzden direkt olarak ''Şu markayı/modeli alın, en iyisi bu.'' diyemiyorum. Olacağı tutar ve bir sorun yaşanırsa bu sıcaklarda hem siz mağdur olursunuz hem ben vebal altında kalmış olurum. Size daha önce de detaylı şekilde açıklama yaptım. İçinize en çok sinen modeli alabilirsiniz. Neticede hepsinin üretici ve altyapısı aynı. @tuarek7

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Merhabalar, kötü cihaz değil ama daha uygun fiyatlara Midea Xtreme Save ve Gree Fairy modelleri bulunabiliyorken bu modeli tercih etmek bence mantıksız olurdu. @TurkeyStar

• @klima5505 Hocam tavsiyelerinizi bekliyorum

• klima5505 kullanıcısına yanıt
    merhaba,

öncelikle dönüşünüz için çok teşekkür ederim. ürünü aratığımda climate 3000iu diye bir modele ulaşıyorum. önerdiğiniz ürün bu mudur ? tek ürün söylemenizden en iyi alternatifin bu olduğunu tahmin ediyorum. ısıtma konusunda memnun eder mi ? bakır borumudur acaba ?

tekrardan teşekkür ederim.

• @Dousk selamlar ben de Kaira yuı düşünüyorum. Umarım sorunsuz çalışır. kullanım yorumlarınızı da paylaşırsanız çok sevinirim 

• nalan1084 N kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam. Siparişi bugün verdim ne zaman gelir bilmiyorum ama umarım çok bekletmezler..

• klima5505 kullanıcısına yanıt
    linkteki gree marka ürünü tavsiye edermisiniz ? bosch 3000i e kıyasla iyi misir ?

www.gree.com.tr
    GREE Pular 24000 BTU/h Duvar Tipi Klima - Yüksek Verimli Soğutma
    https://www.gree.com.tr/urun/pular-inverter-duvar-tipi-split-klima-r32-24000-btu-h

• Teknik bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak. Elektrik panosunda B25 sigortalı klima için tek bir elektrik hattı var. Evde 9000 ve 20000 btuluk iki klima var. Tek sigorta ikisini karşılar mı?

• 
Sayfa: önceki 31603161316231633164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.