< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 25 Şubat 2025; 15:37:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3076. sayfa)

-
-
@klima5505 Hocam Selamlar,
İzmir'de kullanılacak ve sadece yaz aylarında soğutma amaçlı kullanılacak 2 adet klima ihtiyacım var. Biri çalışma diğeri yatak odasına takılacak, dolayısıyla ikisininde sessiz çalışması önemli. Hiçbir zaman ısınma amaçlı kullanılmayacak. Dolayısıyla 3-4 ay kullanılacak sadece. Bu odaların ikiside güneş alıyor ve dış ünite muhtemelen sıcakta kalacak, gizleyebileceğimiz bir alan yok.
Bu amaçla çok sayıda klima baktım ve buradaki yorumları okudum ancak derine indikçe farklı bir klima takip etmeye başladım. Maalesef hala bir sonuca ulaşabilmiş değilim. Orta ve yüksek kaliteli klimalar arasındaki fark nedir onu da bilmediğimden, Mitsubishi de baktım Panasonic'de baktım Samsung'da...
Sizden ricam bana 2 veya 3 alternatif vermeniz. Orta ve düşük kalite arasında çok inanılmaz rakamlar oynamıyor gördüğüm kadarıyla. Örneğin Samsung Windfree baktığımda 34k civarı iken Mitsubishi 42 bandında bulabiliyorum. Ama 3-4 ay kullanmak için bu rakamları vermek doğru mu yoksa 20-30 bandına da bir ürün alınır mı?
Şimdiden yanıtınız için teşekkürler.
-
Airfel klima icin kesif istedik. Airfel genel merkezi kesif parali diyor. Kesif ucretli mi oldu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnızca ısıtma amaçlı uygun yollu bir şey istiyorum ama tabi kötü de olmasın. Airfel LTXM35N mi yoksa Bosch Climate 2000 CL2000-35WE mi önerirsiniz fiyatlar neredeyse aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerkara -- 27 Şubat 2025; 12:0:9 > -
Merhabalar Dostlar,
Oturma odamdaki Baymak 12.000 BTU klimam eskidiği için değiştirmek istiyorum. Antalyada yaşıyorum 16.3 mt2 ölçümüz var odada 3 kişi olacak. Gree Fairy 9000 BTU ve Gree Fairy 12000 BTU arasındayım.Ölçümlerime göre 10600 BTU çıkıyor 12'lik istiyorum ama yetkili bayiler 9000 Yeterli 12000 büyük gelir diyor. Avantajları dezavantajları nelerdir. Hangi BTU almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
@klima5505
-
Merhaba herkese, max 25bine bundan daha iyi alabileceğim klima var mı?
n11'den Baymak Elegant Plus UV 12 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://m.n11.com/urun/baymak-elegant-plus-uv-12-12000-btu-inverter-duvar-tipi-klima-36236826?magaza=epateknoloji
Dün sabah salonda 25 derece açtığımız 12 BTU klimayı evden çıkarken kapatmayı unutmuşuz. Akşam döndüğümüzde 2+1 evi kombi gibi ısıtmış. Daha önce hiç bu şekilde konforlu hissetmemiştik. Dış unite normalde sessiz çalışır ama akşam baktığımda sanki hiç çalışmıyor gibiydi. Hâlâ sıcak hava üflemeye devam ediyordu. Çalıştıkça performansı artışı diye sanırım buna deniyor.
Var mi bu konuda bilgisi olan?
105m² lik evimizi yazın iç odaları da biraz olsun serinletebilecek bir klima bakıyoruz 18.000 btu yeterli olurmu 24.000 btu mu almak gerekir
Kairalar fiyat olarak uygun geldi Max 45k ya kadar ne önerirsiniz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Marka model nedir cihazın ?
Merhaba, aydınlatıcı bilginiz için teşekkür eder cevaplamaya geciktiğim için özür dilerim. Saygı, sevgi benden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 2 Mart 2025; 4:28:3 >
Fujitsu marka high spec modeli
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. 22 m² büyüklüğünde, güney cepheye bakan bir salonum var. Salonda balkona çıkan bir cam ve büyük bir salon camı bulunuyor. İyi bir klima almak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acolaq -- 2 Mart 2025; 11:50:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 27 m2'lik salonumda Panasonic'in 12.000 Btu'luk Etherea model klimasını kullanıyorum.
Üst segment bir klimadır ve bütçe sorununuz yoksa kesinlikle tavsiye ederim.
Ben olsam 2 tane 12lik alır birini salona birinide yatak odasına takardım. Gerektiğinde 2si aynı anda gerektiğinde tektek kullanma imkanım olurdu.
Yeniden Merhaba, "mümkün mertebe kapatmadan kullanırsanız" derken, "odaları kapatmadan değil de klimayı kapatmadan kullanınsanız" demek istediğinizi anlıyorum, doğrumudur? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 3 Mart 2025; 13:14:22 >
Herkese Merhaba.
Gelibolu'da bulunan evimiz için Isıtma amacıyla kullanmak üzere 24000 Btu klima almak istiyoruz.
Yapılabilecek 4-5 öneri var mıdır acaba?
Bütçe olarak 48-52 bin arasında?
Gree Aphro- Pular için olumsuz yorum çok görmedim ama Isıtma performansları için yorum pek yok..
Şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eastwood_X -- 5 Mart 2025; 12:8:39 > -
Nasıl hocam memnun musunuz ?
Hocam nereden aldınız ve kaç yıl garantisi var
Bursa'da oturduğum için buradaki bir bayiden aldım.
Ve gerçekten muhteşem bir klima.
Garanti konusuna gelirsek ; 2 yıl cihaz, 5 yıl kompresör garantisi var...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X