Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3065. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: caliskansahis41 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (6 Mobil) - 8 Masaüstü7 Mobil
5 sn
64.982
Cevap
960
Favori
4.905.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30633064306530663067
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, yılbaşı gelmeden ikisinden birine karar vereceğim. Müsaitliğiniz olduğunda sizden son kez fikrinizi alabilir miyim? @klima5505

Sigma Plus 12000 btu 29000₺

Bosch CL3000i 12000 btu 26000₺

• oguthas kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

İkisi de gayet güzel cihaz. Sigma Haier üretimi,Bosch ise Midea'nın üretimi.

Benim tavsiyem 3000i modeli ile kıyaslarsak Bosch olur.

Ancak Bosch'un 2000U , 3000i, 5000 RAC , 8000i gibi modellerinin montaj vb. hizmetleri

Bosch Homecomfort tarafından sağlanır.

https://www.bosch-homecomfort.com/tr/tr/residential/servis-hizmetlerimiz/yetkili-servislerimiz/

Bu listede servisi var ise tercih etmeniz uygun olur. Aksi taktirde komşu şehirden servis yönlendirebilirler ve bu da yol ücretine sebep olabilir. Bosch'un beyaz eşya ve klima bölümünden farklı olan sadece iklimlendirme ve soğutma üzerine faaliyet gösteren birimi ilgileniyor bu modelleri ile.

Saygılarımla...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• klima5505 kullanıcısına yanıt

Merhaba, Sizlerin yorumundan sonra Bosch CL3000İ modelini sipariş ettim. Kıymetli bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

Merhaba.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanmanızı,memnun kalmanızı temenni ediyorum.

Vakum işleminin atlanmadan yapılmasını sağlamanızı tavsiye ederim.

Vakum ile ilgili bilgilendirmeyi okumak isterseniz linke tıklayabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/klima-montaji-esnasinda-vakum-ve-vakumun-onemi-2021-klima-satin-alanlar-mutlaka-okuyunuz--148046723

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

Merhaba.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanmanızı,memnun kalmanızı temenni ediyorum.

Vakum işleminin atlanmadan yapılmasını sağlamanızı tavsiye ederim.

Vakum ile ilgili bilgilendirmeyi okumak isterseniz linke tıklayabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/klima-montaji-esnasinda-vakum-ve-vakumun-onemi-2021-klima-satin-alanlar-mutlaka-okuyunuz--148046723

Saygılarımla...
    Merhaba, iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim. Vakum işlemini servisteki arkadaşlara sıkıntı yaşamadan yaptırmayı umuyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gree Fairy bayiden sordum sitesinden daha fazla fiyat verdiğinden sitesinden sipraiş verdim bugün eve teslim ettiler. Şimdi kutular kapalı evde bekliyor. Bundan sonraki süreç hakkından neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim aşamalarını anlatabilir misin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tens -- 1 Ocak 2025; 0:16:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim.

Bu konuda sorun yaşamamanızı temenni ediyorum.

Gelişmeleri merakla bekliyor olacağım.

Saygılarımla...

• tens T kullanıcısına yanıt

En önemlisi olan vakum olayını ihmal etmeyiniz, gerekli olan yaz ve kış drenaj hortumlarını bağlatınız, elektrik tesisatınız yoksa klimanın montaj yapılacağı alan belli ise önceden bir elektrikçiye ayarlatmaya çalışınız. Kablo kesiti olarak 9 ve 12 lik klimalar için 3*1,5 çok telli kablo kullanabilirsiniz. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 1 Ocak 2025; 11:42:28 >
  • 30 metrekare bir salon(çift cephe) için uygun klima önerileri alabilirmiyim(İL:BURSA)

• Teşekkür ederim hocam sağ olasın. Sayenizde klimamız oldu.

• tens T kullanıcısına yanıt

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanınız.

• Bütçenizi belirtmemişsiniz o sebepten bu seçenekleri yazıyorum. Bütçenize uyarsa bu klimalar sizin ortamı kurtarır, bütçenize uymaz ise bütçenizide belirtirseniz ona göre tekrar gözden geçirebiliriz.

12.000 BTU Panasonic Ethera

12.000 BTU Daikin Zeta Shira Plus

12.000 BTU Mitsubishi Krigamine Zen

12.000 BTU Mitsubishi Heavy SRK35ZSX-W-SET

12.000 BTU Daikin Shira Plus

• Doğru demişşiniz pardon maks 40 lara kadar anca

Ayrıca odaya 12 mi yeter 18 mi bazen diğer yerlere de etkisi olması için

• gsbs1995 kullanıcısına yanıt

Yazdığım Klimaların 12.000 BTU 'su size yeterli gelirdi o kullanacağınız alan için fakat başka odalarada etkisi olsun istiyor iseniz iş değişir ozaman 18.000 BTU almanız almanız lazım.

Bütçenize en yakın olan ve işinizi görecek klimalar bunlardır, servis yönünü araştırıp herhangi birisini alabilirsiniz.

https://www.epey.com/klima/bosch-climate-2000-cl2000-set-53-we.html

• Son olarak gree markası nasıldır

Isıtmada kullanacaksanız önermem klima kışın kendisini kısamıyor. Sadece yazın kullanacaksanız olabilir yazın sorun yok. Aphro modeli hariç yaz kullanımı için alınabilir.

• Bunların fiyatları baya yüksek ya bu grubu alamam

40 bin TL'ye kadar olan klimaları değerlendirebilirsiniz. Kapılarıda açacaksanız zaten 12.000 BTU kurtarmaz o şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 2 Ocak 2025; 14:32:5 >
  • Salon olarak bakarsak eğer 12 000 yeterlidir ama dimi

• Her Klimanın 12.000 BTU'suda yetmez fakat, atıyorum Airfiel 12.000 alırsanız yarı yolda bırakır.

Fakat bu tarz bir klima alırsanız yeterli gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 2 Ocak 2025; 14:50:49 >

• 
Sayfa: önceki 30633064306530663067
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.