Arkadaşlar Daikin Sensira 32000 TL, Mitsubishi Elektrik Noviro 48000 TL fiyat aldım. Her iki üründe 12000 BTU. Bu ikisi arasında hangisini önerirsiniz. Aradaki fiyat farkına değer mi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2983. sayfa)

-
-
Kesinlikle değmez üç aşağı beş yukarı aynı klimalar kesinlikle Daikin derim.
Yüzde 50 fiyat farkı var lakin performans anlamında %10 bile bir fark yoktur.
Kendim de kullanıyorum son derece memnunum.
-
İki üründe Türkiyede üretiliyor. Bu markalarda kalite farkını hissetmek istiyorsanız Daikin de shira plus ve üstü mitsubishide krigamine zen ve üstü modellere bakmak gerekli bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim görüşlerimi birebir yansıtan ve her satırına katıldığım görüşler bunlar.
Eyvallah
Hocam fiyat farki tartisilir evet ama 3 asagi 5 yukari ayni demek dogru degil gibi. www.eurovent-certification.com
Modeli RXF35E / FTXF35E | Eurovent Certita Certificationhttps://www.eurovent-certification.com/tr/catalog/program/certificate/participant/model/show/202060589.www.eurovent-certification.com
Modeli MUZ-AY35VG/MSZ-AY35VGK(P) | Eurovent Certita Certificationhttps://www.eurovent-certification.com/tr/catalog/program/certificate/participant/model/show/201929577
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 24 Temmuz 2024; 16:57:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
www.eurovent-certification.com
Modeli MUZ-AY35VG/MSZ-AY35VGK(P) | Eurovent Certita Certificationhttps://www.eurovent-certification.com/tr/catalog/program/certificate/participant/model/show/201929577www.eurovent-certification.com
Modeli RXF35E / FTXF35E | Eurovent Certita Certificationhttps://www.eurovent-certification.com/tr/catalog/program/certificate/participant/model/show/202060589
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam çok teşekkürler, peki bu linklerde bizim anlayacağımız şekilde ne gibi farklar var. Çok detaylı bilgi sahibi değilim klimalar hakkında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası bende çok bilmiyorum ama elektrik tüketim haric diğer değerler ne kadar yüksek ise o iyidir heralde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Salon 35 metre kare ama salonun kapısını açıp antre ve çocuğun odasıda biraz alsın istiyorum bu durumda 24000 btu almak mantıklımı yoksa 18000 btu yeterlimi
Midea xtreme save 12 btu yetkili bayi 35.500 tl diyor 6 taksit, değer mi sizce?
Midea iyidir. Midea da kral all easy produr.
Kurulum hemen yapacaklar mı?
İnternette 34.300
İnternet fiyatına veriyorsanız alıyım de. Aradaki farkı beklerim dersen en ucuz yerden al.
24 almak mantıklı
Hayırlı olsun
Benzer durumda 18000 btu aldım. Gree marka. Kesinlikle Yeterli oluyor. Tavsiye ederim.
18 gayet yeterli olur, çatı katında değilseniz.
-
Neden iptal ediyorsunuz
brnde me alma arefesindeyim
Legendera modelini aldım o yüzden
Mitsubishi heavy nasıldır? Mitsubishi electric ile arasında çok fark var mı?
Midea extreme save 12000 btu ile evimde klimaları çiftlemiş oldum. Salonda arçelik var, midea'yı da yatak odasına koydum. Genel olarak soğutması başarılı, özellikle Arçelik'e göre kayda değer fark var. Gerçekten klimada ucuza kaçmamak gerektiğini anladım... WiFi kiti ve uygulaması güzel çalışıyor. Her türlü ayarı telefondan yapabiliyorsunuz. Yukarı aşağı ve sağa sola dönen kapakçıkları var. Cihaz genel olarak güzel. 1 hafta içinde montajı da yapıldı yetkili bayi tarafından. Daha ne olsun...
Geçen sene aldım çok iyi kısaca heavy alın biraz tuzlu olabilir ama kalitedir. TREND SERISI daha ucuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X