Altında başka elektronik cihaz varsa sıkıntı yapabilir tabi damlayan su bendekinde direk yere damlıyor sarmanız iyi olmuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2962. sayfa)

-
-
Baymak elegant Plus uv 18 btu, hakkında bilgisi olan var mıdır ?? Alınır mı ? Malzeme kalitesi nasıldır ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Git-Gel -- 16 Temmuz 2024; 20:13:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar geçen ay gree klima almıştım hatırlarsınız belki duvarlarımı kırıp delik deşik etmişlerdi. Sonrasında şikayetler üzerine aldığım bayi yaptırmak için boyacı göndericekti alçı sıva boya yapsın diye. ve boyacı 1 haftadır hergün gelicem diyip diyip işi çıktı neyse her gün geldi gelecek derken bu akşam 8 de aradı abi geliyorum diye neyse geldi kapıya daireyi sordu bende arka garaja parket merdiveni oradan rahat getirirsin dedim. Abi ne merdiveni kovaya çıkıp yapıcam dedi… bende dedim ki merdiven var mı yanında ? Var dedi, bende o zaman al gel merdivensiz yapamazsın yüksek kova ile olmaz evde düşersin edersin olmaz öyle iş dedim merdivensiz izin vermem dedim. Başladı işime ne karışıyon sana mı sorucam diye söylenmeye. Bende yapma kardeşim o zaman git yapma böyle yapacaksan işini düzgün yapmıcaksan gelme daireye felan dedim. Sonra başladı ana avrat küfürlere hayatımda duymadığım küfürlere. Neler neler. Bayiyi aradım kapatıp oda öyle mi abi ilk kez başıma geldi abi 3 yıldır işimi yapar vs vs. Neyse arkadan boyacı arıyor tacize devam açıyorum küfüre devam aşağı in gel diyor neyse ki sakinliğimi koruyorum aşağı insem bir hışımla evden ya o ölür ya ben zaten. Gree bayisi ben başkasını yollucam felan dedi ama yok daha bayi ile işim olmaz Allah belasını versin bayinin de klimanında . Alırken gerçekten gidin vatandan alın teknosadan alın lg gibi arçelik gibi markalardan şaşmayın yetkili türkiye kurulum ekibi gelsin kursun temizce hata olursa tutanak tutup direk markaya yaptırtıyorlar zaten zararı. Artık bayi felan birşey alırken tövbe. Suç duyurusunda bulunsan birşey elde edemezsin bu ülkede gerçekten birşey alırken en üst seviyeleri ben yaşıyorum sorun olarak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arçelik 12325 A alacak arkadaşlara kendi deneyimimi paylaşmak isterim. Servis ağının iyi olduğunu düşünerek aldım, 3 gün sonra kurulumu yapıldı. İlk çalılşmasından itibaren klimanın soğutma performansının kötü olduğunu farkettim, hafif kötü bir koku da geliyordu ama yeni olmasıyla alakalı olabilir diye düşündüm. Ertesi gün performansının yetersiz olduğu gerekçesiyle servis kaydı oluşturdum ve servisin pazartesi geleceği söylendi. Sağ olsunlar saat vermedikler için bütün gün evde bekledik ve servis gelmedi. Bu arada klimadan gelen koku gittikçe arttı ve rahatsız edici boyutlara ulaştı, dolayısıyla klimayı artık kullanamıyoruz. Servis lütfedip cumartesi gününe randevu verdi. Gelip ne yapcaklar bilmiyorum ama ürünü kesinlikle iade etmek istiyorum.
Defalarca müşteri temsilcileriyle görüştüm biri bile çözüm odaklı yaklaşmadı, “kötü bir deneyim yaşamşsınız kusura bakmayın” bile demeden ezberlenmiş cümleler tekrarlıyorlar. İnternette de benzer şikayetler görünce iyice soğudum Arçelik’ten. Bunun yanında iyi yorumlar da var fazlasıyla zira ben de onlara bakarak karar vermiştim.
Karar sizin elbette ama aynı fiyata çok fazla marka var, iyi bir değerlendirme yapmak gerekiyor. Yoksa bizim gibi sıcak havalarda klima ile bakışmaktan başka bir şey yapamazsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merahabalar arkadaşlar trakya bölgesinde sıcaklıklar artmaya başlayınca çekilmeyecek bir hal almaya başladı son 3 4 gündür salondaki oda termostatı 31 32 derecelere kadar çıkıyor dün bir iki bayii gezerek klimalara baktım evim 2+1 salonum 19mt2 toplam 85mt2 karşı komşum 12binlik taktırdı çok yeterli diyor evin cizimi metrekaresi herşeyi aynı bundan yola çıkarak 12 binlik baktım 2 tane model çok dikkatimi çekti biri Vaillant Clima VAIR Pure A++ bunda karar vermişken bir tanıdık alarko flair split A++önerdi uzun yıllar kullanmak istiyorsan kesin bundan al dedi bir anlık bilgisizlik ve wifi özelliği olmasıda cazip geldi açıkcası alarkoda bildiğim duyduğum marka sıkıntı olcağını düşünmedim ve alarko alırsam 2 gün sonra takılacaktı vaillant 10 güne kadar bekleyebilirdik takılmasını bundan dolayı okeyledim marka ve sağlamlık olarak sizin düşünceniz nedir? Satıcının dükkanında ikiside var takılana kadar değişim yapabilirim.
Vaillant Clima VAIR Pure A++ 12000 BTU
Alarko Flair Split 12000 BTU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betfair39 -- 16 Temmuz 2024; 22:37:59 >
-
Olay "şahsi değil". O boyacıyı siz bulmamışsınız. Bayi bulmuş. SGK sını da siz yapmıyorsunuz evde çalıştığı süre içerisinde. Yani bayinin çalışanı statüsünde. Bayi ile arasındaki anlaşma nedir sizi ilgilendirmez Ama o kişi size karşı bayiyi temsil eder. Onun adına iş yapar. Dolayısı ile size edilen hakaretler esasen bayiinin size ettiği hakaretlerdir ve dava konusu olduğunda güzel bir tazminata hak kazanabilirsiniz diye düşünüyorum. Sizin muhatabınız şirket. O küfür eden sözde çakma usta değil bu konuda... Karşınızda da şirket olunca, tutuşurlar bence. Para vermişim, işini güzel yap diye uyarıyorum, ana avrat küfrediyorsun ha... Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Hakkınızı arayın derim. Bak bakalım bir daha bayiiler (sadece o bayi değil, diğer tüm bayile) şunun bunun çocuklarını usta diye sağa sola gönderebiliyorlar mı... Yanınızda şahit var ise olayı kanıtlayabiliyorsanız bence kan alırsınız... Telefonunuzda konuşmaları kayıt altına aldıysanız hele daha da güzel. Her ne kadar KVKK falan var kayıt yasak vs. denilse bile sonuçta karşı taraf kurumsal bir şirket temsilcisi, iş için arıyor. Özel hayatı sayılmaz. Sizin özel hayatınızdır ama.
Ha dava ne kadar sürer avukat kaça bulunur vs. ayrı konular ama... şirkete ustaları vasıtası ile tarafınıza küfredildiğini, her türlü maddi ve manevi tazminatınızın tarafınızda saklı olduğunu, konunun yasal mercilere intikal ettirilip hakkınızı arayacağınızı söyleyen bir e-posta atın, hatta savcılığa da şirket ile ustasını şikayet edin, arkanıza yaslanın derim... Hemen ustayı satıp kendisi bulmuş bizim alakamız yok tanımıyoruz diyeceklerdir kurtulmak için ama... Yemez bence. İllaki kanıtlanır ustaları olduğu ki yalan söylemekten daha da beter batarlar. O yüzden beceremezler.
Neyse aklıma geleni söyledim. Üşenmemek lazım bazı konularda . TüvTürk'ü kredi kartı komisyonu aldığı için Tüketici Hakları Hakem Heyetine şikayet ettim. 41tl mi ne almaya hak kazandım. Emsal oldu. 40 tl için değer mi? Değmez. Ama benden önce dosyalara red veriyorlarmış ilçemde, ben bastırıp yargı kararları koyunca ilçemde de benden sonra kabul ediyorlar o itirazları. Birşeyleri değiştirebildiysem ne mutlu bana...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EUA_ -- 16 Temmuz 2024; 23:7:58 >
-
Hocam nasıl kanıtlayabilirsin ki ses kaydı almadım o sinir öfkeyle , eşim şahit oldu birtek ama onun şahitliği hukiki olarak ne kadar doğru görülür. Bakalım greenin yetkililerine yazdım bayiden hiç birşey istemiyorum diye. Hala aklımdan çıkmıyor adam kovaya çıkıp yapıcam diyor sanki şantiye de yapacak. Rezil bir tecrübe yaşadık sinir stress tavan yaptı. Yarın bir iki avukat arkadaştan akıl alacağım, biraz daha sakin kafayla bir karar vereceğim gree yetkililerinde dönüşüne göre. İstediğim sonucu alamazsam maddi manevi yıpranma payıyla birlikte tazminat alana kadar hiç çekinmem uğraşırım 3 sene avukata vs gerek yok peder hukukçu zaten dosyayı verir geçerim dilekçeleri yazar gönderir ama muhtemelen oda uğraşma dicek fakat zaten biz uğraşmaya uğraşmaya ülkede böyle at koşturuyorlar. Hele istanbul bitmiş küçük yerde bunların yaşanma ihtimali çok zor burada müşteri kaybetme korkusu yok ki hergün yeni insanlar gelip gidiyor. Ee hak hukukta yok diyorlar zaten. Hindistanlaşma yolunda gidiyoruz yemin ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Midea All easy pro 24 binlik ve 1 senelik. Sizce 40 bin eder mi? Tabi ki servise söktürme ve taktırma masrafında olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah Hepsiburada'dan Midea Midea Xtreme Save A+++ 12000 BTU Modelini 25.700TL lere aldım.
Çok iyi bir fırsat oldu ama Ziraat BankKart'a 2 taksit yaptı ne yazık ki... Güzel fiyat fırsatı ama az taksitli bir harcama ile Klima alma serüvenini tamamladım şimdilik.
Özellikle KlimaForumları/TavsiyeForumları/Dh ve Adem Helvacı'nın değerlendirmeleri, kıyaslamaları ve önerileri Midea'ya yönelmemi sağladı.
Alternatif olarak vaILLANT climaVAIR pure 18000 BTU modeli vardı 33.000TL ve 12 ay vade farksız taksit vardı ama tercihi Midea'dan yana kullandım.
Aldığım Bayii FG EUROPE'nin Bayisi. Kayseri'de yaşadığım için burada sadece Servis konusunda destek verecekler.
Klimasız durulur gibi değil inanın ki. Kayseri bile yanıyor gecenin 12sinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 17 Temmuz 2024; 0:29:23 > -
Bende yeni aldım 29500 6 taksit.Siz bedavaya almışsınız, hayırlı olsun.Almamda en büyük etken,adem abinin incelemeleri oldu.
Bende Midea ya bakıyorum ancak çok abartılı montaj ücreti talep ediyorlar. Sizde de durum böyle mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
FG EUROPA'nın resmi satıcısından alınması durumunda montaj ücreti ve işçilik gibi ücretler talep edilmiyor.
Bayiliğin olmadığı ama servisin bulunduğu Farklı illerden alınması durumunda da insiyatif kullanarak ücretsiz takılması konusunda destek sağladıklarını biliyorum ben.
Ama almadan önce mutlaka iyi araştırmak gerek. Resmi olarak FG EUROPA sitesi dışında marka e-ticaret sitelerinden satış yapmıyor.
Resmi Satış Bayilerini:
sitesinden kontrol etmek gerek.
Servislerde:
buradan kontrol etmek gerek.
Yoksa dediğiniz gibi 4xxxTL civarı ücret talep edebiliyorlar.
-
Merhaba Burak bey. Bende 12000 lik modeli var. Traktör ya da Hilti gibi ses çıkarmıyor tabii ki fakat belirgin bir fan/titreşim sesi var. Objektif değerlendirmek gerekirse gerek komşuların klimaları gerek iş yerimizdeki klimanın dış ünitesine göre ses rahatsız edici. Özellikle gece çalıştırdığımda komşulardan şikayet olur mu endişesi yaşıyorum. Genelleme yapılmaması gerektiği konusunda haklısınız elbette, kullanıcı şikayetleri ve kendi deneyimimden dolayı arkadaşa tavsiyede bulundum sadece. Çünkü Samsung klimada gördüğüm kadarıyla tek bir şikayet var, ses konusu. Gerek soğutma gerek özellik bolluğu konusunda gayet iyi bir cihaz ki önceki mesajımda da belirttim özellikle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 17 Temmuz 2024; 10:26:6 >
Sizede hayırlı olsun, sağlıkla serin serin kullanmanızı dilerim.
Evet bende biraz tutar uygun oldu ama taksit avantajını yitirdi ne yazık ki.
Adem Helvacı ve kendi forumlarındaki arkadaşlar epey bu konuda test ve deneyimlerini paylaşıyorlar. Klima gibi en azından 7/8 Yıl sağlıkla çalışmasını beklediğimiz elektronik cihazlarda çok araştırmak, birazda %10-20 fiyat farkına bakmadan doğru seçimi yapmak çok önemli.
Koç grubu ürünlerde istenilen rakamlar korkunç seviyede. Midea, Gree vs gibi marka/modelli ürünler bunlardan daha uyguna nasıl satılıyor akıl alır değil. Yakın çevremde birisi Arçelik grubundan 35bin TL lere aldı 12.000BTU'luk şuan koku sorunu yaşıyor, klima henüz 2-3haftalık
-
Aynı makineyi hepside farklı firmadan 28850 tl 6 taksit aldım. Klima montajı yapıldı. Montajı yapan arkadaş evrim aşamasını tamamlamış tı Malasef. Böyle merdiven altı malları nerede buluyorlar anlamıyorum. Midea dünyada en fazla üretim yapan marka . Klima çok iyi bu arada . Alanlara hayırlı olsun.
Geçmiş olsun, Yetkili Servis ve Satış illeri dışındaki taşeron ekip olunca yani kısacası kurumsallıktan uzaklaştıkça yaşanması olası sorunlar artıyor malesef. Umarım sorun yaşamam bende montaj konusunda.
-
akakce.com
Samsung Premium AR24TSHZHWK/SK A++ 24000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/klima/en-ucuz-samsung-premium-ar24tshzhwk-sk-a-24000-btu-inverter-duvar-tipi-fiyati,702092263.htmlböyle bi fiyata satış var aldım bakalım yollayacaklar mı :)
-
%50 iskontolu :)
Yarı fiyata bakalım gönderecek mi?
Sen şimdi burada beyan ettin, yüzlerce sipariş verilirse tabii hiç göndermez.
-
stokta 25+ yazıyor ve fiyat hala aynı. alırsak hep beraber alalım sıkıntı yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X