< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alprux -- 30 Nisan 2023; 14:38:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2722. sayfa)

-
-
Bu harika bilgilendirme için tekrar çok teşekkür ederim elektriğin dış üniteden alınıyor olmasını öğrendiğim çok iyi oldu , multi klimayı sipariş etmeden önce satıcı firma ile görüntülü keşif ile teyit ettim mekanın 2 adet iç ünite klima kurulmaya müsait olduğuna emin olduğumuzda siparişi verdim.
Yalnız Samsung servisini kurulum için aradığımızda 0216 lı bir numara arayıp biz multisplit klima kurmuyoruz deyip Samsung genel merkezini tekrar aramam gerektiğini söylediler randevu için bu sefer farklı bir yere yönlendirdiler, yönlendirdikleri yer kurulum için kayıt açtı fakat şu gün geliriz bugün geliriz gibi bir şey söylemedi yaklaşık 3 gündür aramadılar merak ettiğim multisplit klimaların kurulumunda ayrı bir prosedür mü işliyor neden neden net bir bilgi vermiyorlar niye bu kadar bekletiyorlar çözemedim doğrusu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba 2 adet klima almak istiyorum birisi salon için diğeri yatak odası salon için 12 bin btu yatak odası için 9 bin yada 12 bin btu olabilir. Önerilerinizi bekliyorum
Bütçem maksimum iki klima için 26-27bin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,bende aylardır bu forumdan ve @klima5505 hocamdan çok şey öğrendim teşekkür ederim.Bende E.C.A Niobe blue 12BTU aldim,montaj ekibi guzelce kurulum yapti,dakika tutarak 35dk vakum yaptilar.Ancak klimayi bu havalarda denemek için sogutmada çalıştırdığımda tam 3 dakikada devreye giriyor normal midir acaba? Şimdiden tesekkür ederim.
-
Özür dilerim hocam mesajı görmemişim biraz geç cevap verdim.
Ara kat ve yalıtım var hocam. Oturma odam Akşam üstü güneş batımında hafif güneş alıyor. Yazın muhtemelen oturma odasında uyuyacağız klima altında :) 12bin civarı böyle bir cihaz bulabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superoid -- 1 Mayıs 2023; 12:9:33 >
Çok teşekkürler, Midea hakkında fikriniz var mı? Xtrame Save serisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ediyorum. Dayrelax infini aldım bende. Bi aklımı Bosch 3000i ve 5000 rac serisi de çeliyordu ama Dayrelax'in bir alt modelini kardeşim kullanıyordu ve çok memnundu. Ondan Dayrelax tercih ettim.
Ocak ayinda hepsiburadadan aşagidaki ürünü aldim ve istanbul beşiktaşta bulunan evime monte ettirdim.
Deprem sonrasi eşim yeni yapilmis bir eve taşinmak istedi ve klimalara ihtiyacimiz kalmadi.
33 ay garantisi var. 15-16k fiyat dusunuyorum. Bilgilerinize.
-
Teşekkürler tavsiyeleriniz için.
-
bütçe max 18.000 TL diyebiliriz.
-
Merhaba,
birbirine merdiven ile bağlanmış altta 22, üstte 15m2 salonu olan bir evdeyim. üst kat çatı katı olması ve sürekli güneş alması sebebiyle inanılmaz sıcak oluyor. Üst kata klima taktırmak istiyorum. Üst katta beklentim salonu yaşanır yapabilmesi ama kapıyı açtığımda kata faydası olmasını da isterim sanki.
Altta kullanır mıyım emin değilim ama taktırmışken en azından dış ünite 2 klimayı desteklesin, günü geldiğinde alt kata da takılır diyorum.
Çatı katı olması sebebiyle ihtiyacım olan BTU değerinden emin olmadığım gibi Gree, Midea, Arçelik ve Baymak markaları arasında kararsızım. Başlığı incelesem de spesifik durumuma yanıt bulamadım.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
-
hocam tekrardan teşekkürler detaylı cevabınız için. ufak bir soru daha eklemek istiyorum kaira konusunda. ender de olsa ses problemi görülebilir demişsiniz. peki bu konuda daikin'in aldığı tavır hakkında bir bilginiz var mı? kabul edilebilir mi görüyor yoksa değişim vs gibi eylemlere geçiyorlar mı?
bu konu benim için önemli çünkü klimanın dış ünitesi muhtemelen yatak odasının camının altına konulacak(ama klima başka odada). yazın cam açık olacağı için geceleri odada kalanlar için rahatsızlık yaratabilir. risk alsam mı almasam karar veremedim açıkçası.
-
Üstad 9000 btu shira eco kaç watt , kaç Amper akım çekecek maksimum ? Buna ilişkim net bir bilgi bulamadım..
-
Selamlar, yeni aldığım evde Sharp AE-A12FHR model 12 bin BTU’luk bir klima var. Yaklaşık 12 yıllık bir model. Bunun bakımı mümkün müdür yoksa hiç bakımla falan uğraşma, kullanım ömrü açısından tamamen yenile mi dersiniz? Saygılar.
-
Merhabalar,
35 m2 alan için daha çok ısıtma olarak kullanılacak, hava sıcaklıgı eksiye düşmeyen bir bölgede, tavsiye edebileceğiniz benım fikrim 18000 btu klima marka model var mıdır acaba? Bütçe 20-30 k aralığı. Mekan yazlık; izolasyon yok, iki katlı evin alt katı, boru mesafesi yaklaşık 2 metre olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akalay -- 4 Mayıs 2023; 14:16:27 > -
Samsung kendi sitesinden 18BTU windfree p. plus klima almıştım dün teslim edildi, bugün ise kurulum yapıldı.
Cihazı henüz deneyimleme fırsatım olmadı(dış görünüşü güzel) fakat servisinden ve kurulumundan çok çok fazla memnun kaldım, çok temiz ve güzel iş çıkardılar. vakumlama en az 20dk yapıldı. bırakın klima montajı veya servis konusunu son zamanlarda herhangi bir iş için söylenmeden, sorun çıkarmadan, ikiletmeden düzgünce iş yapan birilerini bulmak zor, o açıdan gerçekten şaşırdım ve memnun kaldım.
-
Merhabalar, Samsung wind FREE gibi, üflemeyi minimal sağlayan başka uygun modeller var mı acaba? Yatak odasına özellikle böyle bir klima almak istiyorum. Muadil yoksa da windree alacağız artık :)
Merhaba. Rica ederim. Kararınızın hayırlı olmasını dilerim,sizler de sağ olun.
Saygılarımla...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X