Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hcifci34 , B-2 Spirit Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
64.982
Cevap
960
Favori
4.905.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26332634263526362637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

klima almayı düşündüğüm evimde borular önceden takılmış, klima almak için bosch'a gittim. borular önceden takıldıysa bizim klimalar uyumlu değil dediler.

hangi klimalar uyumlu yardımcı olabilir misiniz?

• Öncelik teşekkürler fikirler dahilinde Mersin'de çınar teknikten 11000tl ye midea xtreme save 12btu aldım.sagolsun Mesut bey çok iyi ilgilendi servis on numaraydi vakumlama vs her şey birinci sınıf yapıldı resimleride attım aşağıda. Şimdi tek sorunum cihazın tam altına yatak geliyor bir tık sesli ama bir metre ötesinde olunca ses çok çok az rahatsız etmiyor.ya yatagin yerini değiştireceğim yada klimayı başka duvara almam gerek cihaz Mersin'de 27 derecede fefkelade serinletiyor. Özellikle yardımcı olduğu için klima5505 çok teşekkürler. Video ve resimlerde bakarsanız özellikle dış ünite sanki çalışmıyor gibi inanılmaz sessiz. Ve işçilik incelerseniz mukemmel

@klima5505

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tapella6233 -- 12 Ağustos 2022; 22:34:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• klimayı bulan cennetlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefondan ble büyük icat

• @liang

Hepsiburada üzerinde 12000 kaira 9400 lira, sabah sepete ekledim halen fiyat düşmedi. Yüzde 10 nasıl geliyor 😊

• tapella6233 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, özellikle yatak odasına klima takılırken yatağa en uzak mesafede olmasına çok dikkat edilmeli. Klimanın yerini değiştirmek yerine uygunsa yatağın yerini değiştirmeniz daha iyi olucaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • calzebur kullanıcısına yanıt
    Bende de öyleydi hala da öyle,ben arkadaşlarımın hesaplarından kontrol ettim,1 tanesinde indirim gözüktü onun hesabından aldım 😊

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt

Teşekkürler diğer taraflar malesef pencere

• Geçenlerde bahsettiğim 8000 TL 18.000 BTU Altus klimayı Amazon iptal etti maalesef. Şu an tekrar klima arayışındayım. Yatak odasına koyacağım üstadların tavsiyesi üzerine, sessizlik ilk tercihim olacak. Kaira için güzel şeyler yazmış arkadaşlar, tavsiyelere açığım

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Klima başına max. bütçeniz nedir?

Saygılarımla...

• calzebur kullanıcısına yanıt
    Nazar ettik😂

• Merhaba.

Bütçenize uygun olacak şekilde,

1-LG Dual Cool

2-Kaira DTXR50E

Bütçenizi bir miktar artırabilirseniz Sigma Exclusive R32 seriyi tavsiye edebilirim. 12000 Btu yeterlidir.

Birinci ve ikinci seçenek için 18000 Btu daha uygun olacaktır.

Saygılarımla...

• JaaGz J kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Kesinlikle Midea Xtreme Save daha iyi olur. Artcool da kötü değil ancak Midea daha üstün bir seriye sahiptir.

Saygılarımla...

• extinct kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Max. bütçeniz nedir?

F/p ürünü olarak Kaira DTXR ve E.C.A Syplos R32 marka ve modelleri en belirgin örneklerdendir. E.C.A'nın servisi çok yaygın değil. Kaira'nın servisi Daikin'dir. Yaygındır.

Saygılarımla...

• dobruca D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Melez olması kötü anlamında değildir.

Yani Arçelik ara kapasite üretmeye niyetlenmiş. 12325 iç üniteyi almış. 18325 dış üniteyi almış. Kompresörünü vb. komponentlerini değiştirmiş ve ortaya bu ürünü çıkarmış. Melez tabirinden kastım ; iç ünite 12325'ten,dış ünite 18325'ten esinlenilmiş. Yoksa kötü bir cihaz değil,tercih edilebilir bir cihazdır.

Saygılarımla...

• ZALİM777 Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam.

LG Dual

Kaira

Arçelik

Samsung

Şeklinde bir sıralama yapabiliriz. Samsung klima konusunda henüz yeterli güvenilirliğe ulaşamadı. (AR35 ve AR500H hariç,onları da kendi üretmiyor) Bu nedenle son sıraya yazdım. Kaira da gayet memnun kalacağınız bir cihazdır. Bu sıralamayı izlemenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla...

• Berkozz B kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hayırlı olsun. Memnun kalacağınızı düşünüyorum ve temenni ediyorum.

26m² alanda yeterli olur. Garanti uzatma maalesef ikisinde de bulunmuyor.

Saygılarımla...

• TyrellWell T kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bu cihaz Midea markasının üretimi olan,Daikin'in alt markası olan Kaira'nın ürünüdür. Şahsen f/p ürünü olarak gördüğüm,yani fiyatı ve performansı oranlı olan bir cihaz. Lazım olsa ısıtma için de kullanabileceğiniz performansı gayet yerinde olan ve ses seviyesi rahatsız etmeyecek seviyede bulunan iyi bir cihazdır. Kapasite aralığı yeteri kadar geniş ve hassastır. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Saygılarımla...

• liang kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Sigma'lar modeline göre Gree veya Haier üretimidir.

12000 Btu kapasiteyi baz alırsak ;

Gree üretimi Sigma Plus serileri 7,1 SEER değeri ile (INVDMG ve INVDMH kodlu olanlar) soğutmada Kaira'dan daha üstün.

Haier üretimi Sigma Plus serileri 6,1 SEER değeri ile (INVDHB) Kaira ile aynı seviyede.

Gree üretimi olanlar ısıtmada kullanım için tercih edilmemelidir. En azından şimdilik...

Saygılarımla...

• klima5505 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam 15k civarı olabilir. Aradaki farka değecekse 18'lere de çıkabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 26332634263526362637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.