Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: B-2 Spirit , hardcrss Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (8 Mobil) - 6 Masaüstü9 Mobil
5 sn
64.984
Cevap
960
Favori
4.905.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26352636263726382639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vestelinizin tesisatı kaç metre acaba ?

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt

Hocam kutudan çıkan tesisat, yani ya 4 metre ya 5 metre.

Cihazı ilk aldığımda dış ünite ses problemi yaşandı, dış ünite sesli çalışıyordu. Ama onda da bu ses vardı.

Sonra garantiden dış ünitem sıfırıyla değişti, vakum falan yapıldı, şimdi dış ünitem sessiz ama yine bu çizik CD gibi ses çıkartan ses var. Gaz sesi bu, zaten dibine girince duyuluyor. Ben rahatsız olmadım, bir sorun çıkartmadığı sürece kafaya takılacak bir durum değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pritt31 kullanıcısına yanıt

Ben de rahatsız değilim hocam da bir arkadaşım boru tesisatı uzun ondan olabilir dedi. Oyüzden tesisatı sordum. Ama bir zararı yoksa kullanıma ötsün ciyaklasın mesele değil duymuyorum çünkü :)

• Merhaba, Eşimin kuaför dükkanına özellikle kış mevsiminde ısıtma İçin kullanabileceğimiz düşük enerji tüketimi olan bir klima ihtiyacımız var.. Dükkan 21m2.. yardımcı olabilirseniz sevinirim..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • klima5505 kullanıcısına yanıt

Hocam Baymak Elegant Plus aldım fiyatı kuponla diğerlerine göre çok uyguna geldi. Tereddüt ettim ama performansı iyi çıktı

• İki gün evvel taktırdığımız arçelik klimanın iç ünitesinde şöyle periyodik bir ses mevcut. Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. O kadar para verdik açıkçası çok endişeliyim. Servis kaydı açtırdım ancak yoğunluktan 2 gün sonra gelecekler. Bu ses neden olur? Daha önce başına gelen oldu mu? Fan en düşük modda çalışıyor. Tıkı tıkı tıkı sanki analog saat çalışıyor. Videoyu linke ekledim. Sesi yükseltirseniz daha net duyuluyor.

linksharing.samsungcloud.com
    Quick Share
    https://linksharing.samsungcloud.com/ykcKMXCOomPL

• Merhabalar, 25 m2 doğu cephe yatak odam için klima bakıyorum. Dış cephe yalıtımlı ytong gaz beton yeni bina. Sadece soğutma amaçlı kullanım olacak Toshiba Seiya vs Bosch 3000i (12000-13000 btu) arasında kaldım. Alternatif tavsiyelere de açığım.

Değerli önerilerinizi rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuerillaUnit -- 15 Ağustos 2022; 23:46:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Altus ALK 1840 A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima
    amazon
    Altus ALK 1840 A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0926Z3XKR/ref=cm_sw_r_cp_api_i_KCV4C6AMQJ0CVYK7KSQ8

Klima bakanlar için fırsat olabilir, piyasanın 1500 tl altında.

• burak190591 kullanıcısına yanıt
    Ya fanın balansında sorun var ya da montajda bir klipsi oturtmayı unutmuş muhteşem arçelik servisi. Servisi çağırıp düzelttirin zaman geçmeden.

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Fiyat yükseltilmiş, bir anlamı kalmadı.

• Merhabalar
    Hol seklinde 2 odalı dükkanım var.on taraf 18m2 arka taraf 6 m2.Kapi bati yonune bakiyor yazin surekli acik kalacak.Arka odadan on tarafa dogru klimayi ufleyecek sekilde kullanmayi dusunuyorum.Marmara bolgesinde olsamda özellikle kisin dukkan soguk olacaktir Cok secenek var ama isinmada problem yasamamak ve tasarruflu bir cihaz istemem neticesinde hala kararsiz kaldim.Arcelik prosmar 12660 degerleri iyi ama kimse yorumlamamis.Degerli goruslerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum.Bu arada butcemi 20bin uzerine cikmamak uzerine programladim.Dusuk butcelerde kurtarabilirsem daha mutlu olacagim.Simdiden tesekkurler.

• Merhaba,

İzmir'de güney ve batı cepheli yatak odası (18 m2) için soğutma amaçlı klima bakıyoruz da E.C.A Spylos 12000 BTU iş görür mü sizce?

• klima5505 kullanıcısına yanıt

Detaylı anlatımınız ve yardımlarınız için çok teşekkürler.

12.000 TL civarı Lg Dual Cool 18.000 BTU almış bulundum.

Bosch dan daha uygun ve yeterli gibi geldi. Şuan havalar serin sayılır çok deneme fırsatım olmadı ama bu şekilde tercihte bulundum.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmozy -- 16 Ağustos 2022; 17:33:37 >
  • GuerillaUnit G kullanıcısına yanıt
    Ytong duvara montaj yapılacaksa mutlaka montaj L bağlantı ayaklarını duvara bağlarken araya bir lastik ya da titreşim önleyici koyulsun, klimanında bu montaj ayağına takılırken mutlaka vidaların ucunda yine bu kauçuk lastiklerden olsun. Ytong duvarda ses, titreşim aşırı yayılıyor.

• Hocam çok teşekkür ederim. Montaj esnasında dikkat ederim. Klimayı da netleştirebilirsek hayırlısıyla.. :)

• Tekrar yazmakta var belki gözden kaçmıştır :)

Merhabalar, 25 m2 doğu cephe yatak odam için klima bakıyorum. Dış cephe yalıtımlı ytong gaz beton yeni bina. Sadece soğutma amaçlı kullanım olacak Toshiba Seiya vs Bosch 3000i (12000-13000 btu) arasında kaldım. Alternatif tavsiyelere de açığım.

Değerli önerilerinizi rica ederim.

• Merhaba;
    Çorum’da ikamet ediyorum. 40 m2 Güney cephe komple cam , üstü açık ,teras olan salona ısıtma amaçlı ile klima almayı planlıyorum . Ev yerden ısıtma , İzalasyon iyi . Yerden ısıtmaya ek aşırı soğuk günlerde ( -10 ile 10 derece ) klima ile takviye yapmak istiyorum . Yerden ısıtma sürekli çalışırken hafta içi akşam 18:00 -24:00 arası , hafta sonu tüm gün klima ile oda sıcaklığını yükseltmek istiyoruz . Daikin perfera hakkında çok bir yorum göremedim . Bu ürün hakkında düşüncenizi öğrenebilir miyim? ya da farklı bir tavsiyeniz var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozenclerotogaz -- 17 Ağustos 2022; 13:24:4 >
  • çocukların odası için wifi kontrollü bir klima bakıyorum ama airfelde wifi yok sanırım. salonda 12 binlik diğer odada da 9 binlik airfel inverter klimalarımız var. wifili klima aratınca en ucuz şu ürün çıkıyor.

Vestel Flora Doğa Inverter 092 A++ WiFi 9000 BTU Duvar Tipi Klima, 7 binlik modeli daha pahalı ne hikmetse.

Genelde marka olarak Vestel tavsite edilmez ama bu ürün R32 gazlı diyor, wifi de var, inverter vs... özellikleri güzel gibi.

seer 6.6 scop 4 görünüyor, airfelde 6.2 ve 4. seer değeri vestelde daha iyi görünüyor kağıt üzerinde.

tavsiye etmeyen var mıdır Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 17 Ağustos 2022; 18:43:55 >
  • Merhaba, evin bir kaç odasına klima koymak istiyorum. Multi üniteleri kullanacağız anladığım kadarı ile. Markaların web sitelerini araştırdım, nasıl tercih yapacağımı anlamak için. Daikin veya Mitsubishi en iyisi diye biliyorum. Toplam 6 odaya (60m2'lik salon, 20-25m2'lik 5 oda) ünite lazım.

Beklentilerim;

- sessiz olsun, (mümkünse dış ünite de)

- bir anda buz gibi soğutmasın, hafif, tatlı bir serinlikle soğutsun,

- odanın sıcaklığını ne istediysem o dereceye getirip orada tutmayı başarsın,

- nemi alsın ama içimizi kurutmasın,

- O göz özelliği iyi bir şey bence de, ondan da olsun,

- havadaki partikülleri, kokuyu, mikrobu temizlesin (hava temizleyici gibi çalışır mı bunlar yoksa illa ayrı mı almalıyım?)

- telefonla da kumanda edilsin,

- uzun kullanım ömrü ve minimum servis gerektirsin

- olursa bir de şık bir şey olsun

Her firmaya göre kendi malları en iyisi ama tecrübe her zaman en doğrusunu bulmayı garantiler diye bilenlere sormak istedim. Şimdiden teşekkürler!

• Klimam odayı cok hizli sogutup stop ediyor. Elektrik tasarrufu için fan i oto da mi yoksa maksimumda mi kullanmalıyım?

• 
Sayfa: önceki 26352636263726382639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.