< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2599. sayfa)

-
-
Merhaba @klima5505 hocam. Daha önce tavsiyeniz ile işyerime arçelik 12325 klima almış idim. Ondan şimdilik memnunum. Ancak aldığım fiyatlar ile bugünkü fiyatlara bakınca içim gidiyor maalesef.
Şimdi de ev için önerinize ihtiyacım olacak. Yatak odasına klima almak istiyoruz. Yaklaşık 20-24 m2 arası bir oda. Sabahtan öğlene kadar yan açı ile güneş alıyor. Asıl olarak soğutma amaçlı bir klima almak istiyoruz. Bütçe olarak da 10-12 k gibi bir bütçemiz var. Önerileriniz benim için oldukça kıymetli. Şimdiden teşekkür ediyorum.
-
benim aldığım cihaz 23 bin olmuş. Şok oldum
-
İyi forumlar, bugün Arçelik 12465 Ultra hijyen plus klima aldım. Yarın montaj için gelecekler. Montaj sırasında yapmamız gereken bir şey var mı arkadaşlar. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam merhaba tekrar. Midea MA2-09NXD0-I PRIME montaj hariç 9bin tl. Bu cihaz nasıldır? Montajına da 1000 lira desek Bosch 3000i ile arasında 2 bin lira fark kalıyor. Sizce yatak odası için alınabilir mi? Yoksa Bosch için 2000₺ daha vermeye değer mi?
Bir de bu cihazlardan hangisi 0,5 derece hassasiyetinde ayarlanabiliyor?
Kusura bakmayın çok soru soruyorum. Gerçekten iyi ki varsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 12 Haziran 2022; 0:35:8 >
Merhaba,
Ben de Bosch Climate 3000i almayı düşünüyorum.
En sessiz mod'da herhangi bir ses duyuluyor mu? Plastik bölümlerinden genleşme tıkırtıları veya hava gücünde bazı zamanlar artış, azalış gibi tuhaf sesler? teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 12 Haziran 2022; 1:25:17 > -
Selamlar, yorumları okuyaraktan kaira marka klima aldım 31 Mayısta. Hala kurulum ve teslimat yapılmadı. İptal etsem fiyatlar zamlandı, belki de bilerek teslim etmiyorlar. Ne yapabilirim fikri olan var mı?
Servisi çok kötü (daikin servisi) arıyorum tarih veremiyoruz, yoğunuz, ürün nerde hangi şubede söyleyemiyoruz diyorlar. Almayı düşünen varsa bu markayı bilgisi olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_perk -- 12 Haziran 2022; 6:12:40 >
-
10 bin diye düşündüm ama bu koşullarda o fiyata cihaz bulamam sanırım. 10-12 arası olabilir
Klima montaji yapildi ama borularin ve elektrik kablosunun odanin içini santiye alanina cevirmesi hosuma gitmedi.odanin arkası mutfak.iç unitenin arkasindan mutfak dolabinin içinden disariya borulari verdirmeyi dusunuyorum.yalniz yeni kuruldu.bu taşıma işlemi yapilabilir mi hortumu çikartip tekrar dis uniteye takilmasi gerekiyor.bunun yapilmasi klima acisindan zararli midir.tesekkurler.size onerim montaj yerini cok iyi secmelisiniz aksi taktirde böyle 2 defa iş cikacak basiniza.borulari nasil gizlenecegine elektrik tesisatini nasil gizleyeceginizi iyi dusunun.servis kolayina nasil gelirse onu size onerir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgiler için çok teşekkürler. Aslında merak ettiğim uyku modunda, tam sessiz bir ortamda duyulabilen bir fan sesi, hava sesi vs. yapıyor mu?
LG'ye benzer demişsiniz ama onu da bilmiyorum :)
-
Selamlar hocam alarko flair model numarasi FLRSP1801HWI değerli yorumlarinizi beklerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bosch 3000i ve LG Dual Plus en düşük fan sesleri
-
Emek vermişsiniz çok teşekkürler. Maalesef beklediğimden yüksek ses seviyesi gibi geldi.
Bende Mitsubishi Enviro var, benzer ses ama dediğim gibi plastik tıkırtıları, bazen tuhaf güçlü hava sesleri, hiç memnun değilim.
İç ünitesi sessiz klima arayışına devam yine :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 12 Haziran 2022; 19:53:45 > -
boschun wifi abaratını yetkili servisinden 500 tl ye almıştım, yaklaşık 10 ay oldu.Gayet güzel çalışıyor....
-
dostum, bu cihaz benim yazın sıcaklarını yememe sebep oldu, şansa kaldı diyorsunuzda, klima şansa alınmaz...cihazı 2. gününde iade ettim, edene kadarda akla karayı seçtim, yerli dedik ama yerli müşterisini korumuyorsa, sallayacaksın..
Klima şansa alınmaz....havalandırma paneli kapağı yamuk, sordum hepsinde öyleymiş, iç ünitede bakır ızgaranın altına yalıtım için beyaz bir köpük koydular, akla ve mantığa aykırı, işçilik kocaman SIFIR......dış ünite geceleyin su değirmeni gibi sesli, komşuyu rahatsız etmişti....zar zor iade ettimde kurtuldum, gittim bosch 3000i aldım, ses duymaz oldum....
-
Merhaba,
Bosch 3000i bu sıralamada nereye yerleşir. Ayrıca LG bu fiyat bandında bu sıralamaya girebilir mi?
Fiyat performans olarak hangisi tercih edilmeli.
Bosch 3000i : 11500
Sigma Plus : 11000
Midea Prime : 11000
Kaira : 9000
Teşekkürler.
-
11500 fiyat seviyesine çıkabiliyorsanız biraz daha ekleyerek :
M.Heavy SRK35ZSP-W(S)
Arçelik 12465 Ultrahijyen
Viessmann WS2032men2 PRO
bu seçenekleride ekleyebiliriniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O fiyatlara çıktıktan sonra 3 ün 5 in derdini yapamam zaten. Çok anladığım bir konu değil işi bilenlerden tavsiye almak istiyorum çok kafam karıştı. Hiç hesapta yokken bu marka ve modeller girdi şimdi aklıma :D İnternet fiyatları birbirine yakın arttırmaya bile gerek yok. Gel görki hangisi nedir ne değildir bilmiyorum. Az para da değil bir kere alayım ömürlük olsun kafasındayım.
-
anladım derdinizi hocam yazdığınız modellerden bosch oldukça iyi bir cihaz. Çok sorununu da duymadık açıkçası değerlendirme altına alnabilir. Midea serisini yeniledi prime artık fazla getirmezler. extreme serileri gelmeye başladı güzel cihaz onlarda. Kaira için yorum yapamam bölgemizde fazla satılalıan bir cihaz değil.Önerdiğim cihazlarda segmentinde fiyat performans olarak oldukça iyidir.
M.Heavy kendi içinde giriş seviyesinde ama daha kimseyi üzdüğünü duymadım.
Arçelikde aynı şekilde iyi bir cihaz bakır borulama ile montaj yapılırsa asla üzmez.
Viessmannda pro serisinden aşağısına bakmayın. 3 farklı kategoride cihazlarımız var. Dynamic-Pro-High. Model kodlarında sonu mdh olanlar dynamic , Men2 olanlar pro , mhe olanlar high serisi cihazlar. pro ve high olanlar çok iyi cihazlar sessiz çalışıp hızlı soğuturlar. Kasa kaliteleri oldukça iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X