< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seboist322 -- 17 Şubat 2022; 6:14:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seboist322 -- 17 Şubat 2022; 6:14:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynı klimayı 25.11.2019 da KDV dahil 2502 TL ye almışım 2 sene 3 ay olmuş faizsiz 5 taksit ![]() Şu anda en ucuz 7890 TL Enflasyon %315 ![]() Daha felaketi 15 k BTU 15325 modeli 2760 TL mış 9500 TL olmuş artış % 344 ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamner -- 17 Şubat 2022; 11:14:0 > |
Hocam çiftçi üretici çalışan hariç: Sonkullanıcı yani tüketiciye kim ne satıyorsa bu devirde hemen hepsi (3-5 istisna haric) karaborsacı odu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 17 Şubat 2022; 11:53:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
resmen bildiğin piyasayı karıştırmak için ellerinden geleni yapıyor bu fırsatcılar. bunların yüzünden klima fiyatlarının geldiği noktaya bakın . |
|
Hocam pek bilgim yok klima fiyatlarının nazaman inebileceği hakkında. Yani memleketteki vehameti dile getirdim Üstadlar bu konuda bilgi verir belki. Ama bana göre piyasada çok acayip anormal bir durum olmadıktan sonra fiyatlar mutlaka çıkacaktır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arçelik keşif ile problem yaşadığımız icin Arçelik artık evime girmeyecek markalar arasına katılmaya aday adayı “ gelmeden geldik yazan servis ve yalancılık ile suçlayan müşteri iliskileri “ kısa öz hali evet Home asistan önemli ama 10b seviyesinden sadece HA icin 20 seviyesine çıkmaya gerek HomeWhiz Google asistana ekleniyor diye hatırlıyorum ama HA tam hakim değilim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
mrb, dediğiniz klimayı aldım, bu klimayı almadan önce vestel maceram ve mitsubishi maceram olmuştu, yaz sıcakları bu markalar yüzünden kızararak geçti, sonunda bosch climate 3000i de karar kıldım.Bu climanın orta segment 5000i ve üst segment 8000i serileri var. 3000i serisi giriş serisi ama türkiyedeki muadillerine göre bir tık önde, yeninesil gaz kullanır, ve endüstriyele olarak geçer. Bu klimayı boschun kendi servisi değilde ısıtma ve soğutma sistemlerini topladığı bosch tehermo teknoloji servisi kuruyor. Wifi modül opsiyenel, bu modülü bosch tehermetoknoloji yetkili servisinden alabiliyorsunuz. 3-4 ay önce ben aldım 500 tl gibi bir para vermiştim, kendim cihaza montaj yaptım.İstanbulda aldığım yetkili servis var, talep ederseniz özelden tf. verebilirim. Soğutma ve ısıtmada gayete başarılı bilakıs ısıtmada..... |
|
Sessizlik konusunda nasıl, cihazı ilk açıldığında en sessiz modda çalıştırılabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 22 Şubat 2022; 8:11:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tadilat işleri olsun , vakumlama gibi durumlarda sıkıntı yaşattılarmı acaba? birde 6 senelik garanti var diyorlar fakat dipnot geçmişler hersene bakım yaptırmak şartı ile burda bir katakulli'mi dönüyor acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 22 Şubat 2022; 11:59:20 > |
Mitsubishi Silver SRK35ZSP-W(S) 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima 9000 lira Airfel LTXN35U A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima - Montaj Dahil 7000 lira Mitsubishi için aradaki 2 bin lira farka değer mi ? yoksa Airfel daha iyi olabilir mi Mitsubishi nin bu modelinden ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 22 Şubat 2022; 14:38:23 > |
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|