Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (9 Mobil) - 7 Masaüstü9 Mobil
5 sn
65.107
Cevap
959
Favori
4.969.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25432544254525462547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Merhaba;

Klima tesisatının bulunduğu bölgeyi ve üfleme yönünü kırmızı ile çizdim. Odada uyuyup salonda çalışıyorum. Her iki oda için de yeterli soğutma sağlayabilecek bir klima bakıyorum. Sadece soğutma amaçlı kullanacağım. Akıllı ev aletleri tarzındaki özelliklerle ilgilenmiyorum, sade bir paket alacağım. Binanın ısı yalıtımı başarılı. Daikin ve Mitsubishi Electric kalitesindeki diğer marka önerilerine de açığım.

Diğer bir problemim de boğaz kuruluğu. Eski evimde klimayı 1 hafta kullansam boğazım tahriş oluyor ve hasta oluyordum. Bunun klima kalitesiyle bir alakası var mıdır yoksa nemlendirici gibi ek önlemlerle mi çözmeliyim?

• klima5505 kullanıcısına yanıt

Yanıt için teşekkürler hocam.

Bir tanıdık vasıtasıyla Enviro için fiyat aldık özelliklerine falan baktım ama sonrasında bir de Daikin'lere bakayım dedim. Verimlilik ve ek özellikleri daha cezbedici geldiği için Shira Plus modelini aldık. Shira Eco ile arasında kalmıştım ama almışken Plus alalım dedik. Umarım iyi yapmışızdır :)

şunu demek istedim, vatandaşın anlayanı var, anlamayanı var, Servis neden standart olarak işini düzgün yapmaz, neden ilgili firma yetki verdiği servisini denetlemez....Bu her alandaki teknik servisler için geçerli. Teknik servis dedinmi, standart olarak işini düzgün yapmaya mecbur edilsin. Yazık, yemin ediyorum, teknik servislikle alakası olmayan insanlar çalıştırılıyor, insan üzülüyor....

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mitsubishi srk35zmp-s için yorumlarınız nasıl. Edirne'de güneybatı cepheli 20 M2 civarı bir odada kışın iyi ısınmayan bir odaya ısıtma takviyesi amaçlı , yazın çok sıcak günlerde de soğutma amaçlı kullanacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    klimayı satın alalı 6 ay olmuş...
    yüzde 80 zam...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Isıtma amacıyla kullanılmak üzere klima almayı düşünüyorum. Sizlerin görüşlerinizi de almak istedim.Belki karar vermem konusunda desteğiniz olabilir.Mitsubishi Heavy Inverter Klima Silver SRK35ZSP-W(S) ile Mitsubishi Heavy Inverter Klima Premium Serisi SRK35ZS-W(S) arasında kaldım. Başka önerinize de açığım tabi. 12m2 (2 pencere toplam alanı 4.4m2) Kuzey ve Kuzeydoğu yöne bakan, yalıtım yok, Karadeniz Bölg.

Fiyatlar gün geçtikçe el yakıyor.. Hakkımızda hayırlısı diyelim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

aynı klimayı 1,5 sene önce 2845 tl aldımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 6 Şubat 2022; 10:19:35 >

GÖZTEPE , ALTAY ALTINORDU , KARŞIYAKA

İZMİRLİYİM.
  • Merhaba arkadaşlar
    Fujitsu klima almayı düşünüyorum, Fujitsu ile General arasında fark var mı? Bir de bilen varsa nereden almamı ve hangi serisini almamı tavsiye edersiniz?
    Şimdiden teşekkürler.

aslında cezayı İLGİLİ FİRMAYA keseceksin, bak nasıl işin üstünde dururlar.

salonum 20 metrekare. diğer 2 oda toplam 30 metrekare topluyor. yani kapılar açık 50 metrekare toplamda.

25 m2 odaya klima almak istiyorum hem ısıtma hem de soğutma amacıyla. Acaba hangi marka ve modeli almak gerekir?

İl:adana, max bütçe:8-9 bin

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revolutionx -- 7 Şubat 2022; 9:58:18 >

Merhaba. Klimayı aldım. 2. yere taktırdım fotodaki.

Teşekkür ederim tavsiyleer için. Evde olmadığımda açmıyorum. Evdeyken gündüz 22 derece, gece ise 20 derece veriyorum. Derece sabit mi olmalı sizce gece gündüz?

İçerdeki odaya da pek ısı gitmiyor maalsef. Klimayı 25 30 dereceye vermek orayı ısıtmaya yarar mı sizce?

Isı kaybı çok gibi evde. Eski evler ve pencereler eski. O biraz canımı sıkmakta.

• derya78 kullanıcısına yanıt
    şaka gibi....

Verdiğiniz tüm bilgiler neticesinde dün ücretsiz keşif için Arçelik aradım bugün 11-13 arası icin keşif randevusu verdiler ama tabi yetkili servis gelmedi randevu linkinden bakınca Home office çalışmama rağmen evde olmadığımıza dair bilgilendirme üstüne Arçelik hikayesi başlamadan bitti Wi-Fi özelliği olan başka önerebileceğiniz marka var mi Vestel ve Arçelik ve grubu haricinde şimdiden teşekkürler. 12560 bakıyordum Arçelik’te

DEMIRDOKUM Kion 12000 BTU Inverter Klima Klimalar (mediamarkt.com.tr)

• Arkadaşlar merhaba,evim zor ısındığı için doğalgaza ek olarak fanlı 2000w fanlı ısıtıcı kullanıyorum,ben şimdi bu eve bi klima taksam elektrik faturam ısıtıcı gibi aynımı gelir bilgim olmadığı için sormaktayım ?

Airfel LTXN35U A++ 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima Fiyatı ve Özellikleri Kampanyaları & Fırsatları - Teknosa

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.