Şimdi Ara

Klima kumandadan çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
17.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim Mitshubishi srk328henf model bir klimamız var baya eski. Kumandasından on düğmesine basınca çalışmıyor. Klimanın kapağının altından çalıştırabiliyorum ama bu seferde soğuk üflüyor. Kumandanın pilleri yeni acaba sorun nerdedir? Klimanın üstünde ayar tuşu olsa kış moduna ayarlıyacam ama sadece aç-kapa tuşu var ne yazık ki. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vettel -- 18 Aralık 2012; 22:41:38 >

• telefonunuz da kamera var ise,açın ve uzaktan kumandanın infaret led kısmına objektifi tutun .Kumandanın on-off tuşuna basın ışık görüyorsanız sorun yok,kumanda sağlam.Yok ışık görünmüyorsa o zaman kumanda gitmiş. Eğer kumanda sağlamsa klima üzerindeki algılayıcı göz gidiktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

telefonunuz da kamera var ise,açın ve uzaktan kumandanın infaret led kısmına objektifi tutun .Kumandanın on-off tuşuna basın ışık görüyorsanız sorun yok,kumanda sağlam.Yok ışık görünmüyorsa o zaman kumanda gitmiş. Eğer kumanda sağlamsa klima üzerindeki algılayıcı göz gidiktir.

Valla biraz kurcaladım kumandayı. Sizin dediğinizi denedim ışık yanıyor. Algılayıcı da bir problem var heralde. Biraz önce çalıştırdım kumandadan. Bu seferde kapatmadı klimayı :D Yine kapağın altından kapattım.
  • Tasaruflu ampul kullanıyorsanız aydınlatma için,lambayı kapatıp deneyin birde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLİMA KAPALIYKEN GELEN SES
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.