|
Arkadaşlar merhaba, Her zamanki gibi çözümü burada bulacağıma emin gibiyim :) Yeni bir klima aldık Beko 41205. Servis geldiğinde klimanın dıştan beslemeli olduğunu ve prizle elektrik çekilmesi gerektiğini söyledi. İç ve dış ünite arası hallice uzak arada da başka bir daire var yani kablo taşımak zor gibi. Paketi henüz açmadık iade etme ihtimalimiz var ama biraz araştırdım kafam iyice karıştı. Bina tesisatında gömülü olarak 5 kablolu bir demet var. Bize 4 haberleşme 3 de elektrik olmaz üzere 7 tane kabloya ihtiyacmız varmış. Kimisi elektrik bağlantısını içeriden de yapabilrsiniz diyor. Kimisi o 7 kablo ihtiyacından 2'si toprak bağlamazsanız 5 kablo ile işi çözersiniz diyor. Komşunun klimasına baktım, model numarasından komtol ettim dıştan beslemeli ve o 5 kablo ile besleniyor vs. Ben bu işten bir şey anlamadım, ne yapmalı. Servis kurmak istemiyor da ayak mı yapıyor? klimalar dıştan beslemeliyse artık, bizim 5 senelik sitemizde bunu neden düşünmesinler? Iade etsek içten beslemeli klima nasıl bulacağız? Yazmıyor ki? Teşekkürler! |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı