Bildirim
Kledi hiçbir şekilde dövemiyorum?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yukarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kovboy dilberi miss fortune ile o eşşeği yok edebilirsin .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
malmortius ile sterak birleşmiyor. -
Neden ki? Biri sadece büyü kalkanı. İsimler de farklı diye biliyorum pasiflerin.
İki pasifin de ismi "lifeline" türkçesini bilmiyorum, belki yanlış çevirmişlerdir.
Sallıyorum sterak 300 kalkan, maw 400 büyü kalkanı veriyorsa, 300 kalkan + 100 büyü kalkanı şeklinde veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 12 Temmuz 2017; 18:42:6 > -
Birisi sterak'ın hışmı, diğeri can simidi/can kurtaran. Yerelleştirme sırasında gözden kaçmış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egrino -- 12 Temmuz 2017; 19:6:35 >
Şimdi baktım, ikisinin de adı aynı, "can simidi" Çevirenlerin günahını aldım
Malmortius
sterak
Eğer verdiği saldırı gücü / can vs. onlardan bahsediyorsanız, onlar zaten birikiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 12 Temmuz 2017; 19:36:2 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Angel of the Lord
Neden ki? Biri sadece büyü kalkanı. İsimler de farklı diye biliyorum pasiflerin.
Kaldırdılar uzun zaman önce. Bir ara vayne'e hem sterak hem malmortius yapıyordum ölmüyordum -
Bir kac kez geldi karsima,Jhin alip bitkinlikle girdim inhiye kadar yardiktan sonra kesmeye basladi beni o da dogal olarak yani.
Yukarı
Bildiğim tek şey takas yapacağın zmana Kled'in W su olmadığından emin ol.
Vurduğu anda çalıştığı için minyonlara da ister istemez kullanabiliyor, yani kullanıp kullanmamayı kontrol edemiyor. Bunu aklında tutarsan rahat edersin. -
Fiorayla ezildiysen top lane bırak bence (son nerften önce)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msaniyamac -- 13 Temmuz 2017; 2:56:28 >
Kled'i Skaarl'dan indirene kadar trade girmen lazım. Kled Skaarl'dan inince gücü aşırı düşüyor. İlk kill için jungle yardımıyla da oyundan düşürebilirsin Kled'i. Fiora oynuyorsan 1 kill alsan Kled'in önüne geçersin ondan jungle yardımı isteyebilirsin erkenden. -
Kled'in hasarı W ve Q2'den geliyor. İkinci Q'sunu asla yeme. Irelia, Fiora, Camille vb. oynasaydın eğer; önce bineğinden indirip skillerin cdsi gelince gir derdim ama bilmiyorum neler oynuyorsun. -
Evet siz atınca gördüm benim baktığım kaynakta hata varmış sterak pasifine can simidi yazmamışlar. Ben de biraz günahlarını almış gibi oldum.
rito hewal bi karakter çıkarana kadar bekle çıkarınca en büyük ctsi olacak öşeği skarl kör topal olacak -
Skarl'ı öşeks yapmışsınız helal -
E si sayesinde flash bile atsan 2.qsundan kaçamıyorsun. Hatta ezreal olsan e atip flash atsan yine de e ye 2.kez basinca yanına geliyor, duvardan bile geciyor.
jax ile üstesinden gelinebilir bence trade girmek istediği anda e açarsın w sunun hasarını yemezsin
Benzer içerikler
- lol mmr hesaplama
- mobile legends sevgili olan herolar
- valorant pre isimleri
- shaco replikleri
- lol euw hesap açma
- lol sistem gereksinimleri
- ping düşürme
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X