Şimdi Ara

Klavyeyi , Gamepad gibi kullanmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pes Fifa gibi oyunları oynarken bir klavye birde gamepad istiyor. Fakat gamepad de iyi oynayamıyorum. 2. klavyeyi takıp onu gamepad gibi kullanmak istiyorum.

iki klavyede yön tuşları +wasd ile oynayacak. Başka türlü oyunun zevki çıkmaz. oynamam daha iyi.

aksi takdirde ppjo diye bir program önerdiler.

bir çok program buldum ama tam istediğim yok. Tavisyelerinizi bekliyorum

www.filetransit.com
    Free gamepad keyboard utility downloads
    http://www.filetransit.com/files.php?name=Gamepad_Keyboard_Utility

Not: "Ne uğraşıyorsun git gamepad al" demeyin. Gayet zenginim fakat klavyeden daha iyi oynuyorum. Lütfen sadece önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkrts -- 5 Temmuz 2010; 12:23:16 >

• ''Ne uğraşıyorsun git gamepad al'' dememek için zor tutuyorum kendimi

Klavyeyi , Gamepad gibi kullanmak istiyorum

Alışırsın ya ben de öyle diyordum.Şimdi xbox aldım.Hemen alıştım gamepad'ine..
  • bende gamepad var. klavyenin yerini tutmuyor. dedim ya zenginim
  • GamePad e alışmaya bak programla falan olcak iş değil, hatalar verir, pes ruhuna ters
  • Ben de gamepad ile oynuyorum ama arkadaşın dediği gibi bir program bulsam kesinlikle klavye takar oynarım. İyi bir klavye oyuncusu iyi bir gamepad oyuncusunu havada karada ezer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Ben de gamepad ile oynuyorum ama arkadaşın dediği gibi bir program bulsam kesinlikle klavye takar oynarım. İyi bir klavye oyuncusu iyi bir gamepad oyuncusunu havada karada ezer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Ben de gamepad ile oynuyorum ama arkadaşın dediği gibi bir program bulsam kesinlikle klavye takar oynarım. İyi bir klavye oyuncusu iyi bir gamepad oyuncusunu havada karada ezer.

havada ne olur bilemem ama karada tozumu yutarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.