Şimdi Ara

klavyede bir tuşu iptal etmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • power tuşunu pasif hala getirmek istiyorum çocuklar yanlışlıkla basıyor ve rstart yaptıryorlar boşu boşuna pc yi.bende bu tuşun fonksiyonun iptal etmek istiyorum mümkünmüdür acaba sağolun.

• denetim masasında güç seçenekleri var eğer ayarı orada görünmüyorsa power tuşunu sökebilirsin
  • süper formül niye akıl edemedim başka varmı yedekte bulunsun.
  • takıldığın başka konu varsa olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem81 -- 6 Mayıs 2007; 22:01:40 >
  • hey dostum ya cidden yokmu buna çözüm sökme işinden başka normal klavye multimedya klavye değil.sinir bozucu bir durum
  • ben olsam klavyeyi açıp tuşu sökerim. bu kadar basit. ya da klavyenin şekli bozulmasın diye tuşun ayaklarını kırardım.
  • Benim hanımın eski klavyesinde sleep tuşu hemen ok tuşlarının üzerindeydi, alet de sleep moduna girince reset atıyordu, bir akşam ödev yaparken 5-6 kez yanlışlıkla basmış, tüm emekler mefta tabii, en sonunda mutfaktan ekmek bıçağını kapıp saplamış klavyeye sonrada yanında 2-3 tuş ile sleep tuşunu kanırtarak sökmüş

Tehlikede miyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ybsert

Benim hanımın eski klavyesinde sleep tuşu hemen ok tuşlarının üzerindeydi, alet de sleep moduna girince reset atıyordu, bir akşam ödev yaparken 5-6 kez yanlışlıkla basmış, tüm emekler mefta tabii, en sonunda mutfaktan ekmek bıçağını kapıp saplamış klavyeye sonrada yanında 2-3 tuş ile sleep tuşunu kanırtarak sökmüş

Tehlikede miyim

yazıyı okurken direk pcye saplıcaksın sanmıştım devamını okuyunca tehlikeli olmadığını anladım

• quote:

Orjinalden alıntı: adem81

denetim masasında güç seçenekleri var eğer ayarı orada görünmüyorsa power tuşunu sökebilirsin

tuşu sökmeyi değil ama güç seçenekleri doğru cevap orda power tuşu eylemi var onu tuşa bastığım zaman ghiçbişrşey yapma diye işaretleyeceksin
  • Ancak oradaki power tusu kasanın power tusu olması lazım klavyedekini yapmak için klavyenin cd sini yukleyip yazılım ile iptal etmek gerekir
    quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orjinalden alıntı: adem81

denetim masasında güç seçenekleri var eğer ayarı orada görünmüyorsa power tuşunu sökebilirsin

tuşu sökmeyi değil ama güç seçenekleri doğru cevap orda power tuşu eylemi var onu tuşa bastığım zaman ghiçbişrşey yapma diye işaretleyeceksin
  • teşekkürler sanırım yapacak bir şey yok sökmekten başka seçenek yok anlaşılan teşekkürler.
  • hayır canım ordaki power kasa değil klavyedi tuş kendim kullanıyorum zaten power a basınca ne yapacağımı sor diye işaretledim

kesinlikle kasadaki tuş değil
  • tamam deneyeceğim teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.